نسخه ي جديد مجيد آنلاين اونم با asp !!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلمان جان تو هم هميشه دوست داري سر ببري :lol:

من هم واقعا متاسفم بابت كاري كه اين دوستان كردند..
همونطوري كه گفتيد هيچ كاري از دست ما بر نمياد و بايد بشينيم و نگاه كنيم... باز حداقل دم اون كامران خان گر كه طرح مارو به هم نريخته بود اين طرحي كه الان توي اين سايته كه آبروي هر چي طراح بوده رو برده..

در هر صورت اميدوارم كه ما ايراني ها دست از اين كارها برداريم و به فكر خلاقيت از طرف خودمون باشيم...
كاري كه از دستمون بر نمياد حداقل بذاريد بنده خدا ها حالشو ببرند. :wink::lol:

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
3panta جان بخث تعصب نيست...
اگر شما هم مدنها براي طراحي يك چيزي با اصلا براي يك كاري مدتها وقت بذاري بعدش ببيني اينجوري بشه يكم باعث دلسري هستش...

اون طرحها رو آقا بابك زده يعني طرح صفحه اول رو و شايد اكثر شما ها با كارهاي بابك آشنا باشيد اما خب من چون كمي بيشتر به ايشون نزديك هستم و با هم كار كرديم و ميكنيم بايد بگم كه شاهد اين موضوع بودم كه براي اين طرح مدتها وقت گذاشت. چون يك اخلاقي كه بابك داره اينه كه اينجوري نيست بشينه پاي كامپيوتر هرچي زد به ذهنش طراحي كنه بلكه اين طرح رو از قبل روي كاغذ با تمام جزيياتش طراحي كرده و بعدش با كامپيوتر اونو پياده سازي كرده كه ميشه گفت كار كامپيوتريش شايد كوچكترين بخش كار باشه و مهمترين قسمت كار طراحي اون هستش...

در هر صورت اميدوارم كه اين دوستان عزيز هم از صحبتهايي كه ما اينجا كرديم ناراحت نشده باشند (مسئولين اون سايت رو ميگم)

مجيد

H-assan

Well-Known Member
سا یت های زیادی هستن که از مجید انلاین طرح سایت رو گرفتن مثل فورم sat4u

Babak Sateli

Active Member
گرفتن ایده از طرح های دیگه هیچ مشکلی نداره ...
اما نه اینکه همون طرح رو برداشت و تغییرش داد !
این بابا به قول مجید جان حالا که دزدیده ، آبروی ما رو هم
برده !!! نه رنگ درستی داره طرحش و نه هماهنگی بین
قسمتهای مختلف اون !
من اگر روزی یه همچین طرحی بزنم هیچ وقت اسم خودم
رو روش نخواهم گذاشت .... چون بدتر آبروم میره !!!
من این روزها دارم روی طرح جدید کار می کنم ...
اما این سایت ها رو که می بینم حسابی دلسرد میشم.
باید یک جوری آبروی این افراد را برد ...
من طرحش رو دارم ...
و به زودی به همه نشون خواهم داد ...

ای طراح بی تربیت ...
امیدوارم بیاد اینجا و بگه حداقل چقدر فقط صرف دزدی
کرده ما هم یاد بگیریم ... خدا رو چه دیدی ...
شاید ما هم شدیم دزد !!!!!!!!!!!!

با سلام خدمت تمامي اعضاي سايت مجيد آنلاين........

برخي از دوستان لطف كردند و مطلبي را متذكر شدند.

به خصوص آقا ميلاد عزيز مديريت سايت آشيانه........

ايشان طي تايپيكي در سايت حقير ما در تالار گفتمان فرمودند كه چرا از قالب ما استفاده مي كنيد؟؟؟؟
من هم جواب ايشان را دادم ولی به دلیل اینکه موضوع به اینجا کشید مجبور شدم خدمت برخی از دوستان نیز عرض کنم......
ببينيد من نميخوام هيچ توجيهي ازكاري كه كردم بكنم.....
من قالبهاي helius را از سايت اصلي دريافت كردم http://www.trushkin.net بعد از فارسي سازي آن و هماهنگ كردن forum آن براي تالار گفتمان فارسي فایلها را برای دریافت در سایت قرار دادم.
من در این تایپیک هم http://www.irantraining.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=121#121 خدمت آقا میلاد عرض کردم که عین حقیقت فقط عکسها ی یکی از قالبهارا از سایت شما برداشتم...
و دلیل آن را نیز گفتم ((صادقانه))
من فکر میکردم که عکسهای قرار داده شده در سایت ایشان نیز از جایی دیگر تامین شده است.چون قالب یکی است و با یک نام و حتی حاشیه های عکسها در قالب خود ایشان هم هاشوری کوچک دارد که اگر دقت کنید متوجه آن می شوید.
ما نه احتیاج به معروف شدن از طریق قالب((عکس های دیگران)) هستیم و نه غیر.
من یک بار نوشتم چند ماژول فارسی شد و در سایت قرار گرفت که برخی از دوستان لطف کرده وگفتند تبلیغ نکنید(درصورتی که ما فقط قصد اطلاع رسانی داشتیم)

اگر به فکر این بودیم که از طریق دیگران معروف شویم هیچ وقت قالبی و یا ماژولی را برای دریافت در اختیار دوستان دیگر نمی گذاشتیم.
دوستان دیگر هم توجه کنند ::: تا وقتی که چیزی نمی دانید هیچ وقت نسبت به موضوعی قضاوت نکنید.
ما اصلا ناراحت نشدیم که خوشهال هم شدیم.
انتقاد باعث پیشرفت است نه پسرفت...
من همین جا دوباره از آقا میلاد هم دلجویی میکنم(هرچند این کار را قبلا نیز کردم) و امیدوارم همه ما این را بدانیم که زود نسبت به موضوعی قضاوت نکنیم.
به هرحال من درطی چند روز آینده قالبی دیگر در سایت قرار می دهم و قالبی که برای دریافت فقط یک قالب را که با عکسهای سایت آشیانه است را برخواهم داشت...
با تشکرو احترام فراوان از همه دوستانی که انتقاد کردند...

Admin: Irantraining.com

SA_EB

Member
سلام:
يك دوست دارم هكره اگه وقت داشت ميگم هكش كنه
بي احترامي چقدر.........!
(حقير)

H-assan

Well-Known Member
باک جان منظور من هم حرف شما بود ولی گفتم دیگه بقیه بچه ها متوجه می شن دقیقا حرف بابک جان درسته

ممنون که توضیح من رو کامل کردی

ولی در کل ارزش سایت رو با این کارش آورده پایین چون کپی برداری کرده

Peyman-Pop

Active Member
یک چیز رو باید همه ما قبول داشته باشیم و اون اینک این مشکل رو همیشه ایرانی‌ ها داشتن و تا این عمل رو کنار بزارن و بجای استفاده از هنر دیگران به هنر خودشون فکر کنن زمان زیادی باید بگذره.

اما همیشه یادتون باشه هیچ سایتی‌ که از یک طرح و یا امکان سایت دیگه ای که روی اون زحمت کشیده ‌شده به راحتی‌ استفاده میکنه هیچ وقت در کارش موفق نمی‌شه و اون سایت هم هیچ وقت همه گیر نمی‌شه .

کسی‌ که دوست نداره واسه طراحی‌ سایتش زمان بذاره و روی اون کار کنه دیگه چه انتظاری از خود سایت دارید .

من حال بابک رو کاملا درک می‌کنم چون می‌دونم چه زحمتی‌ روی تک تک طرح هاش کشیده و وقتی‌ این موضوعات رو میبینه چقدر ناراحت می‌شه، اما بابک جان از این موضوع هیچ نگران نباش چون سایتی‌ که فقط 3 دفعه در روز بازدید داشته باشه و از اون 3 دفعه 2 بارش هم خود ادمین سایت باشه خیلی‌ زود اون سایت درش تخته می‌شه مخصوصا با افکار اون ادمین ا

هرکس که کمی‌ هم به طراحی‌ وب آشنا باشه راحت فرق بین طرح به کل ادیت شده با طرح ساخته شده رو میفهمه .

پس بابک جان به این مسایل بیتوجه باش چون حتی‌ به نظر من ارزش توجه کردن هم نداره .

پیمان

parsa1991

Member
البته يه مساله ! شايد اون مهندشان واقعا مقصر نباشن و مقصر طراحي باشه كه بهش پول دادن و اونا اصلا خبر نداشته باشن !

Babak Sateli

Active Member
parsa1991 گفت:
البته يه مساله ! شايد اون مهندشان واقعا مقصر نباشن و مقصر طراحي باشه كه بهش پول دادن و اونا اصلا خبر نداشته باشن !
من هم همین نظر رو دارم.
بهتره با اون شرکت تماس بگیریم و موضوع رو بهشون بگیم.

ady_constantine

Active Member
milad_p7 گفت:
جالبه !

به اين دو تا سايت نگاه كنيد.

آشيانه.كام ... تقريبا 1 سال سابقه كاري http://www.ashyaneeh.com

اينم يه آشيانه ديگه :wink: ايول بابا دمت گرم http://www.irantraining.com :)

نظرم بديد لطفا ...

ميلاد جان !‌ من نظر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز !‌ شما يك تم از اينترنت گرفتي . حالا ممكنه زحمت فارسي آن را هم خودت كشيدي . ولي اين حرف شما كاملا غير منطقي است كه بگوييد چون من از اين تم استفاده كردم ديگر هيچ كس حق نداره بره آن تم را دانلود كند و در سايتش بگذارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من براي فروم از تم Classic استفاده کردم . حالا هر فرومی که دیدم از این تم استفاده کرده باید برم یک تاپیک باز کنم که کپی برداری از من کرده ؟؟؟؟

اگر برای مجید آنلاین می بینی که همه می گن کپی برداری کرده چون صفحه اول را کلا خودشان طراحی کرده و آنرا گذاشتند . سورسش هم جایی نگذاشتند که ملت بیان استفاده کنند .

اگر در مورد آن چند عکسی است که از فروم شما احینانا استفاده کرده این چیز طبیعی است که گاها دیده شده که خود من از دکمه های یک سایت خوشم آمده و آنرا برای سایت خود م استفاده کردند . مثل کاری که شما برای Ranking و شکل انجمنها از مجید آنلاین برداشتید . و کسی اینجا اسم سایت شما را بعنوان کپی برداری ذکر نکرد !!!!

irantrainig عزیز ! من حق را به شما می دم و کار شما را کپی برداری نمی کنم . چون شما تنها از Opensource بودن تم ها استفاده کردید که سازنده آن تم هم استفاده از آن را برای همگان آزاد گذاشته ..... :wink:

milad_p7

Member
ady_constantine گفت:
milad_p7 گفت:
جالبه !

به اين دو تا سايت نگاه كنيد.

آشيانه.كام ... تقريبا 1 سال سابقه كاري http://www.ashyaneeh.com

اينم يه آشيانه ديگه :wink: ايول بابا دمت گرم http://www.irantraining.com :)

نظرم بديد لطفا ...

ميلاد جان !‌ من نظر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز !‌ شما يك تم از اينترنت گرفتي . حالا ممكنه زحمت فارسي آن را هم خودت كشيدي . ولي اين حرف شما كاملا غير منطقي است كه بگوييد چون من از اين تم استفاده كردم ديگر هيچ كس حق نداره بره آن تم را دانلود كند و در سايتش بگذارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من براي فروم از تم Classic استفاده کردم . حالا هر فرومی که دیدم از این تم استفاده کرده باید برم یک تاپیک باز کنم که کپی برداری از من کرده ؟؟؟؟

اگر برای مجید آنلاین می بینی که همه می گن کپی برداری کرده چون صفحه اول را کلا خودشان طراحی کرده و آنرا گذاشتند . سورسش هم جایی نگذاشتند که ملت بیان استفاده کنند .

اگر در مورد آن چند عکسی است که از فروم شما احینانا استفاده کرده این چیز طبیعی است که گاها دیده شده که خود من از دکمه های یک سایت خوشم آمده و آنرا برای سایت خود م استفاده کردند . مثل کاری که شما برای Ranking و شکل انجمنها از مجید آنلاین برداشتید . و کسی اینجا اسم سایت شما را بعنوان کپی برداری ذکر نکرد !!!!

irantrainig عزیز ! من حق را به شما می دم و کار شما را کپی برداری نمی کنم . چون شما تنها از Opensource بودن تم ها استفاده کردید که سازنده آن تم هم استفاده از آن را برای همگان آزاد گذاشته ..... :wink:

دوست عزيز شما بهتره كه قالب helius رو با ظاهر فعلي سايت ما...هر دو اونها رو با هم ديگه نگاه كني ببيني از نظر رنگ و قيافه همونه يا نه ! :wink:

ady_constantine

Active Member
milad_p7 گفت:
دوست عزيز شما بهتره كه قالب helius رو با ظاهر فعلي سايت ما...هر دو اونها رو با هم ديگه نگاه كني ببيني از نظر رنگ و قيافه همونه يا نه ! :wink:

ميلاد جان نگاه كردم !!!

اين پيش نمايش تمي كه شما استفاده كرديد :
nuke_helius.jpg

اينم سايت شما : http://www.ashyaneeh.com

بنظر شما خيلي فرق كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر تمي حق كپي رايت نداره و دانلودش براي عموم آزاد است خواهشنا شما ديگه قانون كپي رايت براش نذار ديگه !!!!

Pooriya_Online

Active Member
Babak Sateli گفت:
parsa1991 گفت:
من هم همین نظر رو دارم.
بهتره با اون شرکت تماس بگیریم و موضوع رو بهشون بگیم.

منم موافقم...

ولي فكر نكنم اسم يا آدرسي از طراح يابهتر بگيم دزد (چون حتي نيومده مثل اين تمپ رو بسازه و به خودش زحمت بده بلكه ورداشته همونو كپي كرده...) نداشته باشه... :roll:

من شخصا فردا صبح (قرار بود امروز زنگ بزنم كه نشد) زنگ ميزنم و بهشون اطلاع ميدم كه اون طراح از شما (هم مجيدآنلاين هم اون مهندسا) دزدي كرده... از اونا پول چاپيده از مجيدآنلاين طرح... :wink:

Mohi Design

Member
نظر منم همينه ... كارت خوبه ...

به نظر من همه با هم زنگ بزنن كه حالشون گرفته بشه ...

به نظر من هيچوقت گفتمان نتيجه نمي ده (با عرض پوزش از رياست جمهوري) .. من كه مي گم همه كارا با حركت معكوس رله مي شه ...

Mohi Design

Member
آقا مجيد شما چقدر خون سرديد ...

من رگ غيرتم باد كرد اين سايترو ديدم ...

من جاي شما بودم الان عكس سر بريده طرفو مي ذاشتم اينجا ...

پوريا جون ايول كارت درست ... الحق كه داداش خودمي (بچه پر روييما)

Mohi Design

Member
در مورد اون يكي هم به نظر من حق با Iranteam هست .. چون من 2-3 تا سايت ديگه ديدم كه از اين قالب استفاده كردن ...

amir_s

Active Member
عجب چيز مزخرفي بود نتونسته بودن اون اسكرول بار صفحه رو عوص بكنن
تركيب رنگ و ...

MrMohi

Active Member
بابا اینا اگه مهندس بودن که هیچوقت نمیذاشتن این یارو همچین بلایی سر سایتشون بیاره ! ... اینام مثل طراح سایتشون کلاه بردارن ...
smokin.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا