نحوه استفاده از ابزار pen ( با روشی آسان تر از ...)

سلام

این بخش از بدنه این ماشین با روشی متفاوت طراحی شده.
در ضمن
کار با این ابزار بسیار راحت است .
و نیاز به آموزش چند ساعته نداره .

pen.jpg

آموزش ابزار pen رو
از این جا می تونید دانلودکنید.
کد:
http://www.parsagraphic.ir/otherwebfiles/pen.wmv

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
تو میتونی راجع به کار خودت نظر بدی و بگی آسون تره. اما خلاف مقررات سایت که به آموزش بقیه کار داشته باشی. من درست ندیدم آموزش چی بوده و چند صفحه بوده اما قطعا کلی زحمت کشیده تا تهیه کنه . شایدم از نظر خیلیا که مبتدی یا ... اون آموزشا بهتره

آخرین ویرایش:
تو میتونی راجع به کار خودت نظر بدی و بگی آسون تره. اما خلاف مقررات سایت که به آموزش بقیه کار داشته باشی. من درست ندیدم آموزش چی بوده و چند صفحه بوده اما قطعا کلی زحمت کشیده تا تهیه کنه . شایدم از نظر خیلیا که مبتدی یا ... اون آموزشا بهتره

بله حق با شماست
ممنون که تذکر دادید.

کلا 2 روش برای استفاده از ابزار Pen هستش
معمولا در فیلم ها و کتاب های آموزشی
از روش نرم اون استفاده می کنند .
اما روش دوم آسانتر هست .

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
منم همیشه از همین روش استفاده میکنم هم در فتوشاپ هم در مکس اول نقطه ها رو به صورت شکسته میزنم و بعد منحنی میکنم و به نظر من اسونتر هم هست
ولی شما نباید تیتر تاپیک رو اینجوری میزدید

منم همیشه از همین روش استفاده میکنم هم در فتوشاپ هم در مکس اول نقطه ها رو به صورت شکسته میزنم و بعد منحنی میکنم و به نظر من اسونتر هم هست
ولی شما نباید تیتر تاپیک رو اینجوری میزدید

متاسفانه بعد از این که نوشتم
متوجه شدم چه مضمون بدی داره .
چون من در یک فضای ذهنی دیگه ای بودم
به این شکل نوشتم
بعدش هم که نشد تغییرش بدم .
باز هم معذرت می خواهم .

آخرین ویرایش:

30min

Banned
آقا من از همه دوستانی که بهشون برخورده عذرخواهی میکنم ! اینجا هم که همه حساااااااااااااااااااااااااس :)
ممنون بابت این لینک و آموزش های دیگه ای که توی سایت قرار دادی
موفق باشی

آقا من از همه دوستانی که بهشون برخورده عذرخواهی میکنم ! اینجا هم که همه حساااااااااااااااااااااااااس :)
ممنون بابت این لینک و آموزش های دیگه ای که توی سایت قرار دادی
موفق باشی

من هم از شما معذرت می خوام .
اصلا قصد من توهین به پست شما نبود .
منظور من از تفاوت
تفاوت در نحوه کار بود .

30min

Banned
نه اتفاقا خیلی هم خوب که راه های راحت تر رو معرفی کنی حالا من فیلم رو ندیدم و نحوه کار شما رو با این ابزار اما اگه آسونتر باشه چه بهتر منم از این به بعد استفاده میکنم .
متشکرم :)

Aliɾeza

Member
به این روش add & Round میگن یکی از آسون ترین و حرفه ای ترین روش های استفاده از pen tool هست از این اسون تر هم هست که من سعی میکنم آموزش تصویریشو بزار م !

جدیدترین ارسال ها

بالا