نرم افزار قفل سي دي كه با كلون رايت نشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

funpersian

New Member
سلام
يه قفل معرفي كنيد كه كلون سي دي نتونه رايت كنه :roll:
يعني با كلون نشه از اون ايميج گرفت
:(

[hr:3514f2654c]
baner.gif
سايت داستان جن ها

ye_mojud

Member
سلام . فعلا قفل هاي شركت نگهبان رو نميشه با كلون كپيكرد البته شركت نگهبان قفل هاي متعددي رو اراپه كرده و تا جايي كه من خودم چند تا از اين محصولات رو كه با قفل هاي اين شركت محافظت شده ديدم قفل پرو قابل كپي نيست . ولي فعلا شايد تا چند وقت ديگه برو بچ كركر يه كاري براش بكنن . ادرس سايت شركت نگهبان .
http://www.protectionkey.com/?id=home

PC man

Active Member
ye_mojud گفت:
سلام . فعلا قفل هاي شركت نگهبان رو نميشه با كلون كپيكرد البته شركت نگهبان قفل هاي متعددي رو اراپه كرده و تا جايي كه من خودم چند تا از اين محصولات رو كه با قفل هاي اين شركت محافظت شده ديدم قفل پرو قابل كپي نيست . ولي فعلا شايد تا چند وقت ديگه برو بچ كركر يه كاري براش بكنن . ادرس سايت شركت نگهبان .
http://www.protectionkey.com/?id=home

عزیز یه چیزی معرفی کن بشه دانلود کرد.

Funpersian با امضات خيلي حال كردم.ميميرم واسه اين كارا :lol:

S4DEGH

Well-Known Member
عزيز تنها قفلي كه تا حالا كسي نتونسته بشكنه قفل تلفني است . اگه بخواي بگو برنامه را برات بگذارم . اين برنامه ماننده قفل تلفني است . و طرف مقابل براي فعال كردن cd بايد با تلفن تماس بگيره و كد فعال سازي رو بگيره ؟!

moein273

Member
sadeghkhafan گفت:
عزيز تنها قفلي كه تا حالا كسي نتونسته بشكنه قفل تلفني است . اگه بخواي بگو برنامه را برات بگذارم . اين برنامه ماننده قفل تلفني است . و طرف مقابل براي فعال كردن cd بايد با تلفن تماس بگيره و كد فعال سازي رو بگيره ؟!

دوست عزيز لطفا اطلاعات غلط نديد كي گفته كه قفل تلفني تا الان شكسته نشده؟!!!

S4DEGH

Well-Known Member
عزيزم منظور از تاحالا اين نيست كه !
بنده خودم تخصص رو شكستن هرنوع قفلي رو دارم .
شكستف قفل سخت افزاري و تلفني : كنكور رايان 2000 ( بردم براشون كه ثابت كنم قفلشان بدرد نمي خره . به عنوان تشكر برام cd نسخه جديد ( 9000 تومان )‌را هديه داد .
شكستن قفل نرم افزاري : نورالجنان
شكستن قفل تلفني : مانا سافت
شكستن قفل نرم افزاري : صبا
و...
اما اين قفل تلفني فرق داره .
برنامه اش هم Colock نام دارد و الان هم فارسي شده است . برو ببين بعد نظر بده ؟!

PC man

Active Member
sadeghkhafan گفت:
عزيزم منظور از تاحالا اين نيست كه !
بنده خودم تخصص رو شكستن هرنوع قفلي رو دارم .
شكستف قفل سخت افزاري و تلفني : كنكور رايان 2000 ( بردم براشون كه ثابت كنم قفلشان بدرد نمي خره . به عنوان تشكر برام cd نسخه جديد ( 9000 تومان )‌را هديه داد .
شكستن قفل نرم افزاري : نورالجنان
شكستن قفل تلفني : مانا سافت
شكستن قفل نرم افزاري : صبا
و...
اما اين قفل تلفني فرق داره .
برنامه اش هم Colock نام دارد و الان هم فارسي شده است . برو ببين بعد نظر بده ؟!

تو سایت معین جان÷یدا می کنی کرک کولاک رو

Ghamnevis

Well-Known Member
صادق جان دقيقا ;)

معين و گروهشون خيلي وقت پيش اين قفل را دور زدند ;)

يكم خبرها دير رسيده بهت :)

S4DEGH

Well-Known Member
نه من اين قفل رو پارسال دانلود كردم و خودم كركش رو ساختم و رفت پي كارش چون اصلا احتياج ندارم به اين برنامه . ( من ديروز اين مقاله رو ديدم درنتيجه قفله يادم اومد )
خودم يك سيستم توپ براي CD هام مي ذارم و اون اينكه اگه رايت كني CD مي سوزه .!

moein273

Member
sadeghkhafan گفت:
نه من اين قفل رو پارسال دانلود كردم و خودم كركش رو ساختم و رفت پي كارش چون اصلا احتياج ندارم به اين برنامه . ( من ديروز اين مقاله رو ديدم درنتيجه قفله يادم اومد )
خودم يك سيستم توپ براي CD هام مي ذارم و اون اينكه اگه رايت كني CD مي سوزه .!
برادر من نظر من اينه كه شما كه اينقدر ادعا ميكنيد و هر قفلي رو هم ميتونيد بشكونيد :D اينقدر اطلاعات غلط به مردم نديد اون قفل كولاك رو هم اولين بار هم خود قفل رو و هم قفل گذارش رو ما كرك كرديم ( فقط محض اطلاع و نه ادعا :arrow: ) در ضمن كرك يونورسال هم براي كولاك موجوده كه تمام برنامه ها و سي دي هايي كه با اين قفل قفل گذاري شده رو كرك ميكنه :wink:

Jasem

Member
moein273 گفت:
در ضمن كرك يونورسال هم براي كولاك موجوده كه تمام برنامه ها و سي دي هايي كه با اين قفل قفل گذاري شده رو كرك ميكنه

معين لينك نمي دي .
البته مي ترسم دوباره مجيد ان لاين رو بمباران كنند . :lol:

S4DEGH

Well-Known Member
moein273 جان بنده قصد ادعا نداشتم .
من فقت تجربه ام رو گفتم . بعد هم كه خودمم گفتم كه قفل رو دست كاريش كردم .
و بعد هم گفتم كه بدردم نميخوره .( يعني قفل خوبي نيست )
فقط اينو گفتم كه كاري مي كنم كه اگه cd رايت بشه cd مي سوزه .
همين .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا