نسخه جدید Yahoo! Messenger 6.0.0.1750 + Patch

Peyman-Pop

Active Member
بهر حال من این برنامرو امتحان نکردم چون کلا از کار آنلاین اون خوشم نیومد .

در هر صورت این هم روشی‌ هست .

پیمان

parsa1991

Member
آقا به نظر من پچ پيمان از خيلي لحاظات نسبت به نرم افزارهاي ديگه برتري داره :
1- حجمش واقعا كمه اين باعث ميشه ما ايرانيهاي كه با سرعت كمي به اينترنت وصل ميشيم در دانلود اون كوچكترين مشكلي نداشته باشيم !
2- به نظر من اجراي اين پچ خيلي راحتر از نصب يه برنامست و زمان كمتري هم ميبره !
3- زمان نوشته شدن پچ كمتره و پيمان ميتونه سرعت عمل نشون بده !

parsa1991

Member
راستي ببخشيد من دخالت ميكنم ولي آنتي لايف جون چرا نمياي بجاي انتقاد از كار پيمان تشويقش نميكني ! پيمان خيلي كار را راحت كرده و آيكون جديدي هم به وجود نيورده و اين مورد پسند خيلي ها هست و ميدونم اگه اينو تو يه سايت انگليسي قرار بده خيلي بيشتر ازش استقبال ميكنن تا باقي برنامه ها !

Peyman-Pop

Active Member
پارسا جان به این مسایل عادت دارم، اگر برای ایرانی‌ ها کار انجام میدی باید منتظر خیلی‌ حرف ها باشیم ;-)

آنتی‌ جان دوست داره من برنامه های خاصی‌ بنویسم که بهش گفتم سر فرصت حتما اما دوست داره بجای این پچ شروع به نوشتن اون برنامه ها کنم .

که باز هم از انتقاد و نظرش ممنونم.

پیمان

anti-life

Active Member
بابا شما کجای کارید ..... این پیمان بیشتر پروژهاش رو اول به من میگه و اونجا باهم سرش بحث میکنیم که خوبه یاد بده ...... ولی آخه این رو ول کنی میره یه برنامه هایی مینویسه که ... استقفرالله ......

نگران نباش من این رو گفتم که آقا یه چیز باشه کلی نه هر بار عوض شه ........درضمن این برنامه اگر هم چیزی رو دانلود کنه مگه فکر کردی چقدر طول میکشه ......

parsa1991

Member
چه جور برنامه هايي مينويسه !؟ آقا مامانم گفته تو سايتايي كه انحراف اخلاقي داره نرم ! اينجا كه نداره !؟

anti-life

Active Member
: سوت هوایی .......

من و رضا همت کنیم سایت طوطیا رو با گروهش بچرخونیم خیلیه ....... مشالله یکی دو تا نیستن ....

دیگه وقت برای برنامه نویسی نمیمونه

parsa1991

Member
آقا ادمين سايت جيگر حسابي از مجيد واسه قرار دادن امكانات بره پيشرفت سايت تشكر كرد ! مخصوصا از بابت فروم !

جدیدترین ارسال ها

بالا