نحوه ساخت بالای صفحه مجید آنلاین

joolaei

Member
سلام... آقا کسی می دونه این عکس که متعلق به بالای صفحه استارت سایت مجید آنلاین هست رو چجوری میشه درست کرد؟
مخصوصا اون پیچها رو چه شکلی درست می کنند؟
majidonline.JPG

nima_dsnr

کاربر VIP
نحوه ساختن پیچها رو توی آموزشها داریم.
البته بهت حق میدم چون سخته پیداش کنی ولی رو سیستم دارم اگه پیدا کردم برت آپ می کنم. ( قول نمیدم بدقول نشم )

الان من یه امتحانی کردم
خیلی از قسمتاشو مثل سیمها و اون پیچشو توی سایتهای خارجی آموزشش هست
اون لامپ هم توی شیپهای فتوشتپ فکر کنم باشه.
از براشهای خود فتوشاپ هم استفاده شده توش

arashonline

Well-Known Member
بيشتر با ابزار حوصله تكنيك خوده فوتوشاپ اين كار عملي ميشه !

joolaei

Member
از سحر خانوم و آرش جان متشکرم... ولی من از مبتدی هم مبتدی ترم ! اگه میشه یه کم واضح تر بگین
مرسی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آخه دوست عزیز مشکل اینجاست که این طرح رو کسی زده که کاملا حرفه ای بوده! (روحش شاد!!!! :دی)

کلا چیز خاصی نداره. منظورم اینه که مثلا نرفته از 100 تا براش خارج از فتوشاپ استفاده کنه. اومده با همون براشهای فتوشاپ کارش رو راه انداخته. یا مثلا از شیپهای خود فتوشاپ استفاده کرده. یا آموزش طراحی اون سر گوشه تصویر رو هم یادمه که چند ماه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود. اون پیچها و سیمها هم که آموزششون هست.

البته برای کسی که مبتدی باشه خوب طراحی چنین طرحی خیلی ساده نیست و اصلا درست هم نیست که برای شروع کسی بخواد با اینجور طرحها شروع کنه.

joolaei

Member
آخه دوست عزیز مشکل اینجاست که این طرح رو کسی زده که کاملا حرفه ای بوده! (روحش شاد!!!! :دی)

کلا چیز خاصی نداره. منظورم اینه که مثلا نرفته از 100 تا براش خارج از فتوشاپ استفاده کنه. اومده با همون براشهای فتوشاپ کارش رو راه انداخته. یا مثلا از شیپهای خود فتوشاپ استفاده کرده. یا آموزش طراحی اون سر گوشه تصویر رو هم یادمه که چند ماه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود. اون پیچها و سیمها هم که آموزششون هست.

البته برای کسی که مبتدی باشه خوب طراحی چنین طرحی خیلی ساده نیست و اصلا درست هم نیست که برای شروع کسی بخواد با اینجور طرحها شروع کنه.

سارا خانوم ببخشید من یه چیزی گفتم! ولی یه کمی هالیمه! جدا از شما تشکر می کنم که جواب من رو دادید
ولی اگه ممکنه اون آموزش چند ماه پیش رو لینکش رو واسم بزارید... خیلی ممنون

GFX Master

عزیزم من اصلا قصد توهین نداشتم. ببخشید اگر ناراحت شدی.

در مورد لینک هم چشم حتما میگردم پیدا کردم تو همین تاپیک لینک میدم.

GFX Master

joolaei

Member
نه سارا خانوم... به خدا منم نمی ساختم بگم ناراحت شدم... خیلی ممنون... ببخشید که شما رو تو زحمت انداختم... ببخشید که شما رو هم ناراحت کردم... خیلی ممنون.... از اینکه همچین محیط صمیمی ای رو پیدا کردم خیلی خوشحالم...

joolaei

Member
از آقا مصطفی هم ممنونم... چقدر بچه باحالیه ایم آقا مصطفی...

GFX Master

بچه بعد از 2 هفته اومدی حالا هی آف تاپیک کن خوب؟! :دی

joolaei عزیز منم ناراحت نشدم.

nima_dsnr

کاربر VIP
سارا خانم ممنون بابت لینک هایی که گذاشتی...
بچه ها میگفتن اون زمانا صمیمیت زیاد بوده ها...
هرچی نگاه می کردم ماشاالله پستها بالای 2000 بود.

nima_dsnr

کاربر VIP
joolayei جان قول داده بودم بهت آموزش پیچ ها رو هم پیدا کنم.
البته مستقیما آموزش ساختن پیچ نیست ولی آموزشی هست که پیچ ها هم از همون راه ساخته شدن.
نویسنده آموزش هم مرحوم بابک ساطلی

بیا برو حال کن

بچه بعد از 2 هفته اومدی حالا هی آف تاپیک کن خوب؟! :دی
بابای انجمنه... میتونه...
سارا جان ول کن دوباره میزاره میره ها :دی...

joolaei

Member
joolayei جان قول داده بودم بهت آموزش پیچ ها رو هم پیدا کنم.
البته مستقیما آموزش ساختن پیچ نیست ولی آموزشی هست که پیچ ها هم از همون راه ساخته شدن.
نویسنده آموزش هم مرحوم بابک ساطلی

بیا برو حال کن

بابای انجمنه... میتونه...
سارا جان ول کن دوباره میزاره میره ها :دی...

:>>: آقا نیما خیلی ممنون... لطف کردی... نمی دونم چجوری می تونم از تو خجالت شما دربیام... بازم مرسی.. ممنون:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا