نام این لوگو چیست ؟

amir3dmax

Member
از دوستان با تجربه در گرافیک سوالی داشتم می خواستم بدونم نام این لوگوچیست - می خواستم توی گوگل جستجو کنم اما نام این لوگو رو نمی دونم - خودم با کورل حدودی طراحی کردم - اگر از دوستان راهنمایی کنند خیلی ممنون می شم ؟
با تشکر
:oops:

پیوست ها

• Graphic1.jpg
    Graphic1.jpg
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10

amir3dmax

Member
این لوگو یک لوگوی چینیه - مثل یینگ و یانگ اما نمی دونم اسمش چیه اگه دوستان راهنمایی کنند خیلی ممنونمی شم
:cool:

amir3dmax

Member
این عکس یه لوگوی چینیه - من چون به لوگوها علاقه مندم می خواستم اسمشو بدونم - من china logo و china symbol رو هم امتحان کردم و لی متأسفانه یه عکس هم شبیه لوگوی من نیومد -

پیوست ها

• Graphic1.jpg
    Graphic1.jpg
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

amir3dmax

Member
باید از دوستان تشکر کنم که کمک بسیار زیادی یه من کردند و من نتایج جالبی بدست آوردم و منو به هدف خیلی نزدیک کرد.

راهنمایی دوستان منو به 3 اسم رسوند
Chinese Symbol of 5 Blessings Pendant Amulet
chinese symbol of five blessings
laoban-lucky-logo

که با جستجوی این اسامی بهاین لوگو می رسیم ولی این اسامی اسم اصلی این لوگو نیست

پیوست ها

• Chinese Symbol of 5 Blessings Pendant Amulet.jpg
    Chinese Symbol of 5 Blessings Pendant Amulet.jpg
    10.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • laoban-lucky-logo.png
    laoban-lucky-logo.png
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1

POP2

Member
سلام دوست عزیز:

من تا اونجایی که از معنی جمله اولی فهمیدم : این نماد چینی از 5 برکات آویز دوا یا چیزی که برای شکستن جادو و طلسم بکار میرود هست جالبه.

اما منم نتونستم به چیزی برسم حتی به زبان چینی. حتی توی گوگل هم جستجو کردم اما یه چیزای دیگه ای رو پیدا کرد.

amir3dmax

Member
وای خدای من چرا از اول به ذهنم نرسیذ چرا به زبان چینی دنبالش نگشتم دمت گرم POP2 جان خدا عمرت بده

اگر شما این واژه را در گوگل کپی کنید و جستجو کنید این لولگو رو پیدا می کنید 五福

http://www.wen8.net/history/zgctjxta/shou.htm

توضیحات مربوط به این لوگو در این سایت موجود می باشد با تشکر از همه دوستان که من رو راهنمایی کردند

جدیدترین ارسال ها

بالا