ميتينگ مجيد آنلايني هاي شِـــــراز

CMAX

Member
واقعا دم مدیران مجید انلاین گرم
راستش مجید انلاین دیکتاتور نشده که بی در و پیکر شده
خیلی از انجمنها که فعلا بی مدیر به سر می برند و تازه اگه سر و کله مدیر هم پیدا بشه بیشتر اوقات سلیقه ای عمل
می کنند و بعصی وقتها هم اشتباهات بسیار خنده داری می کنند مثلا انجمن فلش که خدا می دونه
چه مشکلاتی که نداره

اینجا هم که هرچی می خوان می نویسند و خوب خود مجید اقا برای بچه های اصفهان وارد عمل شدند و در نهایت طرفداری خودشون رو از تاپیک اونا مطرح کردند حالا در برابر این مسئله خیلی ساده
میگزره و اصلا براش مهم نیست که چی شده
یا مثلا مدتی قبل تو انجمن فلش طرف اومده بود یه تاپیک مسخره
زده بود که بله جایزه ادوبی... و خوب اقا مجید هم زحمت کشیدند و یک تشکر نثارش کردند و برای ما عجیب بود که مدیر کل سایت میاد تو انجمن فلش و به مطلبی اونچنینی تشکر نثار میکنند و باقی مشکلات اون انجمن
رو نمی بینند و شاید هم براشون مهم نیست و چه برداشتی جز اینکه که رندوم پستهای روزانه رو خوندند و برای اینکه
حداقل اظهار وجودی کنند تشکری رو نثار کردند و طرف و نوشته و تاپیک و باقی مسایل مهم نیست !!!

مسئله تنها جناب صالحی نیست که من هم به ایشون گفتم شما شخصیت و مرام خودتون
رو با این کار نشون دادید ولی از اینکه ادمی مثل تروریست بیاد و خیلی راحت به جای معذرت خواهی
بگه بله میتینگ ما که برگزار شد باقی هم بی خیال ... چیز واقعا غریبی است و چه جای گذشتی باقی است
و عجب درست این دوست ما حدس زد که اقایون چه خواهند گفت .

به هر حال امیدوارم اقا مجید خودشون یه جوری به این مسئله درست پایان بدهند و حداقل واکنشی در برابر
این رفتار نشون بدهد در غیر اینصورت عدم توانایی خودشون رو و در کل مدیران سایت رو در برابر نمونه های
مشابه نشان خواهند داد و از طرفی خرد جمعی و حقوق اعضای شیرازی رو زیر سوال خواهند برد .

به هر حال کاش مدیران سایت به این نکته توجه می کردند که اینجور سایتها بر محور اعضا می چرخد و زمانی که
این همه نفر از این قضیه ناراحتند و اسم شهرشون زیر سوال رفته بی اعتمادی محض رو در ادامه رابطه با سایت
در پیش خواهند گرفت و این مظمئنا خواست هیچ مدیر سایتی نیست .

مرسی Cmax جان - ولی خداییش کیف کردی ؟
عجب درست این دوست ما حدس زد که اقایون چه خواهند گفت .
کاش چت منو اینجا اگه داشتی میزاشتی !
خیلی جالبه ها - آدم بدونه چی میشه - اما 1% احتمال بده سر کاری نیست!

خلاصه چیزی بود که گذشت و رفت - اشکال نداره - چیزی از ارزش دیگران کم نمیشه که!
شاد باشین -
یا علی

Mohammadreza

Well-Known Member
به نظر من بهتره كه اين تاپيك همينجا بسته بشه تا بيشتر پرده برداري نشده از مسائل
البته اينجا مدير كه نداره ببنده !
اگه يه موقع آقا مجيد افتخار دادن ببينن اينجا چه خبره لطف كنند و اينو ببندند
237.gif

alireza82

Well-Known Member
سلام به همه من هم با بسته شدن این موضوع همینجا موافقم و بهتره ادامه پیدا نکنه اما اینجا مسئله شیراز و شیرازی و یا خراب شدن شهر نبود که با کار یه نفر جایی خراب نمیشه و اصلا هم هدف خراب کردن شهر یا شهروندان نبوده تمام این مسائل پیش اومده که بگیم آقایون مدیرا نمی خواید رسیدگی کنید نکنید و لی وقتی قراره یه کاری به اسم سایت مجید آنلاین انجام بشه خودتون یه نظارتی بکنید.
بابا یه نگاه بکنید خیلی از مدیرا ی اینجا برا خدشون یه سایت دارن که من حالا اسم نمیبرم و سایت هاشون هم فوق العاده پربیننده و پرمحتواست . یه نگاه بکنید میبینید که توسایت های خودشون چه جوری عمل میکنن و اینجا چه جوری خوب بنده خدا ها خداوکیلی حق دارن بخوان به هر دوجا برسن نمی تونن مخصوصا اینکه سایت هاشون هم بسیار پربازدید و پرمحتواست.
منم به آقا مجید پیشنهاد میکنم برای اینکه راحت تر به مطالب سایت رسیدگی بشه از دوستانی که مایل به همکاری با هاشون هستن استفاده کنن. تا دیگه چنین مسائلی پیش نیاد
به خدا من یکی از جو حاکم شده در اینجا ناراحتم.

terrorist

Banned
ای آقا

cmax جان ممنونم که همه مسایل را به درستی مطرح میکنی....
ولی آقا مگه من میتینگ راه انداختم که بخوام بیام؟؟؟؟؟؟
من که قرار میتینگ را گذاشته بودم واسه روز 5 شنبه یا جمعه.....
حالا به فرضم که من میتینگ راه انداختم مگه چند نفر اومدن؟

آقای صالحی تشریف آوردن که من در همینجا ازش عذر خواهی میکنم و یه جوری از دلش در میارم.....

در ضمن حالا یکی بیا د بگه 4 شنبه ....یکی دیگه بگه 5 شنبه ....یکی بیاد بگه 2 شنبه....اینجوری که نمیشه اگه بخواد اینجوری بشه که هر کسی باید یه روز در هفته بره میتینگ........اینجور کارا باید مدیریت بشه که متاسفانه مدیری برای میتینگ ما وجود نداشت....

من وقتی میدونم کسی نمیاد واسه چی برم اونجت واسم؟ میرم جایی که میدونم خبری هست.

میرم جایی که میدونم خبری هست

میرم جایی که میدونم خبری هست

122.gif

291.gif

بقيه هم برن سماق يا پستونك بمكند

89.gif

276.gif

ما هم كه اصلا براي اون روز برنامه ريزي نكرديم و كارها و قرار هاي ديگر را كنسل نكرديم .

ولی آقا مگه من میتینگ راه انداختم که بخوام بیام؟؟؟؟؟؟

امروز ساعت 4.30 باغ ارم میتینگ برگزار میشه....

حدود 15 نفر پسر و دختر

263.gif

237.gif

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

در جواب دوستان بايد بگم كه اين قرار عمومي ها ، قرار هاي رسمي سايت نيست !
قرارهايي كه رسمي باشن توسط خود ما اعلام ميشه و حتما يا خودم حضور دارم يا مديران اصلي سايت.

اين قرار ها ، قرارهايي هستش كه كاربرها خودشون بين خودشون براي آشنايي بيشتر ميذارن و همه مسئوليتش با خودشون هست و هر اتفاقي كه بيفته با خودشونه ..
متاسفانه اين قرار از همون اول مشخص بود كه يك جاييش داره ميلنگه ! كسي كه پيشنهاد ميده بايد خودش يك مكان و زمان رو مشخص كنه و بگه هركي ميتونه و دوست داره بياد اونجا ! اما وقتي هر كسي مياد نظر خودش رو اعلام ميكنه ميگه من فلان روز و فلان ساعت ميام اصلا نميشه قرار گذاشت !

اين رو هم بگم كه اين موضوع به شهر شيراز و شيرازي ها بر نميگرده كه گفتيد آبروي شيرازي ها رفت! به نظر من شيراز بر عكس هر شهر ديگه اي توي ايران با فرهنگ تر و با آبروتر هستش ! هرچي باشه نسل ايراني ها از اونجا سرچشمه گرفته شده ! پس با يك اتفاق ساده (كه بزرگش كرديد) شهر شيراز و تمدنش رو زير سوال نبريد !
اين بر ميگرده به يك سري افراد كه احساس مسئوليت ندارن و جو اينترنت رو هم خراب ميكنن! كاري مي كنند كه همون يك درصد اعتمادي كه بين كاربران ايراني در اينترنت بوجود اومده از بين بره !

در هر صورت اين موضوع خيلي حادي نيست كه بخوايم در موردش بحث كنيم.. يك سري از افراد كوتاهي كردن و نيومدن سر قرار دليل نميشه كه بيايم زمين و زمان رو به هم بدوزيم !
من از طرف اون كساني كه گفتن ميان اما نيومدن از همه كساني كه ناراحت شدن و بهشون توهين شده عذر خواهي ميكنم!

يك خاطره در اين مورد كه خودم هم دارم بگم شايد باعث بشه ناراحتيتون تسكين پيدا كنه!
اولين قرار عمومي سايت رو كه بر گزار كردم در تهران قرار شد در قالب يك تور به بيرون شهر بريم... من يك فرم گذاشتم كه افرادي كه ميان اسامي خودشون رو اعلام كنن... حدود 50 نفر شدن و همه هم كاملا اطمينان داشتن كه ميان... من هم روي همين آمار رفتم يك اتوبوس كرايه كردم و صبح كه رفتيم سر قرار فقط 5 نفر اومده بودن :) به نظر شما چي كار بايد ميكردم در اون لحظه ؟! بالاخره اون 5 نفر از خوابشون زده بودن سر صبح اومده بودن و انتظار داشتن كه بريم پس نميشد كنسل كرد ! رفتيم و برگشتيم و اين وسط من و دوستان صميمي من كه همراهم بودن حدود 100 هزار تومن ضرر كرديم چون مجبور شديم پول اتوبوس رو خودمون بديم همش رو در حالي كه قرار بود هر كس مياد يك هزينه اي رو پرداخت كنه كه پول اتوبوس و نهار و صبحانه در بياد !

حالا اين اتفاقي كه براي شما افتاده در مقابل اين اتفاقي كه براي من افتاد چه مقياسي داره ؟

اما بعدش نيومدم توي سايت داد و بيداد كنم كه چرا نيومدين !! چون اولا كاري هستش كه شده و نميشه كاريش كرد و دوما تقصير خودم بود كه به يك سري افراد اعتماد كردم !

لطفا اين بحث رو همينجا خاتمه بديد و اگر واقعا دوست داريد قرار بذاريد يك تاپيك جديد باز كنيد كه كاربران جديدي كه ميان سر در گم نشن

موفق باشيد

مجيد

terrorist

Banned
با تشکر از مجید جان...
به زودی من یک میتینگ راه میندازم با مسئولیت خودم و کاملا ساماندهی شده...

onlymhb

Active Member
بالاخره اون 5 نفر از خوابشون زده بودن سر صبح اومده بودن و انتظار داشتن كه بريم پس نميشد كنسل كرد !

با سلام، این انتقاد منو سازنده در نظر بگیرید و بجای اینکه از اهالی شهر های دیگه ایراد و ... بگیرید کمی از محاسن و حساب و کتابی که توی کاراشون دارن و خوبی هاشون یاد بگیرید
من این حرفها رو به خودم میگم که یاد بگیرم و مهمتر از همه عمل کنم
دوستان شیرازی ناراحت نشن، من خودم هم بچه شیرازم منتها روزگار منو به تهران کشونده
من همون اول اخلاق بچه های شیراز خوب میشناسم، چون خودم هم شیرازیم
هیچ وقت سعی نمیکنند حرکتی از خودشون نشون بدهند، اگه چیزی بخواهند محال هست که از کسی کمک نگیرند.
درست است که پایه و تمدن کهن ایران و ایرانی از پارس یا همون فارس نشعت میگیره چه از لحاظ فرهنگی و تاریخی ولی متاسفانه از اون جاه و جلال چی باقی مونده!!!! خدا میدونه
اینم بخاطر این هست که بزرگترین خیانت رو در همین چند نسل اخیر ( چندین دهه، مربوط به حد اقل 50 سال الی 70 سال تا بکنون) به این تمدن کردند
حالا اگه پاشید برید شیراز میبینید همه چیز مردمش شده تقلید از فرهنگ پوچ ...، و مردمش جز تفریح چیز دیگه ندارند و 100 % سازندگی فرهنگی تبدیل شده به مصرف گرایی فرهنگ...

اگه زمانی میتینگی بچه های شیراز گذاشتند و حداقل 25 نفر چه دختر و پسر توش شرکت کردند میشه گفت که حرفهای من پوچ و ... هست

امیدوارم تلاش و کوشش به علاوه همت رو به خلق و خوی خوب شیرازی ها اذافه بشود
اگر با حرفهام باعث شدم کسی ناراحت بشود از همین جا از همگی معذرت می خواهم، این بود درد دل ...

maxpal97

Active Member
خوب بابا . ما حالا اگه بخوایم شیرازی های مجید آنلاین رو یه روز کنار هم ببینیم باید کجا بریم . اصلا یکی از دوستان که شیرازی ها را تو مجید آنلاین میشناسه برای من پیام خصوصی بده .

جدیدترین ارسال ها

بالا