نحوه فعالیت در shutterstock یا graphicriver

dev_TRK

Member
با سلام اول از همه بابت اینکه سوالو اینجا میپرسم معذرت میخوام چون نتونستم جایی مناسبتر از اینجا پیدا کنم، یه سوال داشتم از دوستانی که تو فروشگاههای shutterstock یا graphicriver فعالیت میکنم داشتم میخواستم بپرسم بنظرشون کدوم مناسبتره برای ما ایرانیها؟ و اینکه میتونن دوستان راهنمایی کنن که چطوری میشه تو این سایتها فعالیت کرد؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما باید ویزا کارت یا پیپل یا آمریکن اکسپرس یا یکی از کارت های خرید بین المللی رو داشته باشید
که سایت های زیادی هستند این کارت هارو میفروشن و از طریق اون خریدتون رو انجام بدید
البته وب سایتهایی هم هستند که شما کد تصویر مورد نظرتو بهشون میدید و اونها براتون خرید میکنن که قیمت خیلی بالایی داره
من یه مدت پیش یکی از وب سایت های فارسی رو دیدم که تصویر مورد نظرتونو به قیمت زیادی میفروشه بهتون!

یک عکس معادل 375,000 و سه عکس معادل 875,000
قیمتها به ریال هست
که به نظرم خیلی زیاده !

در مورد فعالیت
باید بگم شاتر استوک یک وب سایت فروش عکس و تصاویر با کیفیت و رزولیشن مخصوص چاپ و طراحی حرفه ای هست
و گرافیک ریور یک وب سایت فروش سورس های طراحی هست !مثل کارت ویزیت و بروشور و موکآپ ها و ...

dev_TRK

Member
شما باید ویزا کارت یا پیپل یا آمریکن اکسپرس یا یکی از کارت های خرید بین المللی رو داشته باشید
که سایت های زیادی هستند این کارت هارو میفروشن و از طریق اون خریدتون رو انجام بدید
البته وب سایتهایی هم هستند که شما کد تصویر مورد نظرتو بهشون میدید و اونها براتون خرید میکنن که قیمت خیلی بالایی داره
من یه مدت پیش یکی از وب سایت های فارسی رو دیدم که تصویر مورد نظرتونو به قیمت زیادی میفروشه بهتون!

یک عکس معادل 375,000 و سه عکس معادل 875,000
قیمتها به ریال هست
که به نظرم خیلی زیاده !

در مورد فعالیت
باید بگم شاتر استوک یک وب سایت فروش عکس و تصاویر با کیفیت و رزولیشن مخصوص چاپ و طراحی حرفه ای هست
و گرافیک ریور یک وب سایت فروش سورس های طراحی هست !مثل کارت ویزیت و بروشور و موکآپ ها و ...
مرسی دوست عزیز اما انگار شما متوجه منظوره من نشدید من قصدم خرید فایل گرافیکی نیست میخوام نمونه کارامو بفروشم اونجا خواستم بدونم کسی از دوستان تو گرافیک ریور کار میکنه یا شاتر استوک مارو هم راهنمایی کنه که اونجا بتونیم کار کنیم

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آها
پس بنده بد متوجه شدم
خوب شما اگر توی زمینه عکاسی فعال هستی وب سایت شاتر مناسب هست
اگر هم توی زمینه ساخت سورس و قالب های گرافیکی فعالید ؛ گرافیک ریور مناسب تر هست!

برای مثال گرافیک ریور اول شما عضو میشید و خودش راهنمایی های بعد رو میکنه
http://support.envato.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/112
شما یک حساب بین المللی تعریف میکنید و طبق قوانین گرافیک ریور پرداخت ها و درصد های شما پرداخت میشه بهتون!
و هر فایل رو با تعرفه شما پس از تایید تیم اونها ب اشتراک گذاشته میشه ...
چیز خاص دیگه ای نداره! یک قلک هست که تا یک سقفی که برسه میتونید برداشت کنید البته باید حتما حساب پی پال یا ... رو داشته باشید

dev_TRK

Member
ممنون دوست عزیزم، میگم اینا با ایرانیا مشکلی ندارن یه موقع بیان حسابه مارو بلوک کنن:p

WebConsole

New Member
دوست عزیز وب سایت بین المللی هست ، با کسی کاری ندارن من خودم توی گرافیک ریور عضو هستم !

موفق باشید !

dev_TRK

Member
دوست عزیز وب سایت بین المللی هست ، با کسی کاری ندارن من خودم توی گرافیک ریور عضو هستم !

موفق باشید !
ممنون دوست عزیز
میشه ای دی یا شماره تماسی ازتون داشته باشم تا بنده رو راهنمایی کنید؟

دوست عزیز اگه میخواهید در این سایتها فعالیت کنید باید کپی رایت رو به معنای واقعی و طبق قوانین بین المللی رعایت کنید

یک اشتباه کوچک اکانت شما را بلوک و مشکل برای حساب بانکی بین المللی ایجاد میکند

جدیدترین ارسال ها

بالا