نرم افزار ساخت نوار ابزار براي اينترنت اكسپلور ( ماننده گوگل و ياهو ) بيا

S4DEGH

Well-Known Member
سلام
به وسيله اين نرم افزار مي توانيد نوار ابزاري بصورت دلخواه براي اينترنت اكسپلور ساخت كه بيشتر جنبه تبليغاتي دارد . ولي خيلي جالب و مفيد است .
براي دانلود کليک كنيد.

در ضمن اينم چند نمونه كه با فرمت cab.* و کد هاي XML آن است كه مي توان روي آنها بوسيله اين نرم افزار ويرايش كرد و به نام خود زد.

ie_toolbar_google.gif

دانلودcab.*
]نمايش کد

ie_toolbar_msn.gif

دانلودcab.*
]نمايش کد

ie_toolbar_yahoo.gif

دانلودcab.*
]نمايش کد

ie_toolbar_altavista.gif

دانلودcab.*
]نمايش کد

ie_toolbar_alexa.gif

دانلود .*cab
نمايش کد

ie_toolbar_ebay.gif

دانلود *.cab
نمايش کد

ie_toolbar_powersearch.gif

دانلود *.cab

نمايش کد

خب اينم از اين اميد وارم خوشتان بيايد .
اگر بتونم آموزش اين نرم افزار را به شما مي دم .

پس تا بعد........

Jasem

Member
آقا من هم دانلود كردم بايد برنامه جالبي باشه .
راستي يك تروجان بعد از نصب اين برنامه و يك برنامه ديگه رو سيستم من نشست .
نميدونم مربوط به اين برنامه بوده يا اون يكي چون هردوشون با هم نصب شدن رو سيستم . دوستان يك چكي بكونن .

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..
صادق جان واقعا مرسي.. خيلي به درد بخور هستش..

آقا بيزحمت از بچه هايي كه داون كردند.. ببينيد اگر تروجان نيست روش منم بگيرم.. يا اگر داره لطف كنند يكجا آپلودش كنند.. من نه آنتي ويروس دارم نه آنتي تروجان و نه فايروال :) حال نصبهيچ كدومش نيست...

مخلصم
سايان

amir_s

Active Member
Ghamnevis گفت:
سلام..

آقا بيزحمت از بچه هايي كه داون كردند.. ببينيد اگر تروجان نيست روش منم بگيرم.. يا اگر داره لطف كنند يكجا آپلودش كنند.. من نه آنتي ويروس دارم نه آنتي تروجان و نه فايروال :) حال نصبهيچ كدومش نيست...

مخلصم
سايان
همچنين

arashsoft

Well-Known Member
آفا اين كرك يا سريالشو بگيد
بدون سريال تبليغ مي گذاره

FashisT

Active Member
amir_s گفت:
Ghamnevis گفت:
سلام..

مخلصم
سايان
همچنين
اين طوري نگيد بابا اونوقت بيشتر ميان سمت شما و تا يه بلايي سرتون نيارن واتون نميكنن
فعلا :arrow:

S4DEGH

Well-Known Member
سلام
راستي خودم دارم دنبال سريالش مي گردم كه اگه پيدا كردم حتما مي گم .

حالا يك نرم افزار جالب و خوب ديگر اين نرم افزار ماننده همين بالايي است با اين تفاوت كه در قسمت پايين سمت راست ( جاييكه ساعت كامپيوتر است ) آنجا همچين نواري را درست مي كند كه بيشتر جنبه سرچ كردن دارد. اينم به گم كه از امكاناتي كه مي توان نام برد اين است كه وقتي در آن يك سرچ مي كني يك صفحه كوچك ايجاد مي كند كه بصورت وب باز مي شود و ديگر احتياج به باز كردن اينترنت اكسپلور نيست .

دانلود

نمونه عكس آن :

dbaolopt.gif

dbgooglewin.gif

S4DEGH

Well-Known Member
دوباره سلام
توجه : نرم افزاري كه الان دارم ميگم نرم افزارهاي مربوط به اولي( نرم افزار ساخت نوارابزار ) است ها اشتباه نكنين.

اين نرم افزارها بيشتر كمكي هستند و فقط براي اين نرم افزار كارايي دارند.

[align=center:960a2183d6]راستش من بدليل كمي وقت نمي توانم آن هارا ترجمه كنم در نتيجه متن انگليسي آن را مي گذارم و اگر دوستان خواستند آن را ترجمه كنند و به همه بگويند.[/align:960a2183d6]

* نرم افزار براي تبديل cab.* به EXE كه بصورت installer است كه متن انگليسي آن
[align=left:960a2183d6]Utility to create professional .EXE installer for your toolbar. (Cab 2 nullsoft installer converter utility)[/align:960a2183d6]
دانلود

* نرم افزار ( cab2exe)
[align=left:960a2183d6]Extremely useful utility for creating executable toolbar.exe file using toolbar.cab file. This will allow your site users to install a toolbar without messing up Explorer security settings. Or you can obtain a certificate from Thawte or VeriSign for web installation.
Installation/use notes: Download cab2exe.zip using the link above. Then you will need to unzip cab2exe.zip archive and run cab2exe.bat from the folder where your toolbar.cab file is located. It will create a self extracting archive called toolbar.exe.
Platforms supported: Win 98/NT/2000/ME/XP/2003 [/align:960a2183d6]
دانلود

* نرم افزار ( Cooktop.2.5.0.1204 )
[align=left:960a2183d6]This is a nice XML editor to make changes in your Toolbar XML files. You can download it by filling the form below.[/align:960a2183d6]
[align=left:960a2183d6]Installation/use notes: Download Cooktop.2.5.0.1204.msi file and start the installation. Just follow the instructions. You may also downloadtoolbar.dtd file for verifying the changes you've made. [/align:960a2183d6]
دانلود

mohsenshahbazi

Active Member
بابا زدي تو كار نوار ابزار ...
صادرات انواع نوار ابزار از توليد به مصرف ..

دستت درد نكنه خيلي عالي بود
منهم دارم دانلود ميكنم فقط خداكنه تروجان نداشته باشه

محسن

آقا دستت درد نكنه ...بدرد من كه ميخوره....آقا كار كردن باهاش آسونه يا نه....يك ساعت بشينيم دانلود كنيم بد هيچي سر در نياريم....

S4DEGH

Well-Known Member
سلام
نگران اون نباشيد
اگر بتونم آموزش آن را ارايه مي دم

S4DEGH

Well-Known Member
خوشم اومد از كارت
راستش يادم رفته بود كرك آن را بگذارم .
كارم را راحت كردي .
ممنون

جدیدترین ارسال ها