مودم

hel_xoy

Member
سلام
من می خواستم بدانم که مودم کریتیو چطوری نصب می شود؟
softv 92 data fax modem

hel_xoy

Member
خراب بشه این قسمت کسی نیست جواب بده دو هفته هست سوال کردم؟

arashdanger

Member
من مدلی رو که شما اشاره کردید رو نمیشناسم ولی اگر مدمتون internal باشه به احتمال 90 درصد نمیشه رو لینوکس نصبش کرد! ولی اگر مودمتون external باشه معمولا مشکلی نیست (البته باید serial باشه نه usb)
به گفته عالمان لینوکس مودم intel 536ep تنها مودم internal موجود در بازار ایران است که روی لینوکس نصب میشه ک البته بنده شخصا دو عدد از همین مدل دارم که نتونستم نصبشون کنم و البته این دوتا با اینکه هر دو یک مدل هستند از لحظ ظاهری کلی با هم فرق دارن!
اگر اطلاعات بیشتری در مورد نصب مودم در لینوکس میخوای به انجمن سایت www.technotux.org سری بزن اونجا این سئوال صد بار پرسیده شده!

commandline

New Member
سلام عرض شد
عرض كنم مودم تو لينوكس با چيپ ست مودم معلوم ميشه نه كمپاني سازنده پس با باز كردن كيس و ديدن شماره چيپ ست ميتونيد از بعضي مودم ها تحت لينوكس استفاده كنيد
يه توضيح كوچيك اينكه مودو يا مودم هاي وين مودم هستن يا مودم هاي واقعي البته مودم هاي اينترنال ميتونن لين مودم هم باشن كه با درايور مربوطه و بسته به لينوكس مورد استفاده قابل استفاده تحت لينوكس هستن اگه نوع چيپ ست مودم رو خواستين تشخيص بدين يه نرم افزار تحت وينوز هم اينكارو ميكنه-اسمشو الن ياد نيس- بعدش اگه در مورد چيپ مودم اگه بيشتر اطلاعات بدين شايد بيشتر بشه كمك كرد.
مورم اكسترنال معمولا با مشخص شدم ادرس پورت مورد استفاده بسادگي قابل استفاده است
اگه لينوكس شما كرنل 2.6 باشه حتي مودم يو اس بي هم قابل استفاده هست پس لطفا:
چيپ مودم-ديدن مودم يا استفاده از Pci32 تحت ويندوز
ورژن كرنل لينوكس
توضيع لينوكس مثل اوبونتو -اسلك وير- دبين - رد هت- فدرا ....
با دونستن اينا هم خودتون ميتونين بيشتر اطلاعات كسب كنيد هم شايد دوستان يا بنده بتونم بيشتر خدمدتون باشم
مخلصيم

saboo2

New Member
سلام

آقای arashdanger در مورد مودم Intel536ep درست بود. درايورهای اين مودم معمولا اشکال ندارد. من خودم با آن مدتهای طولانی کار کردم روی چند نوع لینوکس هم خودم آنرا اشکال زدایی کردم. اگر بامشکل برخوردی دقیقا نوع و ویرایش آن لينوکس را بگو تا اگر داشتم برایتان بفرستم.
در ضمن سایت http://www.linmodems.org/ منبع جامع برای درایورهای لینوکس است سری هم به آنجا بزنید.

موفق باشید.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا