نحوه طراحی لوگوها و لوگوتایپ‌ها با گاید لاین و دایره

firecat

New Member
سلام
من خیلی با خودم کلنجار رفتم که شیوه این طراحی‌ها رو بفهمم ولی متاسفانه نتونستم
برای مثال من اومدم از خصوصیت Patch استفاده کردم که بتونم طرحی شبیه طرح زیر در بیارم ولی نتونستم

این طرح:

play.png

خیلی از لوگوها با این روش طراحی میشه که یه نمونه هم رو در زیر هم میتونید ببینید

simple-tiger.png

تو طراحی لوگوتایپ هم زیاد دیدم که از گایدلاین‌ها استفاده میکنند و با ترکیب این گایدلاین‌ها با اشیا گوشه گرد طرح‌های نرم و استانداردی به وجود میارن

برای مثال این طرح:

esqua_1x.png

و این طرح:

shot_1300306490.jpg

چند روزی در مورد این شیوه طراحی جستجو کردم ولی چیزی که به این شیوه بخوره پیدا نکردم
ممنون میشم اگر آموزشی در این مورد بزارید یا لینکی که بتونه کمکم کنه

nima_dsnr

کاربر VIP
برای مثال من اومدم از خصوصیت Patch استفاده کردم
خصوصیات پچ دیگه چی چیه؟!!!

اینا رو اگر با فتوشاپ ساختن میتونید با شیپ ها بسازید
فقط باید با کلیدهای Alt , Ctrl , Shift و ترکیب اینها در هنگام رسم ابزار استفاده کنید.
با استفاده از این کلیدها میتونید چند شیپ رو در یک لایه رسم کنید و دو شکل رو از هم کم کنید یا به هم اضافه کنید.

firecat

New Member
منظورم از patch قسمتی از نوار ابزار هست که شما مینونی از اون شیپ به صورت پچ استفاه کنی یا یک شیپ به صورت کامل (التبه اونو واسه تست انجام دادم)
اینارو میدونم دوست عزیز که با کلید‌ها و یا از خود نوار ابزار میشه مرج یا کات کرد از هر شیپ

شما الان میگی با کلید‌ها میشه شیپ رو به اون حالت در آوارد ولی شما همون لوگو اول رو نگاه کنید یک دایره بزرگتر وجود داره که یه دایره کوچک‌تر درونش هست ، شما با کات و کومباین کردن نمیتونید به این این شکلی که اونجا هست پروسه رو انجام بدی و مشکل من دقیقا ًهمین هست

nima_dsnr

کاربر VIP
پچ چیه؟
کمباین چیه؟
من با این اصطلاحات یکمی بیگانه ام
شاید منظورت از پچ همون پت (Path) هست!
به هر حال من نمونه اول رو شبیهش برات می سازم

اول یک شکل با shape ها می سازی.
shape1.jpg

بعد Alt رو نگه می داری و یکی دیگه میکشی (میتونی حین رسم کردن Alt رو رها کنی)
shape2.jpg

اینم نتیجش
shape3.jpg

بعد یک شکل دیگه انتخاب میکنی مثل مستطیل
دوباره Alt رو نگه می داری و یک شکل دیگه میکشی
shape4.jpg

اینم نتیجش
shape5.jpg

firecat

New Member
بله من اشتباه کردم تو پست قبلی منظورم همون پت بود
ولی دیگه کمباین رو اشتباه نکردم :دی کمباین حالتی هست که یک شیپ رو میخوای با شیپ دیگه یکی بشه و به اصطلاح combine میشه باهم ، تو گزینه‌های تولبار شیپ نگاه کنید گزینه‌اش رو متوجه میشد منظورم چیه
در هر صورت...

ممنون از شما که زحمت کشیدی ولی من گفتم که کار کردن با این ابزار رو بلد هستم و مشکلی از اون بابت ندارم
و مشکلم رو تو پست قبلی گفتم ، این خط:
لوگو اول رو نگاه کنید یک دایره بزرگتر وجود داره که یه دایره کوچک‌تر درونش هست ، شما با کات و کومباین کردن نمیتونید به این این شکلی که اونجا هست پروسه رو انجام بدی و مشکل من دقیقا ًهمین هست

خطوط راهنما رو نگاه کنید ، فرآیند طراحی رو متوجه میشید ...
شما وقتی یک دایره رسم میکنی اون دایره Fill میشه و اگر بخوای قسمتی از اون رو حذف کنی به همون صورتی که خودتون هم توضیح دادی باید انجام بدی ولی این خطوط راهنما یا همون گاید رو نگاه کنید ، اینجا بدون استفاده از shape دیگه‌ای قسمت بالای همون دایره بزرگ fill شده

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
بستگی داره که کدوم شیپ بالاتر باشه و کلا به مکان شیپ ها بستگی داره
باید جابجاشون کنی تا شکل درست در بیاد
البته خودم هم هنوز مثل شکل اول رو در نیاوردم ولی اگر درست شد میذارم همینجا

جدیدترین ارسال ها

بالا