نصب vray

Aref.

New Member
سلام دوستان:rose:
من یه تازه کار مکسم و اگه سوال ساده ای میپرسم دعوام نکنید:mad:
من وی-ری 1.5 رو برای مکس 2011 گرفتم
حالانمیدونم تو این فیلد ها چی وارد کنم:cry: و کرک وی ری رو هم بلد نیستم
اگه میشه کمکم کنید:green:
v2.JPGv.JPG

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
در ادامه راهنمایی دوستمون بگم، ببین رفیق پر نبودن این فیلد ها به طور اتوماتیک عجیبه یعنی ممکنه مکسی که نصب دارین با ورژنی که دارین نمیخونه و نتونسته خود کار مسیر رو شناسایی کنه. البت ممکته درصدی هم این مشکل از مشکلات بی ربطی باشه که PC ـها دارن ولی یه نگاهی هم بنداز ببین ورژن ها و bit ـها به هم میخوره منظورم 64 و 32 bit بودن نرم افزار و پلاگینه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
راستش الان تصویرت رو نگاه کردم دیدم آره ، VRay شما ورژن 2012 و مکسی که گفتین ورژن 2011 هست خوب اینها به هم نمیخورن رفیق.

Aref.

New Member
مشاهده پیوست 89051
اون یکی هم همین گزینه ی اول رو ولش کن.
ممنون تونستم نصب کنم:rose:

راستش الان تصویرت رو نگاه کردم دیدم آره ، VRay شما ورژن 2012 و مکسی که گفتین ورژن 2011 هست خوب اینها به هم نمیخورن رفیق.
نه من وی ری رو از همینجا دانلود کردم و 2012 هم نبود
نویسنده ی پست نوشته بود که هم به روی 2011 کار میکنه و هم 2010
حالا تونیستم نصبش کنم فقط چجوری کرکش کنم؟
ممنون:oops:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
فکر کنم مشکلی که چند وقت پیش برای همه پیش امد برای شما هم پیش امده.
اول این که یا کرکش نکردی یا تاریخ کرک تموم شده.
دوستان چند وقت پیش به چنین مشکلی بر خوردن و امدن نالان میگفتن آقا VRay ـمون خراب شده یکی کمک کنه، من نگاه انداختم دیدم تاریخ کرک تموم شده و گشتم و لینک جدید پیدا کردم و گذاشتم جالبش اینجا بود یه نفر هم دیگه به اون لینک سر نزد و دانلود نکرد.
واقعا ملت کارای عجیبی میکنن :lol:
حالا اگه کرک نکردی یا اشتب کرک کردی که هیچ اگه نه کرکت درسته همون مشکل پیش امده تو همین بخش بگرد و اون لینکی که من گذاشتم پیدا کن و دانلود کن عزیز.

حق یارت

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اگر متریال ادیتورت روی حالت وی ری باشه اما موتور رندر منتال یا اسکن لاین باشه سیاه نشونش میده، فقط متریال های استاندارد خود مکس توی بقیه ی موتور ها نشون داده میشن حواست به این باشه. اگر اینطور نیست پس مشکلی که دوست عزیزمون گفت پیش اومده.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
یه فایل متنی توی فولدر وی ری که دانلود کردی باید باشه، اونو نگاه کن.
من مال 2011 رو برات میذارم:

پیوست ها

• Help.txt
    304 بایت · بازدیدها: 7

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوب تو فایل کرک دو تا DLL هست که تو root خود مکس replace میکنی و به احتمال زیاد تو همون فایل کرک هم یه فولدر هست به نام plugins که فایل موجود تو اون فولدر هم کپی میکنی تو فولدری به همون نام تو فایل مکس.

Aref.

New Member
مثل اینکه کرک من یه مشکلی داره:mad:
v5.JPG
هم برای 2011 نیست
هم برای 64 بیت هست
میشه لینک کرک مکس2011 برای 32 بیت رو بذارید؟
اون فایل تکست هم تو فولدر برنامه نبود
در ضمن به فرض فایل کرک من به ویندوزم و مکسم میخوره تو اون فیلد باید چی وارد کنم؟:-?
نصب و کرک خود مکس اینقدر سخت نبود :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا