HB2544
Member
دوستان چرا سوال من ناپدید شد من این سوال را مطرح کردم و بدون اینکه به جواب سوالم برسم ناپدید شد البته یکی از دوستان آدرس لینک وبلاگی رو مطرح کردن که کرک برنامه رو بایم د دانلود کنم و از اون استفاده کنم اما من امکان دانلود ندارم ضمنا من قبلا این روشی که در سوالم مطرح کردم رو امتحان کردم و جواب داد ولی حالا نمی دونم کجای کارم ایراد داره؟
سوالم این بود:
--------------------------------------------------------------------------------
من طبق آموزشی که تو همین انجمن ارائه شده بود برنامه restrator دانلود کردم و پس از کپی کردن فایل patch داخل پوشه نصب برنامه restrator فایل playr.bin رو اجرا کردم و فایل playr.bin رو باز کردم و چون دقیقا متوجه نشدم که چه تغییراتی رو باید اعمال کنم فقط اقدام به پاک کردن جمله جلوی اولین خط که مربوط به comment میشه ، کردم ولی هیچ تغییری در باکس زرد رنگ پایین برنامه ایجاد نشد.
لطفا راهنمایی کنید که من پس از بازکردن فایل playr.bin و رفتن داخل پوشه version و باز کردن آن دقیقا باید کدوم گزینه رو تغییر بدم و چی باید بنویسم؟
با تشکر
سوالم این بود:
--------------------------------------------------------------------------------
من طبق آموزشی که تو همین انجمن ارائه شده بود برنامه restrator دانلود کردم و پس از کپی کردن فایل patch داخل پوشه نصب برنامه restrator فایل playr.bin رو اجرا کردم و فایل playr.bin رو باز کردم و چون دقیقا متوجه نشدم که چه تغییراتی رو باید اعمال کنم فقط اقدام به پاک کردن جمله جلوی اولین خط که مربوط به comment میشه ، کردم ولی هیچ تغییری در باکس زرد رنگ پایین برنامه ایجاد نشد.
لطفا راهنمایی کنید که من پس از بازکردن فایل playr.bin و رفتن داخل پوشه version و باز کردن آن دقیقا باید کدوم گزینه رو تغییر بدم و چی باید بنویسم؟
با تشکر
تو انجمن چندین بار به خاطر موضوع کرکینگ و کرک برنامه ها و از این جور حرفا کاربرانی اخراج یا اخطار گرفته اند.
دوست گرامی شما هم این سوالات رو تو این انجمن مطرح نکن چون فکر نکنم کاربری جوابت رو بدی مگر اینکه از مجید آنلاین سیر شده باشه که اینم امکان نداره پس سوالت رو در انجمن های کرک و سریال نرم افزارها بیان کن.