سلام دوست عزيز . من شخصا با اكثر برنامه هاي ويدويي چه اديتور چه افكت گذار كار كردم و به جرات ميگم پريمير از همشون چه از نظر امكانات و چه از نظر سادگي و محيط كاربري اسون يك سر و گردن بالاتره .
كتاب هم تو بازار فراوونه كه ميتوني از كتابهاي اموزشي انتشارات ناقوس كه هم براي پريمير پرو و هم براي پريمير 6.5 داره استفاده كني .
اگه براي كارهاي خونگي ميخواي استفاده كني دنبال نرم افزار هاي ديگه برو ولي اگه ميخواي براي كار تجاري و بيرون به صورت حرفه اي كار كني فقط پريمير رو ياد بگير اون وفت ميتوني با خيلي راحت با بقيه نرم افزار هاي ويدويي هم كار كني . اين تجربه خود من هست .
در ضمن ميكس و اديت فيلمهاي عروسي و تولد يك چيز هست و افكت گذاري و جلوه ها ويژه اون هم يه چيز ديگه كه خيلي مهم تر از ميكس هست و الا عمل ميكس چندان مهم و سخت نيست و با هر نرم افزاري ميتوني بكني .
من پيشنهاد ميكنم در كنار پريمير دنبال نرم افزار ها و پلاگاين هاي ويديويي حرفه اي براي افكت گذاري بري مثل ادوب افتر افكت كه اخر افكت گذاري هست و خيلي نرم افزار حرفه اي هست و تلفيقي از فتوشاپ و پريمير هست و الان در سطح درجه يك دنيا براي افكت گذاري و ساخت تيزرهاي تبليغاتي استفاده ميشه ازش .
موفق باشي .