Pooriaf
Member
سلام،
آقا ما از پارسآنلاین یک سرویس ADSL با مشخصات زیر برای شرکت گرفتیم
کد: POL-E10
سرعت ارتباط: 1024Kbps
محدودیت زمانی: نامحدود
ترافیک ماهیانه: نامحدود
هزینه ماهیانه (ریال): 4,499,500
هزینه راهاندازی: 500,000
IP : Static
حالا من توی خونه هم میخوام از همین ADSL استفاده کنم و تمام امکانات اون رو (مودم و ...) رو دارم ولی نمیدونم آیا میشه من از همین سرویسی که برای شرکت گرفتم همزمان بدون اینکه یک سرویس دیگه بگیرم استفاده کنم یا به عبارت دیگه مثل کافینت ها که وقتی همه کامپیوترهای اون فعال هستند سرعت بین اونها پخش میشه و وقتی فقط یک دستگاه فعال هست تمام سرعت رو او دستگاه اعمال میشه
یکجور دیگه اینکه من با همون یوزرنیم و پسوردی که در شرکت باهاش متصل میشم با همون هم همزمان در خونه متصل بشم یا جدا باشه ولی سرعت 1024 بین خونه و شرکت نصف بشه
در کل من میخوام از همین سرویس همزمان توی خونه هم استفاده کنم
اگه بشه که خیلی خوب میشه
آقا ما از پارسآنلاین یک سرویس ADSL با مشخصات زیر برای شرکت گرفتیم
کد: POL-E10
سرعت ارتباط: 1024Kbps
محدودیت زمانی: نامحدود
ترافیک ماهیانه: نامحدود
هزینه ماهیانه (ریال): 4,499,500
هزینه راهاندازی: 500,000
IP : Static
حالا من توی خونه هم میخوام از همین ADSL استفاده کنم و تمام امکانات اون رو (مودم و ...) رو دارم ولی نمیدونم آیا میشه من از همین سرویسی که برای شرکت گرفتم همزمان بدون اینکه یک سرویس دیگه بگیرم استفاده کنم یا به عبارت دیگه مثل کافینت ها که وقتی همه کامپیوترهای اون فعال هستند سرعت بین اونها پخش میشه و وقتی فقط یک دستگاه فعال هست تمام سرعت رو او دستگاه اعمال میشه
یکجور دیگه اینکه من با همون یوزرنیم و پسوردی که در شرکت باهاش متصل میشم با همون هم همزمان در خونه متصل بشم یا جدا باشه ولی سرعت 1024 بین خونه و شرکت نصف بشه
در کل من میخوام از همین سرویس همزمان توی خونه هم استفاده کنم
اگه بشه که خیلی خوب میشه