می خوام یه برگه کاتالوگ در اندازه ی a4 بزنم ، لطفا راهنماییم کنید.

Altir

Member
می خوام یه برگه بروشور در اندازه ی a4 بزنم ، لطفا راهنماییم کنید.

سلام خدمت همه بچه های انجمن فتوشاپ :rose:
دوستان من میخواستم یه کاتالوگ تک صفحه ای بسازم که در حالت landscape دو تا ، تا بخوره (منظورم اینکه کلا سه قسمت بشه).

لطفا اندازش رو بهم بگید که آیا باید اندازش رو تو فتوشاپ همون A4 بزار یا فرق داره.
راستی وقتی اندازه ی برگه رو تو فتوشاپ A4 می زاری تصویر خیلی بزرگ می شه اینقدری که اصلا یه عکس در اندازه ی 500 پیکسل رو که توش کپی می کنی اصلا به زور دیده می شه. (این قسمت رو راهنماییم کنید.)

اگر دوستان از این کاری رو که گفتم نمونه کار دارن که فایل PSD موجود باشه تا من به عنوان نمونه ببینم و ازش استفاده کنم ممنون می شم.

موفق باشید ، حسین

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اسم این چیزی که شما میخواید بروشور هست.

در مورد سایزش بله کافیه همون کاغذ a4 رو با رزلوشن 300 انتخاب کنید.

در مورد اینکه چرا عکس تون داخل اون کاغذ کوچیک میشه به این دلیل هست که رزلوشن کار شما 300 هست.
کلا برای کارهای چاپی باید رزلوشن 300 باشه.
ولی اون عکس که شما داخلش قرار میدید زلوشنش 72 هست. چون عکسهایی که داخل مانیتور میخوایم تماشا کنیم رزلوشن 72 دارن.
برای همین این اختلاف رزلوشن باعث میشه عکس شما داخل اون کاغذ کوچک دیده بشه.
برای جلوگیری از این کار شما باید از تصاویری استفاده کنید که یا سایز خیلی بزرگی داشته باشن یا رزلوشنشون 300 باشه.

موفق باشید.

Altir

Member
خوب می شه یه نمونه بروشور که فایل psd باشه به من بدید تا من ببینم.

در ضمن ممنون می شم اگه یه منبع خوب برای عکس هایی با رزلوشن 300 به من معرفی کنید و یکم بیشتر در باره ی رزلوشن برام صحبت کنید.
راستی یه سوال اگر برگه ی A4 رو رزولشنش رو بزاریم رو 72 چقدر تاثیر می زاره به کیفیت؟ خیلی یا کم؟

آخرین ویرایش:

Altir

Member
یعنی کسی تاحالا این کار رو نکرده که تا آلان کسی نمونه ای رو نکرده؟!؟!

GFX Master

دوست عزیز کار طراحی بروشور تا دلتون بخواد انجام شده. ولی خوب فایل PSD رو که نمیشه در هر حالتی قرار داد.

در هر صورت من یه فایل PSD براتون قرار دادم که کاملا تقسیم بندی مناسب توش انجام شده.

یعنی یه کاغذ A4 هست با رزلوشن 300 dpi که به 3 قسمت مساوی تقسیم شده.

کافیه شما طراحیتون رو داخل این 3 قسمت انجام بدید.

در مورد تصاویر 300 dpi هم این تصاویر معمولا برای دانلود کم پیدا میشن.

ولی شما تصاویری که لازم دارید رو بگید اگر کسی تونست حتما کمکتون میکنه.

پیوست ها

• Brochure.rar
    212.5 کیلوبایت · بازدیدها: 123

Altir

Member
من می خوام یه بروشور برای معرفی برنامه ای که طراحی کردم بساز.
برای عکس پس ضمینش احتیاج به عکس 300dpi دارم ولی گشتم و چیزی پیدا نکردم ، میشه کمکم کنید و چند تا عکس بهم بدید؟

GFX Master

موضوعش چی هست؟

یکمی توضیح میدید؟

Altir

Member
برا یه سیستم مدیریت فروش می خوام بروشور بزنم.
میشه چند تا بکگراند تو این ضمینه یا ضمینه های دیگه بهم بدید. خیلی ممنونتون می شم سارا خانوم ، چون حسابی تو بکگراندش موندم.:rose:

GFX Master

راستش من زیاد با این موضوعی که گفتید آشنایی ندارم.

چجوری عکسهایی میتونه کمک تون کنه؟ مثلا برای یه فست فود میشه از عکس غذاهای مختلف استفاده کرد.

یا برای یه بروشور ورزشی از تصاویر ورزشی و ...

ولی برای بروشور با موضوع سیستم مدیریت چجوری عکسایی میشه استفاده کرد؟

Altir

Member
والا خودم هم موندم ، اگر چند تا بکگراند با موضوع کلی هم باشه فکر کنم خوب باشه ، فقط می خوام که ساده نباشه ، حتی اگر میشد از سفید استفاده می کردم ولی می خوام ساده نشه. راستی خیلی ممنون سارا خانوم که اینقدر سریع پیگیری می کنید.

موفق باشید

GFX Master

راستش من که اصلا متوجه نمیشم شما دقیقا چجور عکسی میخواید.

اگر دقیقا بگی باید عکس چی باشه شاید بتونم برات پیدا کنم.

Altir

Member
من فکر کنم اگر همینطور ادامه بدم تا ده سال دیگه هم یه عکس پیدا نشه ، چون من هی درخواست می کنم سارا خانوم هی توضیح ازم می خوام :lol:

سارا خانوم والا من خودم موندم می خوام یه بروشور برا معرفی یه نرم افزار بزنم ، نمی دونم چه عکسی باید به کار ببرم ، بیشتر قصد من این هستش که چون شما بیشتر تجربه دارید بهم بگید که باید چجوری کار کنم مثلا ساده یا ... و از چه نوع تصاویری استفاده کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا