ميتينگ مجيد آنلايني هاي شِـــــراز

Mohammadreza

Well-Known Member
ولي منظور اوليه ي من اين نبود
52.gif

Mohammadreza

Well-Known Member
آقایون دوستان گرامی 7/1/1386 ساعت 2 بعداز ظهر داخل روم اختصاصی یا اینکه من یه مسنجر تا اون روز باز می کنم برای دوستان بیایم و با هم صحبت بکنیم نظرتون رو سریع بگید
بابا بي خيال
296.gif

خودتون قرار مي زارين بد قولي مي كنين ؟ ؟ ؟ ؟

آخرین ویرایش:

CMAX

Member
عجب اضاعی شده راستش نمی خواستم دخالت کنم و دورادور تاپیک رو دنبال می کردم اخرش هم معلوم
نشد که کی و کجا قراره برگزار کنید و یا اینکه شاید اصلا برگزار شد ما بی خبریم
اما اگه برگزار نشد چند نکته :

حداقل وقتی اسم شهری رو می برید و قراره کاری انجام بدین درست عمل کنین قضیه کل کل من و تو نیست
یه شهر و اسمش و باقی آدماش
نفس قضیه خوبه اما عمل کردتون واقعا بده و خوب کمی جدی بگیرید و اونایی که از اول شور وشوق دارن آخر سر جا نزن و این وسط دو سه تا آدم با حال رو هم بی حال نکنید

اما در کل

ببینید

ما با کلمه " Esfahan " تعداد 46 کاربر و با کلمه" اصفهان " تعداد 320 کاربر مجید انلاینی داریم که این کلمات رو برای شهر محل سکونت وارد کردن در کل 366

از طرف دیگه

برای کلمه " Shiraz " تعداد 36 کاربر و با کلمه" شیراز " تعداد 51 کاربر مجید انلاینی داریم در کل 87 نفر

حالا خودتون فکر کنید منظور منو می فهمید

اگه درست عمل کنید و برنامه ریزی شده و حتی با 10 نفر هم یه متینگ بزارید باز هم با توجه به آمار اونا که با بچه های
ParsiBox هستند ما جلوتریم چراکه به نسبت اگه شما 10 نفر باشید اونا باید حداقل بالای 50 نفر باشن

نه شکم و نه جا و نه هیچی دیگه مهمه مهم اینه که یه حرفی زدین روش بمونید انجامش بدین و قال قضیه رو بکنید و بعد هم کلی دوست جدید و رفقای باحال و همکارای خوب و ماچ و بوس و صفا اینا ... و دوباره کل کل
با اصفهانی ها و دم همتون گرم و بجنبین ...

خوش باشید و سربلند ---------------CMAX

آخرین ویرایش:

terrorist

Banned
من فراموش کردم بگم که امروز یه میتینگ دوستانست....بین دوستان در یاهو....

ولی انشاالله 5شنبه حتما واستون عکس میگیرم

MAJOR

Well-Known Member
أوستان شیرازی همگی به یاد داشته باشید 15 فروردین 1386 ساعت 4:30 باغ ارم منتظر شما است ....

پس قرار قطعي است ديگه ؟
پس من هم هستم

راستي
چطور همديگر رو بشناسيم
نشونه اي چيزي
ما كه همديگر رو نديديم تا حالا

مثلا يك بنده خدايي واساده باشه
بريم پيشش و بگيم
شما تروريستي !!!!
پس بگين دقيقا كجا وايسيم
و بگين چي مي پوشين و ... از اين جورچيزها

آخرین ویرایش:
اما خودمونیما کسی هماهنگی نکرد با ما ! الان 3 و نیمه - موندیم بریم یا نریم. هیشکی هم پیداش نیست. - حالا ما میریم - بودن بودن - نبودنم که دیگه کاری به کار همشهریامون نداریم.

یا علی

آخرین ویرایش:
خوب - به نام خدا -

میگم یه چیزی - حالا من با دوستم قرار داشتم که یه سی دی بهش بدم - گفتم یکبارگی مرتب باشیم و دم در باغ قرار بزاریم - بچه هایی که قراره تشریفشون رو بیارن هم ببینیم . خوب جاتون خالی تا 5 هم دم در من و دوستم ایستادیم - یکی نیومد بگه حالتون چطوره! گفتیم اشکال نداره - ما که شیرازیم - 4-5 ساله نرفتیم باغ ارم رو ببینیم . گفتیم شاید بچه ها تو هستند - بالاخره هر جا 5-6 تا جمع شدن لابد خودشونن دیگه ( آخه با این مشخصاتی که هر کی از خودش داد به هر حال زود میشد بشناسیش ) خلاصه داخل هم گشتی زدیم کسی ندیدیم - به هر حال شوخی با مزه ای بود - من که فرقی به حالم نداشت - همین الانشم نداره - چون بچه های شیراز ( خودم شیرازیما ) یکم مشکلات ... دارند - خلاصه خیلی خندیدیم -

یادش بخیر قبلنا تاپیکا 4-5 خطی بود - الان طرف میاد تاپیک میده - زورش میاد حرف بزنه - خیییییییلی که به خودش زحمت بده اینه که میگه آقا 15 فروردین باغ فلان جا - بعد میگیرن میخوابن ( حتی حوسله ویرایششم نداره - تازه یه روز قبل این حرف رو میزنه بعدشم دیگه سری به تاپیکش نمیزنه که شاید کسی مخالف باشه - من با این همه غرورم پاشدم قرارم رو 5-6 کیلومتر دورتر گذاشتم که بیام اینجا بگم که سری کاری بوده این میتینگ - تا همچین حقی رو داشته باشم - راستی به هیشکی هم اجازه نمیدم به من انتقاد کنه ها - مگر اینکه ساعت 4:30 دم در باغ میبوده باشه).

من که میدونستم از میتینگ خبری نیست ( حالا نمیخواد جو بگیرتتون بگین همین فردا میایم میتینگ و اینا - چون بازم خبری نمیشه )
به هر حال حال دادین. ( شوخی قشنگی بود )

به امید شوخی بعدی

ولی انشاالله 5شنبه حتما واستون عکس میگیرم
گفتم یه چیزی رو فراموش کردما - این بودش :
راستی تروریست جان تقویم شما مال چند سال پیش هست ؟ ( 15هم میشد 4 شنبه ) - به هر حال میتونی عزیز روز پنج شنبه عکس بگیرین شما .

onlymhb

Active Member
منم خودم جای خودموسبز میکنم
امیدوارم بهتون خوش بگذره و ...

AMiR

Active Member
الان چي شد ؟
يعني ميتينگتون بر گزار شد يا نه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا