میهن هاست*مطمئن-ارزان-همراه جایزه*و..

moniran

Member
با سلام به دوستان عزیز..

من به شما پیشنهاد میکنم اگه میخوایید هاست و یا دامنه بخرید از میهن هاست استفاده کنید چون هم کیفیت عالی داره هم امنینت و هم با هر خرید 20.000 جایزه میگیرید

مزایا:
-وجود 100 سیستم اماده پولی در هر پنل هاست
-جایزه به هر خریدا هاست یا دامنه به ارزش 20.000 هزار تومان
-قرعه کشی ماهانه و برندگان=1 گیگ هاست با دامنه
و...

ادرس سایت:
www.mihansj.ir

rahimim

Member
میهن هاست؟ اون که سایتش یه چیز دیگه هست. یعنی شما همون ها هستید؟ یا میخواید از نام اونها استفاده کنید؟
در ضمن تو سایتتون هم نتونستم صفحه تماس با ما پیدا کنم

با سلام به دوستان عزیز..

من به شما پیشنهاد میکنم اگه میخوایید هاست و یا دامنه بخرید از میهن هاست استفاده کنید چون هم کیفیت عالی داره هم امنینت و هم با هر خرید 20.000 جایزه میگیرید

مزایا:
-وجود 100 سیستم اماده پولی در هر پنل هاست
-جایزه به هر خریدا هاست یا دامنه به ارزش 20.000 هزار تومان
-قرعه کشی ماهانه و برندگان=1 گیگ هاست با دامنه
و...

ادرس سایت:
www.mihansj.ir

kavkav

New Member
هم میهن محترم جناب moniran البته واضح است که شما چرا ميخواهيد از نام معتبر ميهن هاست سوء استفاده نموده و خودر بجای آنها قالب کنيد. به نظر من چون: 1. ميهن هاست يکی از بهترين سروریسهای هاستینگ موجود را رائه میکند. 2. پشتیبانی تلفنی واقعی 24 ساعته ميهن هاست( من معمولا ساعت 1 شب به بعد تماس می گیرم ) 3. قیمتهای ارزان ميهن هاست 4. از همه مهمتر اعتبار ميهن هاست در اثر 5 سال سرویسدهی بوجود آمده. (به گفته خودشان چون من فقط 3 ساله که با آنها کار ميکنم) ولی برای شما بشدت متاسفم که حتی این اسم سایت تقلبی که استفاده میکنید www.mihansj.ir کوچکتیرین شباهتی به سایت اصلی میهن هاست www.mihanhost.com نداره و بیچاره اون آدم ساده ای که گول شارلاتانی مثل شما را بخورد. حتما سرویستان هم مثل تبلیغتان است.

PadinaWebGroup

Active Member
دوست عزيز زننده تايپيك لطفا بيايد و توضيح بديد.

پ.ن :‌ 20هزار تومن جايزه !
من يه هاست 10هزار تومني بخرم ازتون 20 هزار تومن ميديد !؟ اينطوري هم هاست دارم و هم 20هزار تومن پول !!!!!

عجيبه !

kavkav

New Member
سايت تقلبی و سوء استفاده از نام ميهن هاست

هم میهن محترم
جناب moniran

البته واضح است که شما چرا ميخواهيد از نام معتبر ميهن هاست سوء استفاده نموده و خودر بجای آنها قالب کنيد.
به نظر من چون:
1. ميهن هاست يکی از بهترين سروریسهای هاستینگ موجود را رائه میکند.
2. پشتیبانی تلفنی واقعی 24 ساعته ميهن هاست( من معمولا ساعت 1 شب به بعد تماس می گیرم )
3. قیمتهای ارزان ميهن هاست
4. از همه مهمتر اعتبار ميهن هاست در اثر 5 سال سرویسدهی بوجود آمده. (به گفته خودشان چون من فقط 3 ساله که با آنها کار ميکنم)

ولی برای شما بشدت متاسفم که حتی این اسم سایت تقلبی که استفاده میکنید www.mihansj.ir کوچکتیرین شباهتی به سایت اصلی میهن هاست www.mihanhost.com نداره و بیچاره اون آدم ساده ای که گول شارلاتانی مثل شما را بخورد.

حتما سرویستان هم مثل تبلیغتان است

جدیدترین ارسال ها

بالا