نشریه دانشجویی هم صدا

اين الان پوستر هستش يا طرح روي جلد ؟؟؟
اين رو به اين خاطر ميپرسم ،‌ كه يك سري اطلاعات براي پوستر لازمه ،‌يك سري براي طرح جلد . حالا هدفت كدوم يكي بوده ؟

آخرین ویرایش:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
به تراکت تبلیغاتی بیشتر میاد تا طرح جلد
اگه جلد هست یه لوگو لازم نداره؟؟؟

mashreghi

Member
خيلي قشنگه ولي من خودم اين نوع طرح ها رو معمولا توي صفحه 3 و به عنوان نوشته هاي سردبير استفاده مي كنم . كنار پائين صفحه هم يه فهرست يا شناسنامه مي زنم . البته صفحه ارائي سليقه اي هست . ضمنا البته شما استادي .. قلمت كه در دست نويسنده هست قلم رسم التحريره و خط زير دستش درشت نويسيه ..و بهتر بود نقطه توقف قلم در اخر كار بود . ضمنا لوگوي نشريه معمولا بالا سمت چپه البته اين هم سليقه اي . چونه زياد زدم ببخشيد . نشريه دانشجويي داخلي هم يه كم نادخ مي زنه بنويسي نشريه دانشجويي دانشگاه ..... .

farzadbb

Member
خوبه . احتمالا طرح جلد هست . چون گاهنامه هاي داخلي دانشگاه معمولا از قواعد عمومي استفاده نمي کنند.

Hojjat-call

Member
قشنگ بود ولي من هم موندم كه چي هست !‌ به نظر من پوستر تبليغاتي باشه كه قراره مثلا عرضه بشه !

nima_dsnr

کاربر VIP
کار قشنگی شده
بروبچ درست میگن اون قلم به اون نوشته نمیخوره. بهتره سر قلم رو روی نوشته های پایین تموم کنی.
اون شکسته ها رو هم وسط چین کن گوشه رو بزار برای لوگو و ...
ببخشید که حرف بچه ها رو تکرار کردم...

cold

Member
کار خیلی زیبایی هست . مخصوصا نوشته های روی کاغذ . منتها استالی outer glow که به متن بالایی دادی باعث شده متنت از قشنگی بیافته . :)

جدیدترین ارسال ها

بالا