نسخه اول phpNews فارسی آماده دریافت شد ...

آقا دست شما درد نکنه

sps جان من دیروز می شه گفت بطور کلی خونه نبودم اما چشم خودم بهت زنگ می زنم

spsgorgan

Active Member
آقا مهدي من لينك رو برداشتم . در ضمن چون نميخواستم تو خبر شما در سايتي كه معرفي كرده بوديد دست ببرم ( چون ميشم مثل همون شخص ) لينك مستقيم رو گذاشتم . حالا چون شما خواستيد من اونو برداشتم .

موفق باشيد

irani

Member
سلام بر جناب delphiran
ممنون به خاطر اين كار بزرگي كه انجام داديد
من اونا نصب كردم ولي در تاريخ فارسي مشكل داره و بالا سر خبر به اين صورت مينويسه

%B %۳۱, %۱۳۸۳, %I:%شهريور:%ام %p توسط admin در .

خيلي ممنون ميشم اگه بگين عيب از چيه

Delphiran

Member
این یک مشکل نیست. روش تنظیم رو در صفحه دمو نصب شده توضیح داده بودم که یک آدم معلوم الحال با سوء استفاده از کلمه عبور admin که داده بودم پاکش کرد.

بهرحال در صفحه تنظیمات فرمتهای تاریخ رو پس از ورود به صفحه Admin در انتهای صفحه برابر مقدار زیر قرار دهید:
کد:
l d F Y

blacklife1

Member
آقا من نصب كردم (البته روي لوكال)
ولي وقتي ميرم توي قسمت كنترلش اينجوريه؟
:cry: :cry: :cry:
كجاي كار مشكل داره؟

lxl

Member
فكر كنم encoding شما مشكل داره . راستي من يه مشكل دارم . من اين رو نصب كردم . همه كارهاش رو هم كردم ولي وقتي ميري قسمت News.php هيچي نمياره . يه صفحه سفيد .

Delphiran

Member
blacklife1 گفت:
آقا من نصب كردم (البته روي لوكال)
ولي وقتي ميرم توي قسمت كنترلش اينجوريه؟
:cry: :cry: :cry:
كجاي كار مشكل داره؟
سروری که روش اینو اجرای کردید (localhost) چیه (Apache/IIS)؟

همه كارهاش رو هم كردم ولي وقتي ميري قسمت News.php هيچي نمياره . يه صفحه سفيد .
درسته. تا وقتی چیزی در بخش مدیریت بعنوان خبر ننوشته اید یک صفحه سفید در news.php خواهید دید. اما وقتی چیزی بنویسید نوشته های شما نمایش داده خواهند شد. این سیستم یک جورهایی مثل MT عمل میکنه.

spsgorgan

Active Member
آقا من يه ديتا بيس تخصيص دادم. ستينگ هم تنظيم كردم . و اينستال رو ميزنم كار نميكنه . سرورم هم آپاچي هست

Delphiran

Member
دسترسی chmod فایلها اونطور که در موقع نصب توصیه میکنه تنظیم هست؟

در مورد مشکل Encoding صفحات: در فایل httpd.conf عبارت AddDefaultCharset ISO-8859-1 رو پیدا کن، و جلوش یک # بگذار. بعد Apache ات رو Restart کن و دوباره امتحان کن.

lxl

Member
بچه ها . یک قالب ساختم . چون قالب پیش فرض زیاد خوشکل نیست . البته قالب از فریم استفاده کرده . واسه اینکه سر در گم نشید راهنماش رو اینجا بخونید . :oops:

lxl

Member
براي ديدن خود قالب :

http://saberiplastic.com/phpnews

تكميل :
راستي . فكر كنم كش سرور سايت اجازه نميده قالب رو درست ببينيد . بايد فكر كنم صبر كرد . اگر شما قالب رو سياه و قسمت news.php رو هم سیاه می بینید که هیچی ولی اگه نمی بینید به زور ctrl+f5 و ... متوسل بشید . :idea:

lxl

Member
منظورتون IIS , APACHE بود دیگه ؟ یه جوریی (مثلا نقل قول بذار) که بفهمن راجع به چی می گی ! من هر دوش رو دارم که معلوم نیست . :lol:

Jasem

Member
آقا من اين برنامه رو بصورت لوكال نصب كردم ولي هر بار كه گزينه اي رو انتخاب مي كنم صفحه دوباره user name و password مي خواد و دوباره بر مي گرده به صفحه اصلي همينطور ادامه داره ؟

lxl

Member
راستي . اون قالبي كه من آماده كردم از لحاظ encode مشكل داره . اولش تعريف كنيد كه ميخوايد unicode-utf-8 باشه (توي صفحه ايندكس)

Delphiran

Member
Jasem گفت:
آقا من اين برنامه رو بصورت لوكال نصب كردم ولي هر بار كه گزينه اي رو انتخاب مي كنم صفحه دوباره user name و password مي خواد و دوباره بر مي گرده به صفحه اصلي همينطور ادامه داره ؟
فکر کنم مشکل از پیکربندی Session یا Cookie در سیستم شما باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا