نظرتون درباره مجيد آنلاين

هركي نظرشو اعلام كنه به نظر من قالب قبلي سايت مجيد آنلاين بهترين قالب دنيا بود حيف شد

mostafa_az

Well-Known Member
مگه اين قالب جديد با اين همه امكانات چي كم داره ؟ شما style ش رو عوض كن تا با اون يكي ديگه بيشتر حال كني .

مخلصيم
مصطفي

من كه نمي گم امكاناتش كمه ولي خداييش بايد قبول كرد قبلي خيلي بهتر بود من شخصا دوست دارم بدونم قبلي چه مشكلي داشت كه عوضش كردن؟

spsgorgan

Active Member
خوب فکر کنم دوستان یک مقدار قشنگتر نظراتشونو بفرمایند بهتره . چون میدونم نظری در کار نیست ! :wink: بالاخره شما مدیر هستید و الگو دیگران :D . فکر میکنم متلک انداختن زیاد جالب نباشه اون هم به یک تازه وارد ! :cry:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست من وبمستر :cool:
vBulletin از بی بی خیلی انعطاف پذیرتر و قدرتمندتر هست . :lol:
دوستان در مدیریت مجیدآنلاین هم با خرید این برنامه لطف کردند تا کاربرانی همچون من و شما
از امکانات خوب اون استفاده کنیم . دلیل دیگر برتری این برنامه به دیگر برنامه ها امنیت فوق العاده اون هست . و پیشنهاد دیگر بنده من به
شما ! : سعی کنید با ابزارهای جدید خودتونو سازگار کنید چون اگر با ابزارهای قدیمی مَچ بشید
بعدها با مشکل مواجه میشید . :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
عزیز من عرفان جان
دلیل اصلیش میشه امنیت ناکامل بی بی و امکانات کاملتر vBulletin هست . شما اگر توضیح بیشتر میخواهی
باید با مدیریت سایت در ارتباط باشید . :oops:

:neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا