ناسازگاری در REQUEST یا به نوعی conflict

25mordad

Member
خوب یه مساله جالب برای من پیش اومد که تا حالا این جوری برام نشده بود و مطمئنا مشکل این برقراری امنیت هست که من توش کم دقت کردم به خاطر همین این مساله رو اینجا میارم تا اگه راه هایی برای عدم مواجهه با این مشکل پیدا بشه بتونیم همه ازش استفاده کنیم :
مساله ::::
من یه صفحه رو با کد زیر ارجاع می دم :

PHP:
?part=news
یا
?part=news&id=56
خوب در ابتدای صفحه می زنم

PHP:
if ( !$_REQUEST[id] ){

یه سری کارها رو انجام بده و 

}else{

یه سری دیگه
}
این کد خوب کار میکنه تازمانی که ما یه صفحه دیگه بقلش باز بکنیم حالا ممکنه این صفحه تو همین سایت باشه یا یه سایت کذایی دیگه که بدبختانه اون هم از آی دی برای ارسال استفاده کرده
خوب ما اون صفحه رو می بینیم و حالا می خواهیم این صفحه رو فراخوانی بکنبم

PHP:
?part=news
ما در اینجا دیگه آی دی رو فراخونی نمی کنیم و انتظار داریم که قسمت if اجرا بشه ولی مطمئنا چون در فضای پست یک آی داریم این قسمت اجرا نمی شه...
راه حل :
دوستان توجه داشته باشن که من با عوض کردن کد REQUEST با GET به راحتی مشکلم رو حل کردم ولی به هر حال امکانش هست که ما مثلا فرمی ارسال کنیم که باز هم از بخت بد صفحه بقلی که کاربر داره از اون بازدید می کنه هم همین اقلام را ارسال کرده باشه و باز هم ما یه مشکل داریم که اگر و شاید بشه بهش گفت کانفیلیکت یا ناسازگاری .. به هر حال بعد از پیدا شدن مشکل .. مشکل سریع حل شد ولی من نزدیک به یه ربع وقت گذاشتم تا ببینم چی شد .. صفحه ای که تا نیم ساعت پیش داشت مثل ساعت کار می کرد یهو قاط زد .. و اون چیزی نبود جز یه بدشانسی اینترنتی که دو صفحه باز شده بود که هر دو ارسال از طریق پست رو با آی دی می دادن

جدیدترین ارسال ها

بالا