مک آپ کارت ویزیت + وب سایت شخصیم

nader918

Well-Known Member
درود بر دوستان مجید آنلاینی!!
این دو تا کار هر دو مربوط به خودم هستش که سعی کردم طراحی ساده و با هم ست باشن !!:green:
توی کارت ویزیتم پشت آدرس ها یه لوگو هستش که خودم میدونم اضافست !! الکی زدم بنظرتون اگه خوبه تا بزارم؟؟؟:wink:
و توی وب سایتم پشت کارم شفافیتش پایینه که بعدا بالا میبرم اگه مشکلی دیگه هست بگید ممنون میشم:shock:
یا علی

:oops::rose:
mockUp.jpgmockUp2.jpg

آخرین ویرایش:

Jofahu

New Member
.درود، دوست عزیز توی کارتون رنگ بندی رو رعایت کردید ولی از رنگ ها به خوبی استفاده نکردید، شلوغی در کارتون دیده میشه و نتونستید جلوه لوگو رو به خوبی نمایش بدید، امیدوارم از صحبت های بنده برداشت بدی نداشته باشید

موفق باشید

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
لوگو در کل بد نیست
اما مفهومش چیه؟
چنگ زدن بهش ؟
یا پاشیده شده؟
اگه پاشیده شده که خیلی خوب در نیومده!
ولی اگه چنگ خورده رنگ ها( که به نظرم تو ذهنتون این نبوده) خوبه
اون نوشته UNCOMMON هم بنظرم اضافیه و باعث شلوغی شده
به نظرم خیلی خوب نیست که کارت ویزیت هدر سایت باشه
با آرتیستر میتونی خیلی بهتر کار کنی
موفق باشیـــــــــــــــــ:rose:

nader918

Well-Known Member
.درود، دوست عزیز توی کارتون رنگ بندی رو رعایت کردید \شلوغی در کارتون دیده میشه و \ امیدوارم از صحبت های بنده برداشت بدی نداشته باشید

موفق باشید

ممنونم که وقت گذاشتی نه بابا اگه کسی بد برخورد کرده من بجاش معذرت میخوام :rose:
لوگو در کل بد نیست
اگه پاشیده شده که خیلی خوب در نیومده!
ولی اگه چنگ خورده رنگ ها( که به نظرم تو ذهنتون این نبوده) خوبه

با آرتیستر میتونی خیلی بهتر کار کنی
موفق باشیـــــــــــــــــ:rose:

ممنونم ممد جون داداش خودمم در مورد لوگو زیاد موافق نبودم برش میدارم ممنون که وقتت رو گذاشتی

nima_dsnr

کاربر VIP
لوگو نیست ولی اگر اسمت رو نوشتی خوبه
میتونی چینش اسمت رو عوض کنی تا حالت خوشکل تر به خودش بگیره و چه بسا به لوگو هم تبدیل بشه
روی کارت ویزیت معمولا آدرس ف.بوک نمینویسن ولی ایمیل خوبه
وب سایت هم زیباست
موفق باشی

mojitabaam

New Member
برای یک وبسایتی که قراره سفارش طراحی بگیره بنظرم اگه رنگ های تیره استفاده نکنید بهتره
کسی هم فیسبوک و ایمیلش رو داخل هدر وبسایت نمیزنه و اگه بزنه هم با اون سایز نمیزنه
بنظرم شما یه وقتی رو اختصاص بده برای طراحی لوگو این چیزی که اسمتون رو داخلش نوشتید بنظرم مناسب نیست
درکل شما بنظرمن بیشتر کار کن روی طراحی وبسایت
البته من در حد دوستان اطلاعات و استعداد و اینهارو ندارم اما گفتم بگم شاید کمکی باشه

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
يك سري نكات هست ك از نظر خودم ب عنوان يك مخاطب خدمتتون ميگم
به نظر من كلا توي طرح قالب سايتت تجديد نظر كن
قالب خوبي از اب در نمياد، بالاي اون تقريبا همون كارت ويزيت رو بالا قرار دادي با ي مقدار بوكه
در مورد كارت ويزيت هم اون uncommon به صورت عمودي زديد ب نظر من إضافي هست.
ي نكته مهم اينه ك شما توي ايران ميخواي ويزيت كني
و ب نظر من بهتره از تم فارسي ، بيشتر توي كارت استفاده كني
هم مخاطب بهتر جذب ميشه هم براي كار خودت بهتره
ببخشيد نقد كردم اينقدر
موفق باشيد

nader918

Well-Known Member
سلام
يك سري نكات هست ك از نظر خودم ب عنوان يك مخاطب خدمتتون ميگم
هم مخاطب بهتر جذب ميشه هم براي كار خودت بهتره
ببخشيد نقد كردم اينقدر
موفق باشيد

درود بر شما
ممنون که وقتت رو گذاشتی داداش
اولا ما نمونه کارها رو میزاریم تا دوستان نقد و برسی کنن
در مورد نوشته uncommon خودمم با جنابعالی موافق
حالا در مورد تم وبم حتما تغییرش میدم و فارسی میشه

+Mohammad+

Well-Known Member
درود
من همه ی نظرات دوستان رو نخوندم ... بنابراین نظر خودمو میگم
در مورد وبسایت :
از ضعف های کار میشه گفت رنگ سیاه به نظرم اینجا برای این کار تو ذوق میزنه ... فونت هدر وبسایت بزرگه ... الان دیگه پس زمینه رو این مدلی طراحی نمیکنن .. به نظر من اگه قصد دارید برای خودتون سایت طراحی کنید و در کل وارد حیطه ی طراحی رابط کاربری وب بشید یه مطالعه ای در مورد سکیومورفیزم ، طراحی Flat یا تخت و Web 2.0 داشته باشید و نمونه کارهای انجام شده با این متد رو حتما با دقت بررسی کنید.
و نکته ی آخر این که سعی کنید توی کار همیشه تناسب بین فونت ها رعایت بشه ، مثلا شما اومدید فونت هدر رو خیلی بزرگ گرفتید و فونت محتوا رو ریز ... خب شما باید فونت محتوا رو بزرگتر کنید و فونت هدر رو هم کوچیکتر .. نیازی نیست اینقدر فونت هدر بزرگ باشه ... مخاطب که دیگه کور نیست که ! :دی
در مورد متن اسمتون که حالا دوستان نظر دادن و منم با نظرات موافقم ...
برای نکته ی آخر هم این که اصول پایه ای یک وبسایت رو سعی کنید رعایت کنید... مثلا اندازه عرض وبسایت ، تعداد ستون ها ، تناسب فونت ها ، تناسب رنگ ها و...

در مورد کارت ویزیت :
با نظر دوستان موافقم...
اگه توی کارت ویزیت قصد دارید از آیکون استفاده کنید ، آیکون های تخت الان خیلی مورد پسند بیشتری واقع میشن ...
پس زمینه ی سیاه خام ، توی کارت ویزیت ، خیلی حس بدی رو منتقل میکنه ... سعی کنید برای کارت ویزیت ، اونم از نوع شخصی اصلا از رنگ سیاه خام استفاده نکنید...
توی فونت ها و متن هاتون هم تجدید نظر کنید.

شرمنده زیاد شد :دی

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا