نرفتن میل به بالک

hba

Active Member
سلام
اقا یه راه برای این که میل بهبالک نره بگید

من برنامه phpmailer ؤو هم دارم ولی اررور می ده تنظیماتش چه طوری هست؟

esmaeilkiani

New Member
سلام ببین دوست من برای اینکار باید بری اون ایمیلی که به بلکت رفته رو مربع کنارشو تیک بزنی بعد دکمه move رو کلیک کنی سپس از زیر منویی که همون لحظه ایجا میشه inbox رو بزنی تا سریعا اون میل به اینباکست بره ودر ضمن این کار خیلی خوبیه چون قسمت bulk 30 روزه هستش یعنی بعد 30 روز خود به خود اون میل پاک میشه در bulk در ضمن برای جیمیل هم دقیقا همینطوره وقتی شما ایمیلی به قسمت spam میره دقیقا باید اول مربع کنارشو تیک بزنی بعدش دکمه no spam رو بزنی تا به inbox جی میل بره
امیدوارم مطالبی که نوشتم به کارت بیاد دوست من

ramram

New Member
فکر می کنم سوال این دوستمون http://www.iranphp.net/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1571&forum=2&jump=1چیز دیگریست وگرنه تو این انجمن نمی نوشت
این قانون چند ماهی است که به عنوان ‍‍قانونی جدید توسط سرورهای تصویب شده که تمام ایمیل ها ارسالگر با نام داشته باشند چون وقت ندارم بیشتر توضیح بدم فقط همینرو می گم که چطور مشکل روحل کنی یا از توابع imap استفاده کن یا از کلاس میل pear استفاده کن
اگر با توابع
imap
کار کنین می تونین بدون مشکل ایمیل هاتون رو ارسال کنین اگر از کلاس pear هم استفاده کنین درست ارسال میشه اما اگر تحت این شرایط هم مشکل دارین ممکن هست که ایراد از جای دیگری باشه مطمئن هستید که ip شما توسط دیگر میل سرورها بلاک نشده بسیاری از میل سرورها مثل یاهو اگر توسط شما ایمیلهای برگشتی زیادی داشته باشند شما را درواقع فیلتر می کنند و ایمیلهایتان را درون بالک می فرستند

این ها سوال و جوابی بود که من تو یه فروم دیگه پاسخ دادم همون هارو کپی کردم اینم لینکش

جدیدترین ارسال ها

بالا