میتینگ زیر زمینی در جشنواره چهارم رسانه های دیجیتال! یک توطعه!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
317d5ce2852041759097.jpg

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

جای تعجب داره توی این میتینگ فرار نکرده( جیم نشده ) :lol:

موفق باشید

DaDaDooDoo

کاربر VIP
خیلی بی معرفتین ، مخصوصاً اون زرده ... هادی خان هم بوده ، درسته ما جوادیم ولی قول می دادم نزدیک شما وای نستم ... عجبا ...

FlashBank

کاربر فعال
با سلام .

نمیدونم چه خبره ولی لابد یه چیزی هست همه گفتن . خیلی بی معرفتین:green:

++Hadi++

Active Member
سلام
من هم با رضا اونجا بودیم .
پیش محسن رفتیم .
بهروز رو هم دیدیم .
خیلی هم مشعشع شدیم .
ایرانیا دارن بازیهای 3 بعدی خیلی خفنی می سازن .
قبلش من فکر می کردم داریم می ترکونیم .
ولی بقیه زودتر ترکوندند .
در کل خیلی عالی بود .
در مورد میتینگ هم بگم که اصلا نمی دونیتم که کیا می یان .
ولی سر یه اتفاق همدیگه رو دیدیم .
البته اون موقعی که پیش محسن رفتیم ، بهروز یه جای دیگه ی بود .
درکل خیلی عالی بود .
موفق باشید ....

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بابا هیچ برنامه ای نبود ، همش اتفاقی بود ، این پست رو هم همون لحظه که عکس رو گرفتیم توی غرفه مربوطه آنلاین کردیم

خیلی نامردین! :green:
بازم بساط کنجد بود یا نه بهروز جان؟:rose:

چرا آخه؟! به توطعه کوچک بود :paint:
اگه تو بودی که حتما برای شادیت بساط کنجد هم بود :دی :wink:
نه خبری نبود آب هم به سختی یافت می شد :)

///

در کل دوستان این تلاقی حضور فلش کاران در جشنواره اتفاقی بود و فکرش رو هم نمی کردم که هادی و رضا و محسن رو اونجا توی اون همه شلوغی ببینم.
اگه هماهنگ می شد برای میتینگ فلش جای خوبی بود ، البته باید خیلی زود تر اطلاع رسانی می شد ، انشاء الله سال دیگه

کلی هم فن آوری های ایرانی رو دیدیم و کلی هم هنر مند ایرانی و یه خورده هم خارجی و کلی نرم افزار ، کلی خلاقیت ، کلی بخش بازی ، کلی بازی ایرانی ، کلی کمبود آب ، کلی فدا کاری بعضی غرفه ها برای دادن آب معدنی ، و کلی بخش جذاب برای کودکان و خانواده ها ، کلی مردم عزیز ایران و کلی فلش کار نا آشنا و کلی شلوغی (البته نه در حد نمایشگاه کتاب) ، کلی هم مهر و محبت....

در کل جالب بود ، به دوستان تهرانی که تا این لحظه به نمایشگاه نرفتن هم توصیه می کنم تشریف ببرند ....

من به همه بچه های فلش کار و مجید آنلاینی اردت دارم ، خیلی دوست داشتم همه باشید ، مخصوصا فواد که این همه میگه بی معرفت و از این حرفتا ... موفق و پیروز باشید:rose:

evt

Member
مشعوف به دیدار دوستان می شدیم ، اگر ما را سعادتی دست می داد . هر چند اندک و هر چند موجز

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
مشعوف به دیدار دوستان می شدیم ، اگر ما را سعادتی دست می داد . هر چند اندک و هر چند موجز
قرار همگانی نبود ، همه چیز اتفاقی بود...
من هم خیلی دوست داشتم همه دوستان عزیزم رو می دیدم و حتما از دیدارشون خوشحال می شدم... :)

جدیدترین ارسال ها

بالا