نال کردن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
آخه برادر جان این چجور سوال کردنه؟آخه مقدار اون چیزایی که داره پست میشن چیه؟بعد از این کد ها چه چیزایه دیگه ای نوشته شده؟از اون Fopen چه جاهایی استفاده شده؟.....
یه کم سوالت رو روشنتر کن . تنها چیزی که من به ذهنم میرسه بهت بگم اینه که تابع fopen برای ایجاد یه handle به یه فایل هست(که مطمئن هستم اینو میدونی!)و اون @ هم برای جلوگیری از ایجاد ارور هست.چیز دیگه ای من نمیتونم از روی این تیکه کدی که گذاشتی بگم.:-?

foranyone

Well-Known Member
اگه پارس سیستم یه سیستم ایرانی هست حتی فکر کردن به نا کردنش و از دست رفتن زحمات برنامه نویس کار درستی نیست

k2-4u

Well-Known Member
اول از همه اینکه . شما اومدی تو مرکز برنامه نویس های php حرف از نال کردن میزنی :mad:
خدا برای . نال کننده ها نسازه .

این کدی که گذاشتی که چیزی رو برای سایت
http://www.parsiphp.com/Validate.php
میفرسته و یه جوابم میگیره :D

از همه دوستان عذر میخوام من حواسم به عنوان تاپیک نبود.
به نظر من هم بهتره بری یاد بگیری تا null کنی.
در ضمن با
خدا برای . نال کننده ها نسازه .
هم کاملاً موافقم.آمین یا رب العالمین!

D.A.V.O.O.D

Member
این کدی که شما دادی قسمتی از کدهای ParsiPHP ساخته ی ساسان عزیز ( parsiteam ) هست .

توی این انجمن دنبال کسی نباش که بیاد بهت نال کردن رو یاد بده چون نال کردن سی ام اس ایرانی = خیانت به برنامه نویس ایرانی !

موفق باشی

Cyletech

Member
درسته! هیچ وقت نباید زحمت افراد برنامه نویس رو در نظر نگرفت! من شخصا از اسکریپت های نال فقط برای نمونه کد استفاده می کنم ولی هیچوقت اسکریپتی رو نال نکردم. درضمن پیشنهاد من به دوستان برنامه نویس اینه که فایل های مهم رو بجای اینکه کد کنن یا با zend guard لاینسس بدن، بیان و اون فایل رو زیپ کنن و بهش یک پسورد بدن و با استفاده از تابع system (که اگه تو گوگل جستجو کنید بیشتر متوجه میشید) بیان و اون فایل زیپ رو بخونن!

Cyletech

Member
ساسان جان،

با php چنين چيزي ممكن نيست بايد يك command سيستم اجرا كنيد

PHP:
echo system('zip -P pass file.zip file.txt');

بر روي پلتفرمهاي ويندوزي به دستورالعمل نرم افزار نصب شده برروي سيستم و دستورات خط فرمان آنها بايد رجوع كنيد
http://www.info-zip.org/Zip.html#Win32

توضیح بهتر و کامل تر رو گوگل بهتون میده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا