نبودن بعضی از زیر منوهای منوی cinema 4d r12 mograph

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم
راستش یه سوالی برام پیش اومده که خیلی کلافه ام کرده ، سوالم اینه که بنده یه سری آموزش از شرکت لیندا رو میبینم ، و در قسمتی از این آموزش ها یه سری گزینه که در فیلم آموزش میده رو پیدا نکردم مثلا mograph tag\riggid body در پنل بالای لایه ها وجود ندارد و هرچی گشتم پیدا نکردم و همچنین بعضی از زیر منوهای منوی cinema 4d r12 mograph مثل spline wrap و... نمیدونم اینا رو چجوری باید پیدا کنم و چرا اصلا نیستند
در ضمن باید بگم قبلا بنده سینما 4دی ورژن 10 کار میکردم ولی وقتی دیدم گزینه ای مثل فیلم نداره یعنی اونی که توی فیلم آموزش میده نداره ورژن 12 رو نصب کردم ولی این ورژن هم نداره، موندم چیکار کنم ، راستش بد جوری گیر کردم و نمیدونم چکار باید کرد
لذا از شما دوستان درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کینین که چیکار باید بکنم

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام، این گزینه ای که شما دنبالشی توی ورژن 12.5 اضافه شده دوست من.
واقعا اشتباه می کنید که دارید از نسخه دوازده استفاده می کنید. حتما حتما ورژن 14 رو دانلود و استفاده کنید که توی همه چیش پیشرفت های غیر قابل انکاری رو داشته.

rrss

Active Member
با سلام و تشکر از دوست گرامی Amin 4D عزیز
راهنمائی شما بسیار بسیار راهگشا و مفید بود و بنده از بابت این لطف شما نهایت تشکر و قدردانی را دارم ، ضمنا یه سوالی برام پیش اومده و اونم اینکه شما لینک فعال و خوبی برا دانلود ورژن 14 سینما فوردی همراه با سریال به نظر شما از کجا و کدوم لینک دانلود کنم خوبه؟؟ ، و یه سوال دیگه اینکه چون بنده آموزشهایی که استفاده میکنم آموزش ورژنهای پایین این نرم افزار است ، موقعیکه با ورژن 14 کار کنم ، همگام با آموزشها ، مشکل خاصی نداشته باشه ، مثلا از لحاظ فایلهای تمرینی و تگها و... آخه بنده تازه کارم ، و آیا به نظر شما خوبه که ورژن 14 رو دانلود و نصب کنم

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما حتما ورژن 14 رو دانلود و نصب کن. در مورد آموزش ها هم هر سوالی بود همین جا بپرسی دوستان راهنماییتون می کنن بابت تغییر جای بعضی از منو و آیکن ها. فایل های قدیمی رو هم که به راحتی باز می کنه ورژن 14.
آخه سرعت رندر و کیفیت رندر و امکانات فیزیکال رندری که توی ورژن 14 هست خیلی خیلی بهتر از ورژن 12 هست. قابلیت هایی هم توی ورژن 14 وجود داره مثل Sculpt که فوق العاده کاربردی و مفیده.
لینک هم می گردم اگه یافتم حتما می ذارمش براتون.

rrss

Active Member
با تشکر از دوست گرامی Amin 4D عزیز
از اینکه بنده رو شرمنده کردین و با راهنمائی راهگشاتون بنده رو راهنمائی کردین ازتون بینهایت ممنون و سپاسگذارم :rose::rose:،امیدوارم که بعد از این باز هم بنده رو مورد لطفتون قرار بدین
با تشکر:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا