سلام
ماکرو میدیا فلکس در حقیقت یک زبان برنامه نویسی فلش تحت سرور هستش که شما می تونید به راحتی با نوشتن چند خط برنامه هر کاری که قبلا در فلش سخت یا غیر ممکن بوده رو به را حتی انجام دهید .البته شما فایل swf نمی سازید بلکه به زبان MXML فایل رو کد نویسی مکنید و بقیه کار رو FLEX SERVER انجام میده و اون برای کاربر به فایل SWF تبدیل میکنه .
Flex برای اجراع بر روی LocalHost به 2 کامپوننت J2EE احتیاج داره و بخاطر همین باید بر روی یک سرور ایجاد شده با پرت خواص خودش در JRun و یا Cold Fusion 6.1 نصب بشه!جالبیه کار این هستش که ماکرومدیا در فلکس از Macromedia XML Interface استفاده کرده که ما اون رو به نام MXI میشناسیم!این امر این موضوع رو نشون میده که مبحثی همچون MXI مبحثی ساده نیست!بلکه پایه است برای کارهای بسیار عظیم Macromedia!
اما یکی از جالب ترین نرم افزارهای جدید ماکرومدیا Flex Builder هستش!یا همون Dream Weaver پلاگ این شده Flex هستش!این نرم افزار با استفاده از Preview که در داخل خودش قرار دره در لحظه حاصل کد نوشته شدرو به ما نشون میده!شاید اگه این برنامه نبود کار کردن با فلکس امری بیخود بنظر میرسید!
در حال حاضر یکی از مشکلات برنامه نویسان Flex نبود Server برای نصب App های خود بر روی اون هستش . یعنی هرچی برنامه بسازی فعلا به درد خودت می خوره و نمیتونی نشون کسی بدی چون هیج جا این سرور رو پشتیبانی نمیکه
اما در مورد حجم برنامه ها
نرم افزار فلکس 98,918,400 مگابایت
راهنمای فلکس 16,728,064 مگابایت
FlexBuilderInstaller
91,267,072 bytes
من که خودم cd این نرما افزارهارو پیدا نکردم از حود سایت ماکرو میدا دانلو کردم
نسخه جدید هم این امکانات رو داره
+ کامپوننت های کشیدن Chart جدید(charting Components)
+ list component های جدید به صورت افقی و به صورت tile برای راحتی بیشتر و کاربرد بهتر در استفاده از database هایی با حجم اطلاعات زیاد.
+ Style Property های جدید برای هرچه بیشتر سفارشی کردن Interface در Application ها.
+ Runtime Shared Libraries که قابلیت استفاده در چند App رو به طور همزمان دارا هستند.
+ قابلیت ساخت Applicationهای Central با استفاده از Flex که یک قابلیت ارزشمند هست.
+ بهبود و افزایش کارائی و قابلیت ها در موارد مختلف.
+ پشتیبانی برای Platform های: Oracle، IBM AIX برای Websphere 5 و Fujitsu Interstage
دیگه همین