نرم افزار ي براي اديت كامل SWF!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behsa

Member
آقا شد 7 نفر

آقايوني كه اومدن اينجا ثفت نام كردند :wink: وقتي من گفتم اينجا چه خبره . يهو آتيشي نشنا . چون شايد اين مسپله به مزاق بعضي از دوستان سازگار نباشه.

:!: توجه اين مطلب را واسه اين عرض كردم كه اتمام حجتي باشه براي سوء تفاهمات احتمالي.
شاد باشيد و خوشحال :wink:

behsa

Member
behsa گفت:
آقا شد 7 نفر

آقايوني كه اومدن اينجا ثفت نام كردند :wink: وقتي من گفتم اينجا چه خبره . يهو آتيشي نشنا . چون شايد اين مسپله به مزاق بعضي از دوستان سازگار نباشه.

:!: توجه اين مطلب را واسه اين عرض كردم كه اتمام حجتي باشه براي سوء تفاهمات احتمالي.
شاد باشيد و خوشحال :wink:

دوستان عزيز . من اين تاپك را اينجا زدم تا دوستان بتوانند با كمك هم نيازشان را تامين نمايند ( حتي نياز خودم هم بود ) اما همانطور كه حدس ميزدم اين قضيه به مزاق بعضي از دوستان سازگار نبوده و آتيشي شدند ) به همين دليل اين بحث را ديگه ادامه نميدهم ولي اين را بدانيد چيز خوبي در انتظارتان بود.

به هر حال تمام شد رفت اما براي اينكه اين تاپيك اندكي مبهم شده با اجازه آقا مجيد اين لينك را اينجا ميگذارم تا نكته مبهمي براي دوستان بوجود نياد از اقا ميجد هم خواهش ميكنم اين تاپك را قفل كنند.
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5226&highlight=

متشكر از همكاري همه مديران انجمنها بخصوص آقا سامان (saman_sweden)

gollpesar

Member
آقا من يكي خيلي گيج شدم در واقع با خوندن اون انجمني كه لينكش رو داده بوديد سردرگمي من بيشتر شد :!: :!: :!: :(
يا علي

platina

Member
من كه نفهميدم آخرش اين طرح بسيار عالي چي بود و ين نرم افزار عالي تر از كجا داونلود مي شه؟

amin-asemi

Member
آقا ما هم تشريف داريم

يه ضرب المثل ايراني هست كه يه چيزي ميگه (!)‌ كه من درست يادم نيست ولي منظورش اينه كه اگه به معشوق گفتي دوستت دارم بيشتر برات ناز ميكنه. ظاهرا اين آقاي بهسا اين تز را سرلوحه كارشان قرار داده اند!!

platina

Member
ولي swf كويكر كه فقط اجزاي تشكيل دهنده رو تجزيه مي كنه اين جا صحبتي تبديل نيست !!! 8O

saman_sweden

Active Member
دوستان در مورد اين تايپك يه موردي پيش اومده بود و من بدون اينكه در جريان باشم به اين تايپك آنموقع مشكوك شدم و در بايگاني قرار دادم تا اينكه اين كار من آقا بهسا ناراحت شدند و اين تايپك را ايشون ادامه ندادند البته منم تفصير نداشتم من وظيفه خودم را انجام مي دادم و اگر آقا بهسا قبلا ماجرا را براي من باز شكافي مي كرد اين مسايل پيش نمي آمد
خود آقا بعسا هم در بالا نوشته اند كه اين تايپك ادامه پيدا نمي كند
در هر حال موضوع الان منتفي شده و من اين تايپك را قفل مي كنم
و شدمنده از تمام دوستان كه چنين پيش آمدي رخ داده است
موفق باشيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا