مودم های adsl

mahin63

New Member
سلام به همگی دوستان

من به تازگی از مخابرات اینترنت adsl گرفتم ولی مودمی که خود مخابرات داده اصلا بدرد نمی خوره کسی مودم adsl به قیمت مناسب سراغ داره لطفا راهنمایی کنید.

winsent

Banned
با سلام.
من به شما مودم ADSL خودم رو پیشنهاد میکنم که 2 سال هست ازش استفاده و میکنم و مشکلی هم نداشتم, قیمتش در حدود 25 هزار تومان هستش:
TP-LINK TD-8811 External ADSL2+ Router

آخرین ویرایش:

Mahtab63

New Member
مودم Asus DSL-X13

سلام به همگی دوستان

من به تازگی از مخابرات اینترنت adsl گرفتم ولی مودمی که خود مخابرات داده اصلا بدرد نمی خوره کسی مودم adsl به قیمت مناسب سراغ داره لطفا راهنمایی کنید.

سلام
من به شما مودم ایسوس رو پیشنهاد می کنم . منم سرویسم رو از مخابرات گرفتم مودم Asus DSL-X13 خریدم
هیچ مشکلی هم نداره خیلی هم عالی داره کار می کنه ، قیمتش هم مناسبه حدود 40 تومنه.

wild-mans

Member
سلام
به نظر من شما باید به جیبتون نگاه کنی گل پسر .
مودمهای tp-link که محصول شرکت planet هستند مارکهای عامه پسندی هم هستند ولی فعلا مارکهای برتر بازار billion-paradin-us robotix هستند که قیمتهاشون به ترتیب از 50000 تومان شروع میشن .مودمهای اسوس هم خوبن ولی مخشون بعضی وقتها تایم اوت میزنه و گیج میشن.
یا حق

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من هم این پیشنهاد میکنم توپ

TP-LINK TD-8811 External ADSL2+ Router

shayanroot

New Member
سلام
به نظر من شما باید به جیبتون نگاه کنی گل پسر .
مودمهای tp-link که محصول شرکت planet هستند مارکهای عامه پسندی هم هستند ولی فعلا مارکهای برتر بازار billion-paradin-us robotix هستند که قیمتهاشون به ترتیب از 50000 تومان شروع میشن .مودمهای اسوس هم خوبن ولی مخشون بعضی وقتها تایم اوت میزنه و گیج میشن.
یا حق

اولا TP-Link یک شرکت مستقل چینی است و Planet یک شرکت مستقل دیگر تایوانی ربطی بهم ندارند. بعنوان یک فعال در زمینه شبکه میتونم بگم که هر دو Brand مارکهای ارزون و بسیار کم کیفیت هستند. Planet برای ریست شدن سوییچهاش و قطعی مدام Access Point هاش در بازار معروفه! TP-Link هم معروفیتش فقط بخاطر این است که از هر چیزی ارزونتره حتی از گوجه فرنگی!

من چندین ساله با تجهیزات شبکه ASUS کار میکنم و بسیار خوش کیفیت و بدون دردسر هستند. به همه پیشنهاد میکنم.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کسی نگفت asus بد من بیشتر سخت افزارم asus و خوب گرونه شاید به صرفه نباشه برای بعضی از محصولات

wild-mans

Member
سلام
ولی من 5 تا برند تی پی لینک دیدم که ماله شرکت پلنت بودند شاید من اشتباه دیدم.
درمورد تجهیزات پلنت هم من که ادعایی توی نتورک ندارم ولی خوب فکر کنم ccna و ccnp رو الکی نگرفتم مشکل اصلی اونها اینه که تقلبیش زیاده وگرنه من خودم یه سوویچ پلانت 16 پورت دارم ماله زمان تیرکمون که هنوز مثله یه مرد داره کار میکنه.
یا حق

alionline1366

Active Member
من از مودم datasheen استفاده میکنم روتر هست و فوق العاده عالی کار میکنه فقط قیمتش اون موقع که من گرفتم 90 تومان بود وگرنه بهترین مودم هست
اینم لینک توضیحاتش http://www.datasheen.com/d901w2.htm

shayanroot

New Member
کسی نگفت asus بد من بیشتر سخت افزارم asus و خوب گرونه شاید به صرفه نباشه برای بعضی از محصولات

حرف شما درست ولی انگلیسیا میگن: "من آنقدر پولدار نیستم که جنس ارزون بخرم!" یا به قول خودمون هر چقدر پول بدی آش میخوری. هیچ ارزونی بی علت نیست.

mahin63

New Member
از همه به خاطر پاسخ هاشون تشکر می کنم .آقای شایان جایی رو میشناسین که بتونم مودم های asus رو با گارانتی معتبر بخرم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا