ميتينگ مجيد آنلايني هاي شِـــــراز

نه بابا - کدوم میتینگ ! من حتی مقداری پول هم آورده بودم - اگه بشه - یه شامی چیزی - عصرونه ای دور هم باشیم ( پارک آزادی نزدیک بود به اونجا ) اما خوب ....

AMiR

Active Member
يعني واقعا كسي نيومد ؟
عجب ؟

خدا كنه سر ميتينگ امروز ما از اين بلا ها نياد

سلام
روز قبلش كه گفتند 10 و يا 15 نفر مي يان
منم گفتم خيلي خوبه
ولي وقتي ظهرش تا حدود ساعت يك كسي جواب نداد و نگفت كجاي در باغ مي ايستن
چه تيپي مي زنن تا بشناسيم و نريم از 10 نفر بپرسيم ، فهميدم خبري نيست
شب كه اومدم توي انجمن ديدم ، آقاي صالحي اومدن و .....
اگر مي دونستم حداقل ايشون مي يان ، مي رفتم
ولي خب نمي دونستم 10 -15 نفر يه شبه ناپديد مي شن

Mohammadreza

Well-Known Member
بابا كدوم 10-15 نفر همش الكي بود !

من به داش حسين گفتم نره ولي اون روي سادگيش رفت

حالا ما ساده شدیم - آره ؟ از کی احترام قائل شدن واسه دیگران شده سادگی - باشه - نه - راست میگه mohammadrezag - من سادم - OK

عید گذشت دیگه - برین مدرسه!

من اگه میبینید رفتم - 90% میدونستم خبری نیست - اما گفتم برم که همچین حقی داشته باشم بیام گله کنم - بچه ها همین چیزا رو میبینند که میگن شیرازیا فلانن و اینا.
چند تا پی ام داشتم که بابا آبرو ریزی نکن....

نمیخواستم به کسی توهین کنم - کوچیک همتونم - داش حسین همتون -
یا علی

alireza82

Well-Known Member
من اگه میبینید رفتم - 90% میدونستم خبری نیست - اما گفتم برم که همچین حقی داشته باشم بیام گله کنم - بچه ها همین چیزا رو میبینند که میگن شیرازیا فلانن و اینا.
چند تا پی ام داشتم که بابا آبرو ریزی نکن....

نمیخواستم به کسی توهین کنم - کوچیک همتونم - داش حسین همتون -
یا علی

بابا اشکال نداره حسین جان من از اینکه شما هلک و هلوک به خاطر یه حرفی پاشدی رفتی یه جایی که حتی خود اون کسی که این حرف و زده نیومده و وقت و پولت رو که همشون برات ارزش داره هدر رفته معذرت میخوام.
دوستان وقتی قرار میزارن حداقل خودشون سر حرفشون باشن ام خوبه !!!

البته مثله اینکه این بار اول بورده که میتینگ برا شیراز داشته جمع و جور میشده و همیشه اولین بار یه معذلاتی وجود داره که بار های بعد رفع میشه.
ولی حداقل اون دوستی که این ایده بکر به ذهنش رسیده که باید میرفت
خوب حسین آقا هم حق داره اون کسایی که میتینگ راه انداختن خودشون و بزارن جای این بنده خدا ببینن اگه همچین رفتاری با خودشون میشد درست بود!!!!!!!!!
به هر حال امیدوارم میتینگ بعدی تون توپ باشه

سلام

فكر نمي كنم اگر دوستاني كه قرار اوليه رو گذاشتن
بعد هم اين جوري دت همه رو توي حنا گذاشتن و بيان يه توضيح
و معذرت خواهي كوچولو كنند ،‌به جايي بر بخوره
با اين پاسخ 90 تاپلسخ هست كه داده شده
اما قرار بي قرار

CMAX

Member
احتمالا کار عوامل برون مرزی بوده آخه یارو حتی بلد نبوده بنویسه شـــــــــــــیـــــــراز

خوب به تایتل دقت کنید نوشته sheraz

تروریست که معلوم الحال است و بوده ;)

جناب ماجور خان هم که جزء حزب الهی های دو آتیشه تشریف دارن و خوب جو ناسالم براشون مشکل داره و
شرعا و دستورا حق حضور در هیچ میتینگی رو ندارند و فقط حق ساختن میتینگ رو دارا می باشند

به هر حال مهم نیست چی شد اما ایشالاه که دوستان به سلامت باشند آخه خبری ازشون نیست داریم
برای سلامتی روحی و روانی شون نگران میشیم
لطفا دوستان دعای خیر شان را از اینها دریغ نفرمایند
انشا الاه خداوند تبارک و تعالی خودش شفای عاجل مرحمت بفرماید
الهـــــــــی آمیــــــــــن

Mohammadreza

Well-Known Member
انشالله دفعه بعد يه ميتيـــــــــــــــنگي راه اندازي كنيم كه دهن همه باز بمونه
229.gif

terrorist

Banned
سلام دوستان خوبید؟:lol: :lol: :lol: :lol:
باور کنید من خیلی دوست داشتم بیام....ولی متاسفانه نشد که بشه...
اینشا الله برگشتم جبران میکنم..

terrorist

Banned
میتینگ ما هم برگزار شد البته با چند تا از دوستان در باغ اطراف شیراز...به زودی هم عکس هاشو میزارم

آخرین ویرایش:

Mohammadreza

Well-Known Member
به اين نمي گن ميتينگ به اين ميگن پيكنيك
حتما هم 13 بوده با دوستانتون رفتين !
ما چي كار داريم شما كجا رفتين
قرار بود بچه هاي مجيد آنلاين ميتينگ برگزار كنند
حالا شما هر روز دوستانتون رو ميبينيد كه ميتينگ نيست كه مياين تعريف مي كنيد

ali-msh

Member
واقعا که شما ها آبروی هر چی شیرازیه بردین با این وضعیتتون

اون وقت توقع دارن ملت نگن شیرازیا فلان و بیسار

واقعا که terrorist موندم بهت چی بگم
296.gif

چشم ندارم ببینم کسی مردم ( دیگه آقای صالحی که اینجا از قدیمی ترین هاست ) رو سر کار میزاره و بعدش بجای معذرت خواهی همچین اراجیفی تحویل میده
167.gif

میدونی تقصیر تو نیست اگه وقتی زرت و زرت مزخرفت تو این فروم اینجکت میکردی دسترسیت رو میبستن اینطوری فروم رو به گند نمیکشیدی

اونوقت میگیم این فروم هر کی هر کی شده میگن نه مدیرها حواسشون به همه جا هست

واقعا که
169.gif

آخرین ویرایش:
منتظر خدا حافظی کامل من از اینجا باشید ! ( خیلی وقت که بوی قدیما نداره - منم اشتباه کردم بعد از چند سال اومدم تو سایت - 20 روز قبل از عید بودش )
مدیرا که ماشالا بهم امتیاز منفی میدن - بچه ها هم که 90% بیمعرفتن - ( اینجا یه علی آقا داریم که اونم منو میشناسه - خیلی وقت دوستیم - بقیه هیچی ) از حمایتت ممنون علی جون - ما هم میریم دیگه - اینجا جای ما نیست.
2 تا تاپیک زدم از رو عصبانیت - 5 مین بعدش پاکش کردم - یکی آخر صفحه قبل - یکی هم تو تاپیک ( مجید آنلاین دیکتاتور شده ؟ )

اتفاقا تو چت من به Cmax جان گفتم که 100% میان میکن خودمون میتینگ داشتیم - عکس هم گرفتیم و اینا - پیش بینی کرده بودم خودم .

راستی تروریست - یه معزرت بدهکار بودی - شد 2 تا ! ( یکی اینکه نیومدی - یکی اینکه معذرت خواهی نکردی که چرا نیومدی - الانم که اومدی میخندی ؟ بایستی ... )

یا علی

alireza82

Well-Known Member
سلام
خوب راست میگن دیگه وقت بقیه براتون ارزش داشته باشه میخواستین پیک را بندازین با دوستاتون دیگه چرا اینجا جار زدین خودتون میرفتین محل قرار الکی هم نمگفتین دوستان گفتن میریم ف... خودشون رفتن گ ... حالا اومدن به یه نفر که حرف اونها رو سند گرفته و بهشون احترام گذاشته رفته رو نتنها سرکار گذاشتن بعد هم با کمال ... میگن ساده ای که رفتی
چون به شما احترام گذاشته سادست.
مدیر ها هم عوض اینکه با اختار دادن سعی کنن یه نفر رو از گفتن حرف حق بازدارن اون کسی که این تاپیک رو شروع کرده تعلیق کنن .
من نمیفهمم این بنده خدا تاپیک رو شرع نکرده و حالا داره به این تاپیک پاسخ میده حالا این که مدیرا میان اخطار میدن که تاپیک رو در جای مناسب نزدی یعنی چی؟؟؟
مدیر ها باید به شخصی که موضوع رو شروع کرده و بقیه کسایی که مرام و معرفت و شعور یه نفر دیگه رو تو این تاپیک میبرن زیر سوال اخطار بدن
والا من نمیفهمم طرف اومده برای احترام به یه نفر رفته یه جا حالا اون یکی اومده میگه ما یه جا دیگه برا خودمون میتینگ گذاشتیم

واقعا كه !!!!

میتینگ ما هم برگزار شد البته با چند تا از دوستان در باغ اطراف شیراز...به زودی هم عکس هاشو میزارم

واقعا كه :twisted:

به جاي اينكه بيان و از بچه ها معذرت خواهي كنند و حداقلش يك بهونه الكي و درپيتي بيارن

رسما مي يان و مي گن ،‌همگي سركار بودين :-?

متينگ با حضور 10- 15 دختر و پسر فردا ساعت4:30 جلوي باغ ارم برگزار مي شود

بعدش تازه مي يان مي گن ،‌ميتينگ يا بقول دوستمون
در باغ هاي اطراف شيرزاي پيك نيك گرفتيم

تازه عكس هم مي خوان بزارن :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا