نرم افزاری برای shut down اتوماتیک داریم؟

Hes25

Active Member
سلام
من به دنبال نرم افزاری هستم که تشخیص بده وقتی cpu بیکار شده بعد چند دقیقه سیستم و اتوماتیک خاموش کنه

برای مواقعی که خودم خواب هستم و رندر تموم میشه می خوام!

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من به دنبال نرم افزاری هستم که تشخیص بده وقتی cpu بیکار شده بعد چند دقیقه سیستم و اتوماتیک خاموش کنه

برای مواقعی که خودم خواب هستم و رندر تموم میشه می خوام!

نرم افزار MajidOnline Auto Power Off رو امتحان کنید. اگه سیستم به مدت فلان دقیقه در حالتی بود که CPU کمتر از فلان درصد مشغول بود و کاربر هم با ماوس و صفحه کلید کار نمی کرد
ویندوز رو Shutdown کنه. مثلا اگه 10 دقیقه از آخرین باری که CPU حداقل 10 درصد مشغول بود و یا کاربر کاری انجام می داد گذشته، ویندوز رو Shutdown کنه.

تا زمانی که تیک Automatically shutdown the computer after رو نزده اید، نرم افزار غیر فعاله.
اگه تیک CPU usage must be lower than رو بردارید، نرم افزار روی فعالیت CPU حساسیت نشون نمیده و برایش مهم نیست که فرضا الان در حال رندر گرفتن هست یا خیر.
اگه تیک The user must be idle رو بردارید، نرم افزار روی فعالیت کاربر حساسیت نشون نمیده و برایش مهم نیست که کاربر مشغول کاری هست، یا از پای سیستم بلند شده.

زمانی که در حال گوش دادن به موسیقی یا تماشای ویدئو هستید، معمولا پردازش سنگینی انجام نمیشه و احتمالا درصد مشغول بودن CPU همواره کمتر از اون حد تعیین شده (مثلا 10 درصد)
هست و از دید نرم افزار CPU بیکار محسوب میشه.

نصب شدنی نیست، فقط لازمه از حالت zip شده خارج شده و اجرا بشه :
مشاهده پیوست MajidOnlineAutoPowerOff.zip

جدیدترین ارسال ها

بالا