میخوام در مورد استفاده از رنگها در طراحی گرافیک بدونم اطلاعاتم صفره صفره جه کنم

sooory

Member
سلام به همه دوستان عزیزم
من الان دارم تو زمینه طراحی گرافیک فعالیت میکنم و میخوام بطو حرفه ای رنگ شناسی ام رو قوی کنم تو سایتهای مختلف هم یه چیزایی گیر اوردم اما در مورد کاربرد رنگ کمکی نکرد مثلا تاریخچه رنگ بود یا رنگهای اصلی و مکمل و متضاد و ناب و ... و یا نماد چیه و چه معنی داره..
میخوام در مورد بکار بردن رنگ حرفه ای بشم مثلا اینکه اگه یه کار داشتم با موضوع طراحی ست اداری یه شرکت ساختمانی چه رنگ هایی رو به کار ببرم ؟
یا اگه کاتالوگ محصولات هنری مذهبی بخوام بزنم از چه رنگهایی استفاده کنم ؟ و همینطور اگه بخوام منوی غذایی یه فست فود رو طراحی کنم از چه رنگهایی استفاده کنم؟

اگه کتابی! مقاله ای! سایتی! که بهم کمک کنه معرفی کنین ممنون میشم

aes71.info

Member
منم میخوام یکی کمک کنه ، من خیلی دنبالش گشتم چیز خوبی پیدا نکردم برای طراحی گرافیک!!!!

nima_dsnr

کاربر VIP
تو قسمت مباحث آموزشی و مقالات همین انجمن میتونی مقالات خوبی رو گیر بیاری.
به تاپیک "آموزشهای گروهی" حتما سر بزن.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته این مسائل چیزی نیست که بشه توی یه پست یا یه تاپیک توضیحش داد چون خیلی گستردست.

ولی در همین حد بگم که تمام این مسائل برمیگرده به روانشناسی رنگها. یعنی شما در مرحله ی اول باید بدونید که هر رنگ از نظر روانشناسی
چه خصوصیاتی داره. بعد از اینکه این موضوع رو خوب متوجه شدید بعد میتونید رنگها رو خوب و درست و بجا انتخاب کنید.

مثلا وقتی شما بدونید که رنگ آبی یا سبز رنگهای آرامش بخش و در عین حال رسمی ای هستند ، اون موقع هست که متوجه میشید
چرا برای یه شرکت رسمی یا اداری ، بهتره از رنگ آبی استفاده بشه.

یا مثلا وقتی بدونید رنگ قرمز یه رنگ اشتهاآور ، مهیج و تحریک کننده هست ، اون موقع از این رنگ برای طراحی منوی یه رستوران استفاده میکنید.

به همین خاطر هست که روانشناسی رنگها خیلی خیلی مهمه.

جدیدترین ارسال ها

بالا