سلام! نیازی به توضیح داره؟
takrang Member Jun 11, 2008 #1 سلام! نیازی به توضیح داره؟ پیوست ها Frame_Javdanegi.jpg 63.6 کیلوبایت · بازدیدها: 19
Toy New Member Jun 11, 2008 #2 سلام خیلی قشنگ شده ولی با اجازتون یه انتقادم دارم این نام حسین(ع) نبود که اسلامو زنده کرده بلکه خوده حسین (ع) بوده که با رفتارش اسلامو زنده نگه داشته
سلام خیلی قشنگ شده ولی با اجازتون یه انتقادم دارم این نام حسین(ع) نبود که اسلامو زنده کرده بلکه خوده حسین (ع) بوده که با رفتارش اسلامو زنده نگه داشته
takrang Member Jun 11, 2008 #4 toy گفت: سلام خیلی قشنگ شده ولی با اجازتون یه انتقادم دارم این نام حسین(ع) نبود که اسلامو زنده کرده بلکه خوده حسین (ع) بوده که با رفتارش اسلامو زنده نگه داشته کلیک کنید تا باز شود... سلام! سپاس! احسنت به این نکته سنجی!
toy گفت: سلام خیلی قشنگ شده ولی با اجازتون یه انتقادم دارم این نام حسین(ع) نبود که اسلامو زنده کرده بلکه خوده حسین (ع) بوده که با رفتارش اسلامو زنده نگه داشته کلیک کنید تا باز شود... سلام! سپاس! احسنت به این نکته سنجی!
hajhosssein Member Jun 11, 2008 #5 سلام کارت قشنگه اما نمی دونم چرا با رنگ "حسین " حال نمی کنم با نظر دوستان موافقم