نسخه جدید Yahoo! Messenger 6.0.0.1750 + Patch

Peyman-Pop

Active Member
نسخه جدید یاهو مسنجر چند روز پیش ارایه شد که من این نسخه رو هم همین امروز کرک کردم و برای شما لینک یاهو مسنجر و پچ مربوط به MultiLogin رو میزارم .

Yahoo! Messenger 6.0.0.1750

Patch 6.0.0.1750

شاد باشید .

پیمان

parsa1991

Member
هي پيمان چطوري ؟ ( اين تيريپ صميمي بود چون اولين نفري بودم تشكر كردم )

taher007

Member
ممنونم...
نمیدونم چرا قسمت more audibles مسنجر من کار نمیکنه...
چند تا ورژن مختلف (ازجمله همین ورژن) رو هم امتحان کردم...

عجیبست...

anti-life

Active Member
پيمان چرا سعي نميكني به جاي پچ يه برنامه جدا بري جلو ..... چون اون روز من اين رو خيلي احتياج داشتم اد اون روزم اين برنامت از كار افتاده بود ((‌ يه روز تو طوله عمرت اومدي مثبت باشي كه نشد ))‌ اقا من رفتم يه برنامه ديگه گرفتم كه خيلي به درد بخور بود ولي نميگم كه بازارت كساد نشه ..... : بدجنس

ولي گفتم فكر پچ بيا بيرون برو تو نخ برنامه هايي جدا كه با خود ياهو تو يه فولدر ريخته ميشن و باعث مشن كه ياهو مولتي بشه كار كن ........

دوست جونت آنتي .... :وزغ

FashisT

Active Member
ايول.
بهترين برنامه اي كه ميشه ياهو مولتي شد :
smasher 5.0
اگه بهتر سراغ داريد بگيد.

FashisT

Active Member
zzzzzzzzzzzz
من الان 1 هفتست عضو شدم ولي هيچكي مارو تحويل نگرفت
(يعني گريه)zzzzzzzzzzz

anti-life

Active Member
تا اوجایی که من یادمه اسمشر یه بوتر بوده نه ملتی ....... در ضمن قرار نشد که اسم برنامه رو بگید ......اگه میخواستیم بگیم من خودم اسم اون برنامه رو میگفتم

anti-life

Active Member
منم معنی مولتی رو میدونم ..... میگم اسمشر یه بوتر بوده قبلا که طرز کارش هم این بوده که با چندین یوزر یه آی دی رو بمب میکرده ....... یعنی این یه قابلیت جدید بهش اضافه شده ما خبر نداریم.

Peyman-Pop

Active Member
سلام معین جان .

خوشحالم دوباره اینجا میبینمت .

رضا جان خواهش می‌کنم .

آنتی‌ جان هیچ مشکلی‌ نیست میتونید راحت اگر برنامه ای در زمینه بچ یاهو هست بگی‌ من که کار تجاری نمیکنم که بازارم کساد بشه .

این پچ ها هم برای کاربران علاقه مند اگر وقت آزاد دهست باشم درست می‌کنم .

در مورد برنامه های پیشنهادیت هم کاملا منظورت رو نفهمیدم اما برنامه های زیادی رو مینویسم فعلا کمی‌ وقتم پره برای همین نمیتونم برنامه جدیدی بنویسم اما چون پچ ها رو سریع تر می‌شه درست کرد اینکارو فعلا انجام میدم تا کمی‌ سرم خلوت بشه .

شاد باشید .

پیمان

FashisT

Active Member
taher007 گفت:
ممنونم...
نمیدونم چرا قسمت more audibles مسنجر من کار نمیکنه...
چند تا ورژن مختلف (ازجمله همین ورژن) رو هم امتحان کردم...

عجیبست...

:wink: مال خوده ياهوه چون ماله منم بعضي وقتا اينجوري ميشه يعني چت ميكنه :wink:

Peyman-Pop

Active Member
آنتی‌ جان این پچ رو خیلی‌ وقته که دیدم و هیچ جذابیتی‌ در اون ندیدم چون کار آنلاین انجام میده و شما باید هر زمان موقع پچ کردن آنلاین بشید تا نسخه جدید پچ رو دانلود کنه در واقع اسم برنامه رو می‌شه گذاشت Patch downloader .

راستی‌ در مورد اینکه گفتی‌ پچ برات کار نمیکرد چنین چیزی اتفاق نمیفته مگر اینکه ورژن یاهوت با ورژن پچ هماهنگ نباشه و دوم اینکه یاهو خودت رو آپدیت کرده باشی‌ که ورژن جدید محسوب می‌شه .

موفق باشی‌ .

پیمان ‌

anti-life

Active Member
میدونم تمام اونها رو ...... چون اینجا دقیقا دیروز یه دفعه یه سکیروتی آپدیت اومد و مجبور بودی که نصب کنی .....

در مورد این پچ هم بگم که ..... این برنامه فقط برای نصب اولیه آپدیت میشه و در بقیه موراد دیگه نیازی به اون نیست .....
مزیتهای این کارم دیگه خودت باید بدونی.

Peyman-Pop

Active Member
اگر قرار بود فقط یکبار اونرو آپدیت کنید دیگه چه نیازی بود که خاصیت آپدیت به نرم افزار اضافه بشه ;-)
همون کد رو میتونستن به برنامه اضافه کنن تا نیاز هم به آپدیت هم نباشه .

پس این برنامه برای انجام کارش نیاز به آپدیت داره و یعنی‌ همون کار آنلاین .

پیمان

anti-life

Active Member
آپدیت اون فقط برای نصب هست نه برای بدون همیشه .......

چون بعد اون شما برای مولتی کردن به یاهو احتیاج نداری و باید روی ایکون جدا کلیک کنی ......

جدیدترین ارسال ها

بالا