میشه از کارت گرافیک ati برای مایا استفاده کرد؟

Noori 3D

Member
سلام دوستان
بخاطر این که به کامپیوترم مشکل هنگ پیداشد من مجبور شدم تا قطعات رو تعویض کنم بلاخره مشکل از کارت گرافیک بود ...... کارت گرافیک که روی کامپیوتر بود GTX 460 بود حالا من کارت گرافیک AMD HD 6670 رو روی سیستم نصب کردم چون همین کارت دم دست بود و مشکل هنگ کردنش حل شد.

و حالا از شما دوستان عزیز سوالم اینه مایا رو با کارت گرافیک ATI کار کنم چه تفاوت با nVidia خواد داشت ؟ یعنی مشکل در کار ایجات خواد کرد ؟

با تشکر.

نه مشکلی پیش نخواهد آمد فقط دیگه نمی تونی با پلاگین های nvidia که یکیش phisic بود کار کنی همین

mahdilal

Member
البته در مبحث فیزیک اتودسک در یک تغییر رویکرد در نرم افزار مایا جدیدا به سوی یک پلاگین رفته که از amd هست و قاعدتا با کارت گرافیک ati بیشتر سازگاری داره

davoodice

Well-Known Member
از تمام قابلیت ها حتی physicx هم میتونی استفاده کنی. فقط از قابلیت کودا اونم در رندر gpu محرومی که چیز مهمی نیست فعلا. نرم افزار هایی مثل premier و کانورتور ها هم از این قابلیت برای تسریع در خروجی گرفتن استفاده میکنند

Hes25

Active Member
سلام
یکم کارت های ati توی مدل کردن وقتی که زوم میکنی روی بلو پرینت اذیت می کنن که مجبور میشی گزینه هایی رو در تنظیمات دوربین دستکاری کنی که البته تصویر مات میشه اما مشکل زوم کردن رو برطرف میکنه!

اما انودیا این مشکل رو نداره البته مدل های جدید رو نمی دونم شاید برطرف شده باشه

ضمن اینکه ویو گرفتن با انویدیا به نظر یکم نرم تر هست (در صحنه های سنگین یعنی)

Raeesi

Member
تا جایی‌که سواد من قد میده بهترین کارت‌های گرافیک برای مایا ATI FirePro هستند که البته از این به بعد فکنم بهتر باشه بگیم AMD FirePro برعکس 3DS Max که کارت‌های Quadro انویدیا براشون بهترین انتخابن.

سلام برای کار حرفه ایی فقط firepro یا quadro رو بخر حتی ضعیف ترینشون رو . کارت AMD HD 6670 برای بازی خوبه نه کار گرافیک . تو سایت خوده ati هم firepro رو برای maya پیشنهاد می کنه و یه چیز عجیب در مورد firepro اینکه با بعضی از بازی ها مشکل داره یعنی فکر نکنید firepro بخرید دیگه آخر گرافیک برای بازی رو دارید . firepro برای max و maya و بخصوص و بخصوص houdini ایده آله

Raeesi

Member
سری کارت‌های Quadro درسته جزو مجموعه workstationها هستند ولی برای مایا خرید هوشمندانه‌ای نیستند، من سری Firepro از محصولات AMD رو بیشتر توصیه می‌کنم
Quadro فقط برای 3DS Max و Blender توصیه میشن.

سری کارت‌های Quadro درسته جزو مجموعه workstationها هستند ولی برای مایا خرید هوشمندانه‌ای نیستند، من سری Firepro از محصولات AMD رو بیشتر توصیه می‌کنم

کاملاً درسته . به ویژه blender باید برای رندر از quadro استفاده کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا