مرسی بابت نظارات از همگی
سلام.مرسی.
ورودتون رو خیر مقدم میگم.اول خودتونو بیشتر برای ما معرفی کنین.
چه رشته ای تحصیل میکنین.... چند وقته مکس کار می کنین.... این کار برای کجاست...مشتری و یا دل خودتون.... چقدر وققتون رو گرفت
کار خوبی شده.
نقد
1- تناقص زیاد بین گفته و عمل.وقتی از کلمه مدرن استفاده می کنین باید مشخصات معماری مدرن رو بشناسیم.متاسفانه هر چیز جدید رو مدرن تلقی میکنیم و این درست نیست.سبک معماری مدرن ماله قرن بیستم هست و یه سبک کاملا مجزا هست
شما کارتون اصلا با معیارهای معماری امروزی شباهت نداره.دلایل تناقص
لوسر پرده کاملا کلاسیک هستن.اما مبل سقف کاذب امروزی
2- رنگ بندی کار خوب نشده خیلی شلوغ هست.معمولا برای جلو گیری از آزار بصری باید حداکثر از 2 یا 3 تا رنگ استفاده کرد.
قهوه ای قرمز چوب پائین کرم سقف کاغذ دیواری رنگ پرده و بدترین فاجعه تصویر سبز تلویزیون...
همه همه با هم تناقص داره
نقد کار مکس
1- متریال ها بشدت خام هستن.انگار فقط توی diffius یه عکس دادین و تمام.
2- بگ گراند بیرون تاریک هست.لازمه تصویر پشت پنجره هویت داشته باشه.اگه نمی تونین یه نور خورشید بیارن توی کار و پشت پنچره ور کاملا سفید بزارین
مثل عکس زیر بشه مثلا
http://www.gamereplays.org/community/uploads/post-3379-1299890531.jpg
3-اتاق اصلا معلوم نیست با چه نوری روشن شده.انگار همین جوری روشن شده.یه عکس از view portبزارین باید توی هر کار منبع نور مشخص باشه.
4-زاویه انتخابی خوب نیست.هدف شما چیه توی این کادر؟
انتخاب زاویه از اولین مباحث هنرهای تجسمی هست.یه مبل که ناقص دیده میشه پرده که وسط کادر هست و ....
پیشنهاد من اینه شما فقط کار ببین.برین سایتهای معتبر دنیا..
www.d-e-s-i-g-n.ru
evermotion.org
عارف جان من سعیدم فوق دیپلم معماری، 2ماه است که مکس و vray کار می کنم این کارم واسه خودم زدم برای تمرین و گذاشتن تو سایت برای اینکه دوستان نظر بدن و ایرادامو اصلاح کنم.
نقد معماریتون رو کملا قبول دارم اونم بذارین رو حساب بی سوادیم چون زیاد تو دانشگاه درباره این چیزا چیزی یاد نگرفتم متاسفانه!
و 100% اصلاح می کنمش و باز اینجا می زارمش که ببینین اوکی شده یا نه!
نقد کارای مکستون رو هم قبول دارم ولی متریالشون رو من خیلی کار کردم روشون ولی فکر کنم شما منظورتون متریال مبل و متکا و پرده است چون من کلا با متریال پارچه و خانوادش مشکل دارم!
نور اتاقم فک کنم چون تو فوتوشاپ رنگ اتاق رو زیاد کردم ایندفه رندرش رو بدون دست کاری تو فتوشاپ می زارم
نقد شماره چهارت: دست گذاشتی رو دلم من با گذاشتن دوربین تو کارام مشکل دارم از کجا می تونم خودمو قوی کنم چه راه حلی داره که پرسپکتیو رو رعایت کنم؟
خیلی ممنون از زحمت و وقتی که گذاشتین مرسی
سلام
زیاد دیگه علاقه ای به پست زدن بی مورد ندارم بیشتر دوست دارم نگاه کنم و بخونم ولی میشه به من بی سواد بگی با فتوشاپ چی کارش کردی؟؟؟
علی علی
همون طور که خانم ماندانا گفتن برای درست کردت تکسچر و یه ذره تغییر تو نور و بلوری کردن بعضی جاها!
شاید تکستچراش رو ادیت کردن با فتوشاپ
:دی
علاوه بر مواردی که عارف جان گفت به نظرم اگه زمین یکم رفلکت داشت بیتر بود.بامپ داره؟اگه داره اصلن مشخص نیست
در کل قشنگ شده می به شخصه خوشم اومدش^.^
موفق بباشین
مرسی بابت نقدتون بله داره ولی کمه زیادش مکنم و می ذارم بازم ممنون
سلام دوست عزیز
ورودت به این انجمن رو بهت تبریک میگم
یه پیشنهاد از طرف من:
اگه میخوای کارات مورد توجه قرار بگیرن هیچوقت از مدل آماده استفاده نکن چون ارزش کارو میاره پایین....
یه کم هم روی نورات بیشتر کار کن...
موفق باشی دوست عزیز
مرسی بابت راهنماییتون چشم حتما کار مکنم و نتیجه رو باز میزارم همینجا که ببینید و بار نظر بدین