Fa مولتی مدیا بیلدر یا آپادانا

مولتی مدیا بیلدر یا آپادانا

• مجموع رای دهندگان
    8
فعلا نمی تونیم تصمیم قطعی بگیریم چون آپادانا اولین ورژنش منتشر شده و این مقایسه کار درستی نیست (البته به نظر بنده)

بزارید نسخه های بعدی آپاذانا بیاد اون موقع تصمیم بگیریم

به نظر من آپادانا به جایی خواهد رسید که دیگه نه ام ام بی نه اتوپلی نمی تونن با اون رقابت کنن

موفق باشید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
آپادانا بهتر است یا mmb ؟؟

خب در حال حاضر، یعنی در همین لحظه که دارم این پست رو میزنم، mmb بهتر از آپادانا هست، البته آپادانا اماناتی داره که mmb نداره و بالعکس، ولی mmb به نوعی پایدارتر هست و آپادانا فعلاً چون نسخه ی اولش هست یسری مشکلاتی داره.

اما...، اما ممکنه چند ثانیه پس از اینکه این پست ارسال بشه، یک قابلیت جدید به آپادانا اضافه بشه، یا حتی یک نسخه ی جدید ازش منتشر بشه ! اما در مورد mmb اینطور نیست، هیچ نسخه ی جدیدی ساخته نخواهد شد !

امیدوارم پاسخی رو که میخواستید دریافت کرده باشید، آینده ازآن آپادانا هست، اما آپادانا باید این آینده رو برای خودش بسازه، همه چیز بستگی به نسخه ی دوم آپادانا داره که جاوید جان زمان زیادی رو صرف ساختنش کردن و میکنن و اینطور که پیداست امکانات خیلی خوبی داره، باید منتظر بود تا این نسخه از آپادانا ارائه بشه.

mbsa

Active Member
منم با نظر nevercom موافقم . اگه قرار باشه مقایسه ای صورت بگیره باید بعد از انتشار آپادانا نسخه 2 باشه . ولی نظر خودم اینه :
mmb داره کم کم به آخرای عمر خودش میرسه ! نه ورژن جدید ، نه آپدیت های جدید نه .... و همه میدونیم که mmb هر چی قدرت داره از پلاگین هاشه .
و آپادانا با اومدن نسخه ی جدیدش برنامه ی کاملی برای ساخت برنامه های مولتی مدیا میشه .
پس نظر من : آپادانا ورژن جدیدش از مولتی مدیا بیلدر خیلی بهتره .

hr1510

Active Member
خب ببین دوست عزیز اینکه میخواهی بین mmb و آپادانا مقایسه صورت بدی به نظر من هردو یک سطح رو دارند با این تفاوت که آپادانا جای پیشرفت و تکامل رو داره اما mmb نه اینطور نیست . mmb در صورتی تکمیل میشه که مشکلاتش با پلاگین حل بشه و هر روز نیاز به پلاگین های متعددی رو مطلبه اما آپادانا هنوز امتداد داره و جاوید عزیز میتونه تو نسخه های بعدیش خیلی مشکلاتی که برنامه رقیبش (MMb) داره رو بر طرف کنه و جاهای خالی پلاگین رو به صورت کامل و بدون نیاز به پلاگین ازآب در بیاره . از حق نگذریم آپادانا تازه توی نسخه 1 هست و الان تقریبا به صورت کامل میتونه جای mmb رو که نسخه 4 از اون عرضه شده رو بگیره . وای به روزی که نسخه 4 آپادانا ریلیز بشه و یا حتی 4.9.8.13 . چه غوغایی بکنه !!! نچ نچ نچ

اما پیشنهاد من تو این زمینه اول آپادانا بعد mmb .

من حتی تو فروم آپادانا یادمه حرف از افزودن موتور 3d به آپادانا هم بود . حالا یادم نیست که تصمیم براجرایی کردنش گرفته شد یا نه اما با این جمله هم می خواستم گستردگی آپادانا رو به نمایش بکشم و هم می خواستم قدرت بالای جاوید عزیز و د وستانش در این زمینه رو نشون بدم .

پیامبر اکرم می فرمایند: «اگر دانش در ثریا هم باشد مردانی از پارس به آن دست میابند» و من آینده بسیار روشنی روبرای آپادانا می بینم .

البته بهتر بگیم آینده روشنی رو برای مسئول و یا مسئولین پروژه عظیم آپادانا می بینیم !!!

هردو یک سطح رو دارند
و جمله آخر این که با این تفاسیر دیگه آپادانا و بیلدر در یک سطح نمیمونن .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا