میشه وبتون رو ببینم؟

manammammad

Member
تعداد فراوانی از دوستان و بینندگان با معرفت و بی معرفت این وبلاگ ، درخواست نرم افزاری رو داده بودن برای ضبط وبکم طرف مقابل. بهترین و در حال حاضر تنها نرم افزاری رو که پیدا کردم این نرم افزاره که برای دانلود براتون گذاشتم. نرم افزارهای زیادی رو برای پیدا کردن این نرم افزار ، جستجو کردم که همه اونا فقط وبکم خودتون رو ضبط میکردن نه وبکم طرف مقابل رو.اینم تصویری از این نرم افزار.
716t10m.jpg

اینم لینک دانلود این نرم افزار
http://rapidshare.com/files/75012442/YWR123.zip
نرم افزار دیگری هم که میخواستم در مورد وبکم معرفی کنم ، نرم افزار فوق العاده MAX هست که وظیفه نمایش وبکم نداشته شما رو به طرف مقابل ، به عهده میگیره.جالبه نه؟ یعنی اگر شما توی خونه ، وبکم نداشته باشید، با نصب این نرم افزار ، یاهو مسنجر این نرم افزار رو به عنوان وبکم شناسایی میکنه و شما هم با دادن یک فیلم یا عکس از روی هاردتون به این نرم افزار ، به یاهو میگید که این عکس یا فیلم رو به عنوان وبکم شما برای طرف مقابل پخش کنه.در ضمن اگر این نرم افزار رو ببرید یه جایی که وبکم موجود باشه مثل کافی نتها ، میتونید با این نرم افزار از خودتون فیلم بگیرید ئ بیارید خونه برای دوستاتون پخش کنید تا قیافه سه در چار شما رو توی وبکم ببینن.
اینم عکسی از این نرم افزار

72ghjf7.jpg

اینم لینک دانلود این نرم افزار​

برای دانلود به راهنما توجه نمایید لطفا​

راهنمای دانلود​
---------------------------​
در ابتدا هر نرم افزار دانلود کننده فایل مانند download accelerator یا internet download manager یا flash get یا get right و مانند اینها را دارید باید uninstall کنید.
وقتی بر روی هر لینک کلیک کنید صفحه ای باز میشود که در پایین این صفحه جدولی وجود دارد
در زیر این جدول یک کلید وجود دارد که بر روی آن نوشته FREE
بعد از کلیک بر روی دکمه FREE صفحه ای دیگر باز میشود که در وسط صفحه عکسی به شما نمایش میدهد که حاوی معمولا 4 حرف میباشد.
این 4 حرف را در فسمت زیر عکس تایپ کنید و بر روی دکمه DOWNLOAD ... که در کنار آن قرار دارد کلیک کنید.
بدین صورت دانلود آغاز میشود

emad_67

Member
سلام دوست عزیز
در مورد برنامه اول شما مطمئنی که وب طرف مقابل رو ضبط میکنه؟ چون در برنامه جایی رو نداره که اصلا بخوای id یا مشخصات طرف مقابل رو وارد کنی. توی help نرم افزار هم چیزی در مورد ظبط وب دیگران چیزی ننوشته و فقط ضبط ویدئو های خودمون رو گفته.

manammammad

Member
سلام دوست عزیز
در مورد برنامه اول شما مطمئنی که وب طرف مقابل رو ضبط میکنه؟ چون در برنامه جایی رو نداره که اصلا بخوای id یا مشخصات طرف مقابل رو وارد کنی. توی help نرم افزار هم چیزی در مورد ظبط وب دیگران چیزی ننوشته و فقط ضبط ویدئو های خودمون رو گفته.

به شما میگم و به همه دوستانی که پستهای مختلف من رو در قسمتهای مختلف میبینند هم میگم
من همیشه نرم افزارهایی رو برای دانلود قرار میدم و یا مقاله ای رو و یا ترفندی رو منتشر میکنم که خودم امتحانش کرده باشم اونم بر رو ی موقعیتهای مختلف از جمله بر روی کامپیوتر خانگی و کامپیوتر های محدود شده کافی نتها و غیره.
شما هم مثل من اسپیکرتون رو روشن کنید و با یه آی دی ساختگی دخترونه برید توی چت روم و از یه پسر علافی وبکمشو بخواید . ببینید وقتی وبکم طرف براتون میاد چه اتفاقی می افته و چه صدایی از اسپیکرتون براتون پخش میشه. میتونید همون وقت بر روی آیکن این نرم افزار که کنار ساعت اومده کلیک راست کنید و .....

جدیدترین ارسال ها

بالا