برنامه مریم با Cs کار میکنه ( هم cs1 هم cs2 ( یا لا اقل برای من که کار میکنه و تا حالا به جز چند بار کع مربوط به خود ویندوز بوده هیچ مشکلی باش نداشتم ...موقع کار با مریم یا فارسی نویس های مشابه دقت کنید که Caps Lock روشن نباشد ....در ضمن همونطور که دوستمون گفتن حتما فونت مریم انتخاب باشه ( در فتوشاپ) ...اگر این موارد رو رعیت کردید و باز هم درست نبود ...کاملا آنرا ( کاملا ) از سیستم حذف و دوباره نصب کنید اگر درست نشد باید ویندوز را عوض کنید یا رستور ....در مورد کلک هم باید بگم که من خودم از این برنامه استفاده میکنم و نسخه ی به اصطلاح کرک شده ی اون رو هم دانلود و تست کردم ولی به هیچ وجه جواب نمیده ( این برنامه دارای یک قفل سخت افزاری است که در محل پورت پرینتر نصب میشود و به این راحتی نمیتوان از آن گذشت ... و فکر نکنم کسی تا حالا بدون داشتن نسخه اصلی تونسته باشه از اون کامل استفاده کنه ( اگه کسی اینکار رو کرده جدا" به من بگه چطور و با کدوم نسخه )
راستی سیو کردن در کلک در نسخه ی کامل اون هم روشی منحصر به فرد داره ( البته برای استفاده در کورل یا دیگر برنامه های گرفیکی ) که به عقل هیچ پروفسوری نمیرسه.
مخلصیم....