درخواست: از سازنده برنامه (آيکون چنجر -منظورم تو تاپيک تغيير آيکون نرمافزارها بعد از کمبايل است-) خواهش مي کنم که سورس يا روش ساخت اين نرم افزار را در اختيار عموم بگذارند يا حد اقل هر کي که بلده يه چيزي شبيه اين بسازه بگه و روش رو به ما هم ياد بده.
البته اون مثالي که جناب Silvercover کذاشته بودند هم جالب بود. ولي چه جوري با UPX مي شه همچين کاري کرد؟
با تشکر
به هر حال از زحمتي که کشيديد متشکرم. ولي يه سوال دارم که فکر کنم آقاي سيلورکاور جوابش رو بدونه. آيا نرمافزارهاي مانند C++ مي تونه با بعضي کدها آيکون رو نشون بده. اگه مي تونه نمي شه به صورت پلاگ اين سيوش کرد؟
ولي يه درخواست داشتم که توي يه تاپيک ديگه نتيجه نگرفتم. گفتم شايد اينجا بتونم جوابش رو پيدا کنم و اطمينان دارم خيلي ها تو اين انجمن جوابش رو مي دونن. پس خا هش مي کنم جواب بدن:
سوالي که اول هم پرسيده بودم يه چيز ديگه بود. در واقع من تو اين تاپيک دو تا سوال پرسيدم:هدف نهایی شما چی هست؟
سوالي که اول هم پرسيده بودم يه چيز ديگه بود. در واقع من تو اين تاپيک دو تا سوال پرسيدم:
1- نشان دادن آيکون در MMB (که هنوز جوابش رو پيدا نکردم)
مي دونم. قبلاً هم يه بار اينو شنيدم و تقريباً از اين کار صرف نظر کردم. ولي سوال اصلي من همونه که تو نوشته بالا گفتم:فعلا راهی برای نشون دادن Icon در MMB وجود نداره.
آيا ميشه با Reshack اطلاعات Version Info رو تغيير داد. البته با کامند. اگه منظورم رو خوب نفهميدين لطفاً يه برنامه ساخته شده با MMB رو با اون باز کنين تا متوجه بشيد من چي ميگم.
اين تاپيك اولش چي بود و به كجا رسيد؟آيا ميشه با Reshack اطلاعات Version Info رو تغيير داد.