saalek110
Well-Known Member
سالک: آیا ابونتو بهتره یا توزیع های راحت تر و شبیه به ویندوزتر مثل میت و باقی توزیع ها
خیلی سوال خوبی پرسیدی! بزار برات مقایسه کنم بین اوبونتو و توزیعهای راحتتر و شبیه ویندوز مثل مینت و بقیه:
اوبونتو (Ubuntu):
یکی از محبوبترین و بزرگترین جامعه کاربری رو داره. یعنی اگر مشکلی داشتی، راحت میتونی راهحل پیدا کنی.
پایدار و بهروز است، مخصوصاً نسخه LTS که پشتیبانی بلندمدت داره.
ظاهر و محیط پیشفرضش (GNOME) ممکنه برای تازهکارها کمی متفاوت باشه و عادت کردن بهش زمان ببره.
نرمافزارهای زیادی از طریق مرکز نرمافزاریاش یا ترمینال قابل نصب هستند.
برای کاربرانی که میخوان یک سیستم عامل قوی و انعطافپذیر داشته باشند عالیه.
توزیعهای شبیه ویندوز مثل مینت (Linux Mint) و ...:
محیط کاربریشان شبیه ویندوز است (مثل Cinnamon یا MATE)، برای کسانی که از ویندوز میآیند راحتتر و آشناتر است.
کار با آنها سادهتر و دوستانهتر است، مخصوصاً برای تازهکارها.
مینت بر پایه اوبونتو ساخته شده، پس از پشتیبانی و نرمافزارهای اوبونتو بهره میبرد.
معمولاً کمتر به تنظیمات پیچیده نیاز دارند و بیشتر چیزها از ابتدا آماده و کارآمدند.
مصرف منابع ممکن است کمی کمتر باشد، که برای سیستمهای قدیمی خوب است.
خلاصه:
اگر دنبال سیستم پایدار و بزرگ با پشتیبانی قوی هستی و میخواهی از آخرین فناوریها بهره ببری، اوبونتو عالیه. اگر تازهکار هستی و میخوای محیطی شبیه ویندوز با راهاندازی راحتتر داشته باشی، مینت یا توزیعهای مشابه انتخاب بهتری هستند.
راستی، تو بیشتر دنبال چه نوع تجربهای هستی؟ راحتی و سادگی؟ یا قدرت و انعطاف؟
سالک: البته انواع لینوکس را جای دیگر بحث کردیم.اینجا یک اشاره کردیم فقط. من خودم با لینوکس زیاد آشنایی ندارم.
خیلی سوال خوبی پرسیدی! بزار برات مقایسه کنم بین اوبونتو و توزیعهای راحتتر و شبیه ویندوز مثل مینت و بقیه:
اوبونتو (Ubuntu):
یکی از محبوبترین و بزرگترین جامعه کاربری رو داره. یعنی اگر مشکلی داشتی، راحت میتونی راهحل پیدا کنی.
پایدار و بهروز است، مخصوصاً نسخه LTS که پشتیبانی بلندمدت داره.
ظاهر و محیط پیشفرضش (GNOME) ممکنه برای تازهکارها کمی متفاوت باشه و عادت کردن بهش زمان ببره.
نرمافزارهای زیادی از طریق مرکز نرمافزاریاش یا ترمینال قابل نصب هستند.
برای کاربرانی که میخوان یک سیستم عامل قوی و انعطافپذیر داشته باشند عالیه.
توزیعهای شبیه ویندوز مثل مینت (Linux Mint) و ...:
محیط کاربریشان شبیه ویندوز است (مثل Cinnamon یا MATE)، برای کسانی که از ویندوز میآیند راحتتر و آشناتر است.
کار با آنها سادهتر و دوستانهتر است، مخصوصاً برای تازهکارها.
مینت بر پایه اوبونتو ساخته شده، پس از پشتیبانی و نرمافزارهای اوبونتو بهره میبرد.
معمولاً کمتر به تنظیمات پیچیده نیاز دارند و بیشتر چیزها از ابتدا آماده و کارآمدند.
مصرف منابع ممکن است کمی کمتر باشد، که برای سیستمهای قدیمی خوب است.
خلاصه:
اگر دنبال سیستم پایدار و بزرگ با پشتیبانی قوی هستی و میخواهی از آخرین فناوریها بهره ببری، اوبونتو عالیه. اگر تازهکار هستی و میخوای محیطی شبیه ویندوز با راهاندازی راحتتر داشته باشی، مینت یا توزیعهای مشابه انتخاب بهتری هستند.
راستی، تو بیشتر دنبال چه نوع تجربهای هستی؟ راحتی و سادگی؟ یا قدرت و انعطاف؟
سالک: البته انواع لینوکس را جای دیگر بحث کردیم.اینجا یک اشاره کردیم فقط. من خودم با لینوکس زیاد آشنایی ندارم.