میتینگ آشنایی با مجبد آنلابنی ها اونم از نوع مشهدی هاشون :دی

Mandana

Active Member
آقای لیدر آقای فرشاد آقای حسین خودتون با زبون خوش خودتونو تحویل مقامات ذی ربط بدین!!!:|:|:|:|:|:|:|
می با این حال داغون با مصیبت فراوان توی این آفتابا اومدم میبینم کسایی که خودشون پیشنهاد دادن صوب باشه نیومدن! بعدنا جدنکی دهواتون می کنم:green: نخسوزن عمو لیدر
یه معذرت خواهی گنده بکنم از همه...می همه میدونن روزای تعطیل مال خانواده ام میریم بیرون اینا.دیگه بابا اینا که اومدن دنبالم مجبور شدم برم.باسه همین اولین نفر جمع رو ترک کردم هر چند کلی حرف داشتم هنوز( نه که این حمید فرصت داد حرف بزنم.باسه همین:green:)
دومنم که قبلش گفته بودم اوکی نیستم شاید نیام.خلاصه که مهذرت خواهی ^.^
البته این علی یک که فقط میاد میتینگ منو اذیت کنه:} علی 2 هم امانتی دستم داشت باید بهش میدادم.علی 3 بنده خدا مظلوم ترین علی در اون جمع بود:green:این مصطفی هم نیمه پنهان ئه کسری بود بخدا :))
همینا دیگه.در کل پوزشمندیم:rose:

پ.ن:حسین دی فی دی هاتو دادم به حسن.بمن چه می دی فی دی نگه دار نیستم بنکلن.بعدشم فایل ها رو بعد اینکه ریختم رو دی فی دی پاک کردم.بعدن یقه حسن رو بچسب:green:

پ.ن2:العان عکسا رو بهتر دیدم.متوجه شدم ازون صحنه که در حال عوق زدن هستمم عکس گرفتی حمید.دست گلت درد نکنه شکار لحظه ها کردی :))) ولی آقا واقعن نخورین.جویس آناناسای هتل پردیسانو نخورین.مزه شربت آبلیمو میده + جوراب.

آخرین ویرایش:

mahdyonline

Active Member
منم رفتم
كلا"باحال بودش ديگه
خيلي بهم ريخته بودم چون كه ديشب خونه دوستم خوابيدم لباس هم نداشتم اونجا بعدش ساعت 7 صبح هم رفتم سر كار ساعت 11 جيم زدم ديگه
ببخشيد كه بهم ريخته بوديم
تازه من وقتي رفتم رفتم بالاي مجلس ماني رو انداختم اون طرف دي: همه فكر كردن چيه كيه گفتم بابا من چند سال به اون صورت توي گرافيك فعاليت ندارم دي:
بازم خوش گذشتش كلي حال كرديم ديگه

Iverson

Active Member
درود فراوان بر شما...
راستش اگر وسط شهر باشه خیلی بهتره، مثل آلتون من بتونم بیام......مصطفی زنگ زد نمیای متینگ؟.....منم مهمان داشتیم نشد دیگه
مثل اینکه بچه های اصلی نیومده بودند......یکبار دیگه قبل ماه رمضان متینگ بزارید ....البته من که از الان میده دردم شروع شده تا اوایل شهریور باز خوب میشم ولی خب شما یک متینگ دیگه بزاریم، تو کشور ما هم تعطیلی زیاد هست

دوستان مشهدی، یک برنامه برای کتاب خوانی انجمن بزارید، تاپیک خاک خورده شد....
تندرست باشید

ویرایش شده توسط ماندانا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
من حسین دانش نیا هستم و اینا ...
اومدم خودم رو تحویل بدم به بخش اخراجی های میتینگ
دوستان ، همه میدونن من خودم پایه اساسی این میتینگ ها و اینا ها هستم اما بذارین بپم چه بلایی سر من طفلی اومدش.. هعیی
طبق معمول همیشه ، ماشین نازنین رو شستشو کرده و لباس هام رو مرتب
راس ساعت 9 آماده عزیمت شدیم که خانوم مادر فرمودن
حسین چان .. پسر گلم ( دقت کنین بوی توطئه میومدش ها من متوجه نشدم ) من هم شدم لپ گلی .. خجالت و این حرفا
گفتم جان مادر ... امر بفرمایین ، فرمودن ما رو ( منظور جمع خانوم های حاضر اماده در اون لحظه ) میبری تا خونه این شمسی خانوم ( شمسی خانوم اسم مستعار هستش) منم کمی من و من کردم .و گفتم من ساعت 10 قرار کاری دارم ، خانوم مادر یک چشم غره ای رفتن و اینا .. و من هم نمیدونم چی شد که گفتم باشد برویم ، شما رو میذارم بعد میرم ،
خانوم مادر هم فرمودن نه قربونت برم ما رو پیاده کن ، بعدش کمی صبر بنما ما زودی برمیگردیم مارو برگردون خونه ، بعدش هرجا دوست داری برو
ضمنن هاش اضافه کنم که آقای پدر در یک حرکت غافل گیرانه زودتر از همه رفته بودن بیرون به قصد زیارت
خلاصه کلام من هم گفتم باشد برویم تا زودی برگردیم از این جهت بود که حول حولی سوار خودرو شدیم
موبایل رو هم به سلامتی جا گذاشتیم تو خونه
چشمتون روز بد نبینه این ، دو بیست دقیقه خانوم مادر شد یک ساعت و بیست دقیقه و من همچنان حرص میخوردم
نه میشد برم ، چون زشت بود و بی اطلاع به خانوم مادر خدامرگم بده و اینا ..
وقتی رسیدیم خوته دیدم دوستان کلی من رو خجالت دادن و زنگ و اس ام اس و اینا
کلی شرمنده شدم
حتی روم نشد به عزیزان دلم بزنگم و یا مسیج هاشون رو بجوابم
اینه که اینجام ... تا یکجورایی دسته جمعی از دلتون دربیارم
از الان میگم ، دوستان یک میتینگ به صرف عصرانه مهمون بنده بی تعارف میگم ...
اگه خدا بخواد شیرینی فارغ التحصیلی و همچنین شیرینی محل کار جدیدم و همچنین از همه مهم تر جبران غیبت میتینگ قبلی رو یکجا
با دوستان دور هم جشن بگیریم
زمان و مکانش رو هم دست شما عزیزان
میتونین مثلن هاش 5 این هفته همه جمع بشبم ؟ چون جمعه ها و روزای تعطیل یکمی اتفاقات از این دست ممکنه رخ بده اما پنچ شنبه معمولن همه وقتشون آزاده
حالا اون های که موافقن یک عصرانه ناقابل رو مهمون این بنده حقیر و سراپاتقصیر باشن ، بسمه الله تشکر رو بزنن محلش رو هم بنویسن
جدنی مرام بذاربن و بزنین این تشکر رو ، من از ته ته ته قلبم دوست دارم همه تون رو و خدایش الان هم چیک چیک شر شر عرق میریزم از این غیبیت بد موقعه ام
اما یک کوچلو هم بگم به حمید گلی عزیز : دادشم عزیزم ، گلم ... من که تو فیس بوک بهتون گفتم قراره بریم میتینگ و. اینا .. یادت نیست.. ای شیطون ...
آقا امید ... بابا دم شما رو گرم ... شما که قبلن تر هاش اومدین و نوشتین که این میتینگ ها لوس شدهــ حالا عجب میکنم میگین خبر نداشتین !
لیدرجان جانان ... انشاالله پنچ شنبه میتونین بیایین دیگه ؟ :دی
و مانی هاین .. من این آقای حسن رو چطوری بیابمش حالا؟
حسن جان قربونت .. آقایی کن پنچ شنبه بیا... وای منو باش . حسن که اصلن تو مجید عضو نیسش.. ای ای مانی هاین .. خب میدادیش به حمید گلی .. اکشالات نداره .. اگه قسمتم باشه به دستم میرسه ... وگرنه هم که همون قضبه نه شاهی آمده نه شاهی رفته میشه ( این داستانش هم مفصله هم قشنگه انشاالله تو میتینگ حضوری ، تعریف میکنم همه بخنیدن )
هم اکنون منتظر لایک سبزتان هستیم ... ستاد جا ماندگان ازمتینگ مجید آنلاین ( با مسئولیت محدود) :paint:

mohammadbasri

کاربر فعال
دوستان عزیز
میتینگ بعدی پنجشنبه 10 شهریور (بین عید فطر و روز جمعه )، بوژان نیشابور، به صرف نهار
نفری بین 12 تا 15 تومن
به وقتش پست نهاییشو میزنم
حالا برین حال کنین :green:

آخرین ویرایش:

farik

Well-Known Member
سلام...
بابا رحم کنین..باور کنین من کلی کلاس دارم این تابستون..یکجورایی آخه آخرین تابستونی که واقعا تابستونه واسه من:دی..من با همون عصرانه موافق ترم ها:دی...

mostafa20010

Well-Known Member
ولی خداییش حال میکنین ؟ :oops:
خودمون مشهدی ها رو میگم
کدوم یکی از شهر های دیگه به اندازه مشهدی ها میتینگ میذارن؟
فعالیتمون خیلی زیاده ها......

farik

Well-Known Member
باسلام..
با اینکه واقعا دوست دارم دوست دارم دوستان رو ببینم ولی ظاهرا یک عده از بچه ها دارن از میتینگ زده میشن..میخواین میتینگ بعدی باشه بعد از ماه رمضان؟...(انصافا فقط برای دوستان میگم:)
موفق باشید...

mostafa20010

Well-Known Member
لطفا پست تور بعدی رو هم همینجا بزنین که بچه ها تاپیک رو گم نکنن
بعضی ها هم نگن به ما خبر ندادین :دی:green:
اشاره به شخص خاصی نیست

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ولی خداییش حال میکنین ؟ :oops:
خودمون مشهدی ها رو میگم
کدوم یکی از شهر های دیگه به اندازه مشهدی ها میتینگ میذارن؟
فعالیتمون خیلی زیاده ها......

واقعاً اونایی هم که کاری بودند را دارید بیکار میکنید :green:

mostafa20010

Well-Known Member
بچه ها سعي كنين تو تاپيك هاي ديگه هم فعاليت داشته باشين:دي
برامون حرف در ميارن ميگن فقط تو تاپيك هاي ميتينگ فعاليت دارن :lol:

hasan_m

Member
با سلام خدمت دوستان مشهدی عزیز

البته این خوبه که دوستان هنرمند قرار ملاقات می زارن ولی بهتر اینه که برای ملاقاتهاتون یک برنامه خاصی داشته باشین یعنی دور هم جمع بشین و با توجه به تواناییهاتون برنامه ریزی کنید، بعد ببینید اگه تخصص هاتون تو یک راستا هست یک گروه تشکیل بدین و با یک هدف مشخص رو به جلو حرکت کنید .
حتی می تونید هفته ای 2 روز قرار بزارین و کارهایی رو که کردین مرور کنید و با هم تبادل اطلاعات بکنید اینطوری چون یک برنامه هدف دار رو دنبال می کنید قرارهاتون هم تکراری و خسته کننده نمی شه. البته به شرطی که همه احساس مسئولیت داشته باشن ( که البته من تو چند تا از این گروهها بودم و معمولا به جز یکی دو نفر کس دیگه ای فعالیت نمی کرد و اکثرا فقط حضور داشتن و کاری نمی کردن ) و مورد بعدی که می خوام بگم اینه سعی کنید تو گروهتون دختر نباشه ، چون اینطوری هر جا که خواستین می تونین قرار بزارین دیگه لازم نیست که حتما کافی شاپ یا هتل برین و اگه خواستین چیزی هم بخورین با یک کیک و نوشابه میشه سر و ته ماجرا رو جمع کرد اگه نخواستینم می تونید چیزی نخورید و برای یک قرار ملاقات نمی خواد که نفری 20000 تومان خرج کنید؛ شاید بچه های بیشتری هم تو این قرارها شرکت کردند ( و در اینجا از خانمها نیز به خاطر حرفهایی که زدم معذرت خواهی می کنم قصد جسارت بهشون رو ندارم و فقط این حرفو با توجه به شرایط جامعه گفتم ) . اینم بگم که تشکیل یک گروه مسائل و مشکلات خاص خودشو داره که از حوصله این بحث خارجه

ببخشید سرتون درد آوردم من این نکاتو به عنوان یک دوست بهتون گفتم امیدوارم که کسی ناراحت نشه.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ميتينگ تهنا تهنا ؟ ديگه دوستتون ندارم :cry:

خوب بود گفتم من سفرم بزارين يه وقتي كه بتونم بيام : اسمايل يك آدم از خودراضي :

به هر حال اميدوارم خوش گذشته بوده باشه يا خوش گذشته باشه بوده يا خوش بوده باشه گذشته يا گذشته خوش باشه بوده يا ... :green:

mostafa20010

Well-Known Member
حسن جان سلام
در مورد صحبت اول شما موافقم که برنامه داشته باشیم و با برنامه جلو بریم امادر مورد صحبت دومت به عنوان یک دوست کاملا باهات مخالفم.

بله .. منم با قسمت دوم مخالفم ، ولي هر كسي نظر خودشو داره و نظرش قابل احترام هست :rose:

hdnsoft

Well-Known Member
عجب!!!!
خوب اسپم میزنین و کیف میکنین و هعیییی!
پنج شنبه هم اومد و رفت ، اگه به جایی این همه اسپم ، عزمتون رو جمع میکردین و میومدین به قرار ملاقات امروز ، الان همه داشتین از عصرونه ای که مهمان من بودید حرف میزدین ، کلی بهمون خوش میگذشت ، عجب...
حالا از اینا بگذریم ، اما اینکه میتینگ ها رو براساس جنسیت بخوایم تفکیک کنیم ، اصلن کار جالبی نیستش، یکی از نقاط قوت این میتینگ ها همین ، در کنار هم بودنشه ،
حالا هی اسپم بزنین ... تا این تاپیک هم قفل بشه .. یادمه یک جای تو یک تاپیک ای کلی حرف زدیم اونم تازه مرتبط با موضوع ؛ اما همشون رو پاک کردن ، نمیدونم الان چرا....

جدیدترین ارسال ها

بالا