موضوع بندی اخبار تو دیتابیس (چجوری دیتابیسش رو بنویسم؟)

eliTive

Member
دوباره سلام،
ممنون از اینکه سریع جواب می دید (دعاتون می کنم :wink: )
خوب سوال : اگه بخوایم یه سیستم اخبار بسازیم خود ، اول یه دیتابیس می سازیم بعد یه تیبل و هر رکورد تیبل می شه یه خبر ما.

خوب حالا من می خوام این خبرمون موضوع هم داشته باشه ، یعنی همونطور که خبر رو می سازی ، بتونی موضوعش رو بسازی و اون خبر رو برای اون موضوع قرار بدی.

اگه می شه با یه مثال مختصر و مفید توضیح بدید باید چکار کنم ، و همه قسمت ها رو query رو دستورش رو بگید یعنی query نمایشش و ثبت خبر تو موضوعش و وقتی رو موضوع کلیک می کنی اخبار داخلش رو نشون بده.

جان من ساده بگید گیج نشم.
بازم تشکر :rose:

Mr.Steres

Active Member
خوب توی تیبل Post ها یک فیلد به نام cat ( موضوع ) می زاری و هر مقداری که می خوای واردش می کنی !

موقع فراخانی هم از Query زیر استفاده می کنی :

PHP:
mysql_query("select * from post where cat = 'catname' ") ;

Mr.Steres

Active Member
البته این بخش کوچکی از سوال شماست ! شما برای اجرا کامل خواسته خودتون نیاز به درک و یادگیری پی اچ پی و زبان های وب رو دارید که اموزش اون کار یکی 2 تا تاپیک نیست ...

payamsp

Member
شما يه جدول ديگه به جز جدول پست هاتون ميسازيد كه دو تا فيلد يكي نام دسته و يكي ديگه آي دي اون دسته است تعريف ميكنيد و بعد توي جدول پست هاتون يه فيلد به اسم cat_id ( اسمش مهم نيست) تعريف مي كنيد و بعد براي هر پستتون يه cat_id مي زاريد كه دسته ي اون پست رو مشخص كنه .
براي نمايش پست هاي مربوط به يه دسته هم از دستوري مشابه دستور زير مي تونيد استفاده كنيد
PHP:
select * from posts where cat_id=4

براي درك بهتر اين موضوع يه نگاهي به سورس هاي آماده بندازيد

eliTive

Member
البته این بخش کوچکی از سوال شماست ! شما برای اجرا کامل خواسته خودتون نیاز به درک و یادگیری پی اچ پی و زبان های وب رو دارید که اموزش اون کار یکی 2 تا تاپیک نیست ...

mr.steres جان من که نگفتم با دو تا تاپیک حرفه ای می شم یا کارم راه میوفته ، من دارم کارم رو انجام می دم و طی انجام دادنش هم سوال می پرسم از دوستان و اونها هم کمک می کنن.
در ضمن ممنون از پاسختون فکر کنم متوجه شدم باید چکار کنم ، اگه متوجه نشده بودم میام اینجا پیدا می دم

جدیدترین ارسال ها

بالا