نصب فلش پلیر ؟؟

elhameli

New Member

[FONT=&quot]
[/FONT]​

[FONT=&quot]سلام[/FONT]​

[FONT=&quot]من درحال انجام پروژه ای با نرم افزار multimedia builder[FONT=&quot] هستم، که داخل اون فایل های فلش به کار گرفته شده، من می خواستم قبل از نمایش فایل های فلش، برنامه فلش پلیر به طور اتوماتیک بر روی سیستمی که فلش پلیر روش نصب نیست نصب بشه و اگر هست دیگه نصب نشه !!!، برخی از دوستان توصیه کرده بودن در این نرم افزار گزینه [/FONT]embed flash player[FONT=&quot] را انتخاب کنیم، با اینکه من این کار رو کردم، با هر بار اجرای نرم افزار پیغام درخواست نصب فلش پلیر نمایش داده میشه !!! و همچنین درخواست اتصال به اینترنت نمایش داده میشه !!! که بالای برنامه Flash player download نوشته !!! نمی دونم برای حل این مشکل چه کاری باید انجام بدم !!![/FONT][/FONT]​

[FONT=&quot]لطفا راهنمایی کنید[/FONT]​

[FONT=&quot]با تشکر[/FONT]

آخرین ویرایش:

booyebaran

Well-Known Member
سلام دوست عزیز میتونی از این کد استفاده کنی

کد:
FileExist("<System>\Macromed\Flash\Flash9d.ocx","flashex")
If (flashex=0) Then
Run("<Embedded>\Flashplayer.exe","WAIT")
End

silvercover

کاربر متخصص
این بخش از کد مشکل داره و مطمئن نیست:

کد:
fileexist("<system>\macromed\flash\flash9d.ocx","flashex")

نسخه های متفاوتی ممکن هست روی سیستم افراد نصب باشه.

booyebaran

Well-Known Member
این قسمت بسته به نسخه فلش پلیری داره که تو برنامه Embedded کردین.
مثلا نسخه 10 فلش پلیر اینجوریه:
کد:
fileexist("<system>\macromed\flash\flash10d.ocx","flashex")
در نصب ضمن برنامه فلش پلیر کار خاصی انجام نمیده فقط فایل flash9d.ocx رو ریجستر میکنه.

کد:
  path$='<System>\Macromed\Flash\Flash9d.ocx'
  param4$ = 'HIDE,WAIT /s ' + path$
  Run("<System>\regsvr32.exe","param4$")

واسه نسخه های متفاوت کلید ریجستری رو Exist کن

elhameli

New Member
سلام خیلی ممنون از راهنمایی شما
میخواستم در صورت امکان این کد زیر رو کمی بیشتر توضیح بدید، که چه کاری دقیقا انجام میده ؟
ممنون

کد:
  path$='<System>\Macromed\Flash\Flash9d.ocx'
  param4$ = 'HIDE,WAIT /s ' + path$
  Run("<System>\regsvr32.exe","param4$")

elhameli

New Member
من بعد از اینکه برنامه خودم رو بوسیله کلید embed flash player اجرا گرفتم، در هر بار اجرای نرم افزارهایی که نیاز به نصب فلش پلیر دارن دچار اختلال کرده !!!
مثلا نرم افزار کینگ رو که اجرا میکنم، که نیاز به نصب فلش پلیر داره، با اینکه فلش پلیر رو به طور خودکار نصب می کنه، پنجره ای با عنوان [FONT=&quot]Flash player download باز میشه، و وقتی گزینه yes رو می زنم درخواست اتصال به اینترنت رو داره و زمانی که از اتصال اون جلوگیری میکنم، از نمایش صفحه کینگ که با نرم افزار فلش پلیر نمایش داده میشد، جلوگیری میکنه !!!
این وضعیت درست بعد از اجرای برنامه من که به واسطه کلید
[/FONT]embed flash player ایجاد شده بود، اتفاق افتاده...
حالا هر کاری میکنم که این پنجره نیاد تا حداقل در برنامه های دیگه مشکل ایجاد نکنه متاسفانه نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید، مشکل از کجاست ؟ و راه حل چیه ؟
با تشکر

booyebaran

Well-Known Member
اگه برنامه فلش پلیر رو مانیتورینگ کنی متوجه میشی.در اصل Flash9d.ocx برای شناسایی فلش پلیر نیاز به ثبت در ریجستری دارد و این کار باعث میشه سیستم فلش پلیر رو بشناسه و فایلهای فلش رو اجرا بده

elhameli

New Member
اگه برنامه فلش پلیر رو مانیتورینگ کنی متوجه میشی.در اصل flash9d.ocx برای شناسایی فلش پلیر نیاز به ثبت در ریجستری دارد و این کار باعث میشه سیستم فلش پلیر رو بشناسه و فایلهای فلش رو اجرا بده

ممنون، میخواستم اگر میشه کد کامل شدش رو هم برام بذارید، چون توی این مباحث من کمی آماتور هستم و تازه شروع کردم.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اگه قبل از ایجاد تاپیک جستجو میکردین خیلی سریعتر به نتیجه میرسیدین.
برای بررسی نصب بودن فلش پلیر میتونید از پلاگین پیوستی در این تاپیک کمک بگیرین.

mqt

Member
این بخش از کد مشکل داره و مطمئن نیست:

کد:
Fileexist("<system>\macromed\flash\flash9d.ocx","flashex")
نسخه های متفاوتی ممکن هست روی سیستم افراد نصب باشه.

ميتونه از كد زير استفاده كنه:
کد:
Fileexist("<system>\macromed\flash\*.ocx","flashex")
:green:

amin_bp

Member
یه سوال : من وقتی میخوام کمپایل کنم تیک embed flash player runtime رو میزنم . تا حالا نشده کسی بگه فلش که تو برنامه گذاشتم کار نکرده یا اررور نصب فلش پلیر بده . حالا این تیک بهتره یا کد شما؟؟ ممکنه این تیک بعضی وقتها کار نکنه ؟؟ تفاوتشون چیه؟؟

mqt

Member
فلش پلیر با نصب کاملا مخفی

اینم یک فایل که فقط با یکبار اجراشدن flash player11 رو تو سیستم کاربر نصب میکنه به صورت مخفی.
میتونید در شروع برنامتون ازش استفاده کنید.
این فایل تو ویندوز ایکس پی و 7 امتحان شده.

پیوست ها

• MQT_FL.zip
    3.3 مگایابت · بازدیدها: 175

جدیدترین ارسال ها

بالا