DaDaDooDoo
کاربر VIP
دوستان کسی من رو نمیشناسه و من هم کسی رو نمیشناسم چون من از کاربرای ده ی قبلیه مجید آنلاینم!!!
برای اطلاع بگم که : ما ماه پیش رفتیم اردو سواد کوه که ...
آونگ ؟؟؟ کجایی ؟
دوستان کسی من رو نمیشناسه و من هم کسی رو نمیشناسم چون من از کاربرای ده ی قبلیه مجید آنلاینم!!!
برای اطلاع بگم که : ما ماه پیش رفتیم اردو سواد کوه که ...
نمی دونم چرا یه حسی میگه نمی تونم این میتینگ رو بیام....
میتینگ خونم رفته بالا....
ای آقا کم مونده نفری 2تومن هم بدید واسه کرایه راه من ... دلتون واسم سوخت ؟ بابا شوخی کردم این نوعی از اعلام حضور همراه با طنز بود ... معلومه که میام ... اصلاً همه نهار مهمون من ...
بعدشم آقای بهروز یه پادشاه هیچ وقت سربازاش رو تنها نمی زاره ... باید بیای ...
حتما باید فلش کارها بیان
برای اطلاع بگم که : ما ماه پیش رفتیم اردو سواد کوه پلیس از آسمان ریخت رو سرمون گرفتمون که اردو مختلط کلا ممنوعه! حالا ما مجوز داشتیم ها!!! اما مسئول گروه مجوزش یک مهر کم داشت! و ما رو آلاخون بالاخون کردند!!!!
اینا رو گفتم که .....
آونگ ؟؟؟ کجایی ؟
سلام.
فقط بر و بچه های فلش کار میتونند بیان ؟
فتوشاپ کارا و گرافیست ها چی...؟!
برای اطلاع بگم که : ما ماه پیش رفتیم اردو سواد کوه پلیس از آسمان ریخت رو سرمون گرفتمون که اردو مختلط کلا ممنوعه! حالا ما مجوز داشتیم ها!!! اما مسئول گروه مجوزش یک مهر کم داشت! و ما رو آلاخون بالاخون کردند!!!!
اینا رو گفتم که .....
نترس داداش، اینجا همه مذکرن
سوپرایزاسیونسلام دوست من
یک خبر جدید !!!!!!
در این میتینگ یک دوستی میاد که خیلی ها دوست دارند ایشون رو ببینند !!!!!
فعلا نمی گم کیه تا سوپرایز بشه /// یه قول هایی هم داده تا ببینیم چی میشه ولی میدونم از دیدن این دوست عزیز خیلی خوشحال بشید
موفق باشید
من فهميديم كيه! { ماندانا}
نترس داداش، اینجا همه مذکرن & اردو نمیخوایم بریم ک، میریم تو پارکی رستورانی قهوه خونه ای...
بچه ها زود تر زمانش رو بگین که به ماه رمضون نخوره که بتونیم کنار هم یه چیزی بخوریم
البته مهمون مدیران دیگه....!
چی چی رو مهمون مدیرا ؟؟؟ شما ها مارو باید دعوت کنید نه ما شما رو