بی بی کد نشیمن

60pahN

New Member
اتاق نشیمن - Living room

سلام خدمت همه ی دوستای خوب مجید آنلاینی!

می خواستم نظرتون رو در مورد این کارم بدونم. راستش این اولین رندری که به صورت جدی روش کار کردم. من رندر و مدلینگ و ... به کمک اینترنت یاد گرفتم و چون سایت خوب شما هم به من کمک کرد دوست داشتم کارمو تو این سایت نشون بدم. لطفا نظراتون رو بمن بگین

راستی مدل میز و صندلی ماله سایته اورموشنه
متریال هارو هم خودم ساختم
از 3dsmax 2012 و Vray2 و Photoshop و چندتا پلگین برای اینکار استفاده کردم.

زمان رندر هر تصویر هم تو رزولوشن بالا بین 3 تا 5 ساعت بوده

IntP1b.jpg IntP2b.jpg
IntP1a.jpgIntP2a.jpg

آخرین ویرایش:

pba.max

Member
کارت عالیه... بی شک... فقط به نظر من اون لامپ یا نمی دونم چی می گن انگار نورش زیاده... یا من انگارررررر.... نه خوبه اِِِ... آره خوبه بی خیال... ایول کارت خوبه...:cool:

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام. کار خوبی شده.
فقط یه نکته اونم اینکه تکسچر سنگ در قسمت ضخامت مشکل داره. یعنی اگر سنگ رو ببری و از ضخامت بهش نگاه کنی اینطوری نیست.
موفق باشی

60pahN

New Member
خوب شده ولی به نظرم استفاده ies رو بیش از حد کردی.اون قالی زیره میز رو هم خوب در آوردی با مولتی اسکتر هست یا باfur خوده وی ری؟

خیلی لطف دارین. قالی رو من با پلاگین auto grass درست کردم فقط متریال و تنظیماتشو یکم دستکاری کردم. البته بگم روی زمان رندر خیلی تاثیر داشت اما بهتر از دیسپلسیمنت بود چون نمیپرید بیرون

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز کار خوبی شده فقط متریال مبل تو یک رندر خوبه اما تو دوتا رندر دیگه یا مصنوعی به نظر میرسه و یا نویز داره
بازم میگم کار خوبی شده واقعا خسته نباشی:rose:

homayoon_fattah

Well-Known Member
کارتون که high realistic هست :shock: به غیر از متریال مبلمان . به اضافه اینکه (به نظر من)معلوم نیست تو چه ساعتی از روز هست .

60pahN

New Member
سلام دوست عزیز کار خوبی شده فقط متریال مبل تو یک رندر خوبه اما تو دوتا رندر دیگه یا مصنوعی به نظر میرسه و یا نویز داره
بازم میگم کار خوبی شده واقعا خسته نباشی:rose:

متشکرم. بله همونطور که گفتم متریال ها رو خودم ساخت خیلی بلد نیستم می خواستم مثلا مثل چرم شه!

60pahN

New Member
کارتون که high realistic هست :shock: به غیر از متریال مبلمان . به اضافه اینکه (به نظر من)معلوم نیست تو چه ساعتی از روز هست .

مرسی بابت نظرتون. راستش زمانش روزه ولی چراغها رو هم روشن کردن، احمقانست اما تو چندتا عکس که ماله مجله ها بوده دیدم که تو روز چراغها رو هم روشن کردن

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به یه کار خوب دیگه.خودمونیم.انجمن پر شده از کارهای حرفه ای...دیگه کم کم باید سایت بین المللی بشه
نکات خوب زیاد داره
رنگ بندی خیلی خوب.معلومه رنگ شناسیتون خیلی خوب هست.کلیت سفید...یه قهوه ای تو کف که دید بصری رو میچرخونه تو تصویر.با آوردن سبز دیوار پشت مبل چشم به حرکت در میاره/.با نقل و نبات آبی رفلکت های خیره کننده باعث شده چشم در گردش هست و این نشونه کار حرفه ای هست
معماری اتاق جالب شده.طراحی با خودتون هست؟
یکی از بهترین نکات قوت کار زاویه های دوربین هست.بعد داده به کار.در کمال متانت و آرامش فضای لذیذ رو تداعی میکنه
بهتون تبریک میگم.نقاط ضعف کار اندازه خیلی کوچیک رندر و فرش موئی هست.
فرش رو می تونین با hair خود مکس درست کنین.یه آموزش براش ساختم.اگه خواستین پیغام خصوصی بزنین.
اگه اندازه رندر بزرگ تر بشه حداقل 2000 پیکسل و فرش اصلاح بشه کار شایسته گالری برتر هست.

60pahN

New Member
سلام.به به یه کار خوب دیگه.خودمونیم.انجمن پر شده از کارهای حرفه ای...دیگه کم کم باید سایت بین المللی بشه
نکات خوب زیاد داره
رنگ بندی خیلی خوب.معلومه رنگ شناسیتون خیلی خوب هست.کلیت سفید...یه قهوه ای تو کف که دید بصری رو میچرخونه تو تصویر.با آوردن سبز دیوار پشت مبل چشم به حرکت در میاره/.با نقل و نبات آبی رفلکت های خیره کننده باعث شده چشم در گردش هست و این نشونه کار حرفه ای هست
معماری اتاق جالب شده.طراحی با خودتون هست؟
یکی از بهترین نکات قوت کار زاویه های دوربین هست.بعد داده به کار.در کمال متانت و آرامش فضای لذیذ رو تداعی میکنه
بهتون تبریک میگم.نقاط ضعف کار اندازه خیلی کوچیک رندر و فرش موئی هست.
فرش رو می تونین با hair خود مکس درست کنین.یه آموزش براش ساختم.اگه خواستین پیغام خصوصی بزنین.
اگه اندازه رندر بزرگ تر بشه حداقل 2000 پیکسل و فرش اصلاح بشه کار شایسته گالری برتر هست.

بین المللی که هست فقط اسمش بشه سی جی مجید!
در مورد رنگ بندی من حسی کارکردم مرسی ز نکات خوبی که گفتین
بله طرحش از خودمه
پیغام براتون فرستادم
اگه بچه ها لطف کنن در مورد متریال مبل ها هم کمک کنن ممنون میشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا