نحوی خروجی گرفتن برای web

SajadCG

کاربر فعال
سلام خدمت دوستان.
من یه لوگو واسه انجمن آموزشکده درست کردم ولی زیاد به خروجی گرفتن برای وب وارد نیستم.
من با استفاده از save for Web & Devices ذخیره که می کنم کیفیت گوشه های عکس پایین می یاد
(می خوام به صورت ترانپرنسی باشه).

راهنمائی کنید که چه جور خروجی بگیرم که اجوری نشه.:rose:

پیوست ها

• LOGO.gif
    LOGO.gif
    2.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

hsajj

Member
اگه بخوای ترنسپرنت باشه باید با پسوند PNG-24 سیو کنی و تیک گزینه Transparency رو بزنی :paint:

Graphessional

Active Member
تو تنظیمات پنجره ی Save For Web می تونی نوع تصویر رو گیف هم انتخاب کنی ولی چیزی که هست اینه که گیف مال زمانی بود که هنوز اینترنت پرسرعت وجود نداشت و مانیتورها هم نمی تونستن بیشتر از 256 رنگ رو پوشش بدن. در کل گیف درسته تصویر سبکی می ده ولی در عوض کیفیت رو قربانی می کنه حتی در بهترین حالت.
با وجود اینکه می تونی از همون پنجره تنظیمات ذخیره برای وب فتوشاپ، فرمت گیف رو انتخاب کنی ولی من پیشنهاد می کنم از PNG استفاده کنی حتی اگه مجبور بشی به CSS قالبت دست بزنی.

SajadCG

کاربر فعال
تو تنظیمات پنجره ی save for web می تونی نوع تصویر رو گیف هم انتخاب کنی ولی چیزی که هست اینه که گیف مال زمانی بود که هنوز اینترنت پرسرعت وجود نداشت و مانیتورها هم نمی تونستن بیشتر از 256 رنگ رو پوشش بدن. در کل گیف درسته تصویر سبکی می ده ولی در عوض کیفیت رو قربانی می کنه حتی در بهترین حالت.
با وجود اینکه می تونی از همون پنجره تنظیمات ذخیره برای وب فتوشاپ، فرمت گیف رو انتخاب کنی ولی من پیشنهاد می کنم از png استفاده کنی حتی اگه مجبور بشی به css قالبت دست بزنی.

مرسی از توضیحات خوبتون.
انگار چاره ای نیست باید png خروجی بگیرم.:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا