نحونی ضرر کردی !!! ****************** بوت چت بدون نرم افزار -*** حتی یاهو مسنجر 8

hack4u2

New Member
اینجا یک ربات رو به همه شما دوستان معرفی میکنم که بدون نیاز به دانلود نرم افزار های بوتر و دردسر های مربوط به اونها که حتما همه شما برای یکبار هم که شده تجربه کردید . مثل 1- درست کردن حداقل 100 تا 500 آی دی 2 - مشکل در وصل نشدن آی دی ها و نبود فایلهای Ocx که بزرگترین مشکل این نرم افزار هاست :blink: . حالا شما بدون داشتن حتی کمترین معلومات در این زمینه میتوانید در زمان چت بدون نرم افزار بوت کنید ( بوت : قفل کردن سیستم دیگران در زمان چت )

آی دی Online.Booters را به لیست دوستان خود در یاهو مسنجر اضافه کنید و با استفاده از کد زیر نه تنها سیستم دیگران را قفل میکنید بلکه نرم افزار یاهو مسنجر موجود بر روی سیستم را میتوان به کلی بست :cool:

- يك ربات هميشه آنلاين -​
Boot ID/​

برای مدتی از کار افتاده و به زودی آنلاین میشود البته با آی دی جدید

این ربات اطلاع دهنده آی دی های جدید : Online_Robots_Info:oops:

به جای ID آی دی فرد مورد نظر در یاهو مسنجر را وارد کنید و به ربات پی ام دهید :evil:

آخرین ویرایش:

ARTA_ADOBE CO

Active Member
تاپیک را پاک کنید مدیران !
دوست من شما داری نا امنی رو ترویج میکنی !؟
حداقل جای این بحث ها این جا نیست !

آخرین ویرایش:

hack4u2

New Member
نا امنی !!!

از نظر شما واقعا ممنونم
ولی فکر میکنم شما معنی نا امنی رو در جای خودش به کار نمیبرید .

4 تا پی ام که توی صفحه شما باز بشه هیچگونه نا امنی بوجود نمیاره ولی برعکس این تروجان هایی که هر روز ساخته میشه و شما بدون اینکه حتی متوجه آلوده شدن سیستمتون بشید در حال کار با اینترنت هستید و تمام پسورد های خودتون و فایلهای سیستم رو در اختیار هکر ها قرار میدید نا امنی محسوب نمیشه !!!؟؟؟؟

این نرم افزار برای ایرانیان عزیز نوشته شده . خود من شخصا در بیشتر مواقع از غیر ایرانی ها بوت شدم و فکر میکنم چنین نرم افزار خیلی هم لازمه .
ضمنا به شما توصیه میکنم یک سری به بخش نرم افزار بزنید این احساس رو دارم که نمیدونید تو اینترنت چه خبره که با این گونه برنامه ها احساس نا امنی میکنید .

موفق باشید

ARTA_ADOBE CO

Active Member
درباره امنیت حق دارید ولی تبلیغات زورکی اصلا بر خلاف قوانین یاهو است باور کن خود یاهو عقلش زودتر از اینها به فکر این روش برای تبلیغ افتاده ! نه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا