نحوه کار و ترسیم خطوط و ترسیم اشکال با خطوط

DVB2SAT

New Member
سلام دوستان

بنده با ابزار خط آشنایی کامل ندارم و نمیتونم بصورت کاربردی اونجور که میخوام ازش استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کلی کنید ..

اولش اینکه برای رسم خط به صورت صاف چکار باید کرد ، ابزار Pencil tools اینکارو انجام میده ولی با لرزیدن دست خط خراب میشه .
بطور مثال در اتوکت با نگه داشتن F8 خط به صورت صاف کشیده میشد و نکته دیگه رسم خط به صورت نقطه بود ، به این صورت که در یک نقطه کلیک کرده آن نقطه مبدا و ادامه خط به گردش دست شما با موس بستگی داشت و نقطه بعدی که کلیک میشد نقطه انتهایی خط بود ....

نکته رسم مربع با گوشه های زاویه دار هست با ابزار Modify / smooth تونستم اینکارو بکنم اما گوشه ها زاویه گرد مانند میگرفت ! من میخوام گوشه بصورت صاف زاویه بخوره ....

سوال بعدی در مورد اینکه فقط گوشه های سمت بالا یه مربع مثلا" زاویه بخوره و پایین به همون صورت باشه ...

در آخر سوالاتی روی عکس داشتم ....

1mgigrrv5q76dg5yc1.jpg

برای در آوردن دقیق همین شکل و گوشه ها و ... چطور باید کار کرد ؟

0ijo2h8fqg4ly9pbvqdn.jpg

یا برای دو آورد زاویه گرد این عکس چکار میشه کرد ؟

با تشکر

آخرین ویرایش:

Vecto.Ps

Banned
1- دوست عزیز شما چرا انقدر کارتون رو مشکل میکنید ؟ به راحتی میشه دو شکل زیر رو اولی رو بدون ابزار pen و دوم رو با انحنا دادن به ابزار pen tool طراحی کرد ! شکل هارو به صورت شیپ براتون پیوست کردم .

2- برای کشیدن خط صاف از کلید Shift استفاده کنید و برای کشیدن خط منحنی به صورت دقیق از کلید Alt استفاده کنید .

موفق باشید

پیوست ها

• Wave-line.rar
    322 بایت · بازدیدها: 36
  • Web-Tag.rar
    327 بایت · بازدیدها: 17

DVB2SAT

New Member
1- دوست عزیز شما چرا انقدر کارتون رو مشکل میکنید ؟ به راحتی میشه دو شکل زیر رو اولی رو بدون ابزار pen و دوم رو با انحنا دادن به ابزار pen tool طراحی کرد ! شکل هارو به صورت شیپ براتون پیوست کردم .

2- برای کشیدن خط صاف از کلید Shift استفاده کنید و برای کشیدن خط منحنی به صورت دقیق از کلید Alt استفاده کنید .

موفق باشید

ممنون از پاسختون ...

میشه در مورد انحنا دادن pen tools و نحوه درست استفاده توضیح بدید.
بنده با رسم دقیق هنوز مشکل دارم ....
در مورد شکل اولی مصلا" انحنا دادن قسمت پایین مستطیل ها به صورتی که ادامه ای از خط دیده شوند و نه عمود بر خط !

و سوال دیگه اینکه بعضی وقتها بطور مثال یک مستطیل رسم میکنید و در قسمت بالاش چندین شکل دیگه بصورتی که نیمی از اشکال در درون مستطیل و قسمتی بیرون از مستطیل است ، و میخواهیم قسمت داخلی محو شود که با همرنگ کردن از بین میره و حال میخواهیم قسمت بالایی قسمتی از مستطیل اصلی به نظر بیاید .... چطور میشه اینها را یک جزء نمود ؟
این رو به این خاطر پرسیدم چون مشکل stroke و shadow زدن وجود داره و همچنین مشکل انحنا های بین دو شکل که اگر چسبیده باشن سایه دقیقتر میخوره...

با تشکر

Vecto.Ps

Banned
اگه چندتا تصویر از طرحی که مورد نظرتون هست بزارید ، بهتر میتونم کمکتون کنم !

جدیدترین ارسال ها

بالا